![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 22:21 PM
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום וואי
-------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא ברמה שלך סורי אאלץ לראות שוב --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() Don't Panic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגאד טום -------------------- קמה • היא/את • tsoa • דה פיט • וולפסטאר3> This book is to be neither an accusation nor a confession, and least of all" an adventure, for death is not an adventure to those who stand face to face with it. It will try simply to tell of a generation of men who, even though they may have escaped shells, were destroyed by the war." Erich Maria Remarque, All Quiet on the Western Front - היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל"קום" כל בוקר מחדש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרח אהובי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אופ הם ככ חמודים
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
|
My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כל כך רוצה לבכות פה
אוף אני ממש אסירת תודה ואוהבת את המקום הזה. -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it Writing pages in a whole new book. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה הזה שאין בספוטיפיי נו פאק הבחור מדהים באמת -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 22:22 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מימ של ספיידמניפ מסתכלים אחד על השני --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 22:22 PM
|
||||
שלום גם לך מצחיק שאפשר לראות איזה סדרה כל אחד היה באמצע -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 22:23 PM
|
||||
מסביר נדבר על זה באריכות יותר ביום אחר אני מניח --------------------
|||
|
|
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממששששש באלי על חתימה של אנבי עכשיו אבל האם אני אטרח? לא -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
מה זה ספיידמניפ? -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חבל כיף לדבר בנו"ד -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
עונה 3 של החיים שלי --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 22:24 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף אין לי מילים
טום סליחה שסיננתי את הינשוף שלך בנוגע לשיעור שינויי צורה ויעל סליחה שקראתי לך סו לפני כמה שנים בינשוף איך אני אמורה לעבור עכשיו על כל הדברים המטומטמים והנוביים שעשיתי אין מספיק זמן -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |