![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 56 57 [58] 59 60 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-16:25
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לגמרי😅 מרגיש כאילו חזרתי שנתיים בזמן אני מעדיף שלא להיכנס לקבוצה מכל מיני סיבות אבל תודה על ההצעה ☺️ -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-16:26
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי כככ סבבה -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-16:27
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תכתוב כאילו נגמר לך הזמן מעניין באמת אם מישהו סיקר אותם פעם וואי האינטרנט שלי פה מחריד וכל פעם אני חושבת שהלך הפורטל -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-16:29
|
||
![]() Treat People With Kindness ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העבודה שהתחלתי כאן ביסודי ועכשיו אני בצבא 💀
-------------------- Aviv ![]() "לעולם אל תשליכו גפרור דולק על הרצפה. לבירור כשרות של ברוקולי, כמו תמיד, יש להתייעץ ברב האורתודוקסי הקרוב לביתך." ~גולדשטיין --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
לגמרי זה טירוף מה שהולך נקווה שלא יבוא על דעת עצמו שלא ניכנס לזה בכלל -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סו כתב את ה51 הנוספים!! לכולנו נתקע אל תדאגי --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-16:30
|
||
אמאא
כמעט איחרתי לעבודה ואז נזכרתי שיש לי זמן להתארגן -------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אני יכולה להיות מעצבנת רגע ולהגיד שזה ממש קרייזי בשבילי שהגעתי לפורטל בתחילת החטיבה והוא נסגר סופית כשסיימתי תיכון
-------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי מישהו שכתב בטוויטר ״ברור שהקהל שלו זה ישראלים״ זה לא אנחנו לא אחראיים עליו ברו כלכלגלגלגגתגל --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
אה יאי אני לא היחידה שבאה להגיד משהו כזה -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-16:32
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמיר פה?
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-16:32
|
||
אמיר נכון ראית אובססיה
--------------------
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-16:34
|
||||
חחח וואו מפגרים זה מדכא שמישהו יגיב הודעה זו נערכה ע"י Rocket Man ב אתמול ב-16:34 -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-16:35
|
||||
זה היה תמונה שלו אוכל קרואסון ומישהו אחר כתב ״ברור שארוחת בוקר ישראלית זה פשוט דברים גנובים״ לא ידעתי שזה היום הראשון של כולם על כדור הארץ !! --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-16:36
|
||||
השמועה מספרת נזכרתי שתמיד היית שואל אם נטע פה והחלום שלי היה שמישהו ישאל אם אני פה --------------------
|||
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 56 57 [58] 59 60 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |