![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 47 48 [49] 50 51 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 13:42 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אנשים מ2007 אולי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 13:42 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היייי
-------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 13:48 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןן אני יכולה לעצב לך אשכול עכשיו ולא לשכוח כלום וואי לדעת לעצב בפורטל זה כזה סקיל -------------------- סופי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 13:53 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלוואי שהייתי יכולה לעשות את זה שכחתי הכל לגמרי זה ממש עצוב -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 13:58 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מאמין שעלייה בשימוש בבינה מלאכותית והסגירה של הפורטל קשורות ישירות אחת לשניה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 13:59 PM
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תואר שני באוניברסיטת הקידוד --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 14:01 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמיד היה לי פומו בחטיבה כל בוקר הייתי עולה על הסעה והדבר הראשון שהייתי עושה זה לקרוא 80 עמודים מהלילה של ״היי״ ״אוף״ ״מתמטיקה״ -------------------- סופי
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 14:02 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת אבל שהאנשים שנמצאים פה הם לא מהסוג שיחליפו את האפשרות להיות יצירתיים בסתם לעשות עם ai בשביל לסמן וי לפחות הרוב -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 14:05 PM
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפורטל דעך ברגע שרשתות חברתיות נהיו דבר, כי כשיש רשתות חברתיות לא צריך יותר פורטל. אנשים שאוהבים הארי פוטר יכולים למצוא זה את זה יותר בקלות. מה שעכשיו סגר אותו זה שהוא התחיל לקרוס -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 14:06 PM
|
||||
תקשיב כל התיבת ינשופים שלי זה אני משכנעת אנשים להגיש מצע למה הייתם ככ לחוצים על זה -------------------- סופי
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 14:07 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
העלתי סיקור במוזיקה לכו תראו
-------------------- ![]() 🍦💚🦋 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
תמר ישנה אצלי היא עשתה לי כחולים בשיער ועשיתי לה סגוליםם -------------------- סופי
|||
|
|
|
|
||||
מה אתם מעלים סיקוריםםם מהההה אתם רק יוצרים לעצמכם אקסטרה משהו לגבות -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 14:10 PM
|
||||
אין מצב בעולם שאתה employed -------------------- סופי
|||
|
|
|
פורסם ב: Jul 20 2026, 14:11 PM
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה חוסר האמון הזה -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 47 48 [49] 50 51 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |