![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 58 59 [60] 61 62 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-16:48
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו איך אתה באמת עכשיו עם מתמטיקה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-16:48
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה תמיד ככ בלבלת אותי שסו גברת ויעל אדון די
-------------------- סופי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-16:49
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא בדיוק, לכן אני צריכה להשלים. אני כנראה אגש לבגרות אקסטרנית אוי ואבוי אני מכירה אלגברה ליניארית. בהצלחה!! -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי את הלוק של זאנדייה לשטיח האדום והיא הייתה מהממת וזה הספיק לי אבל נראה ראיתי שהמסכים בקולנוע לא מציגים את כל הסרט שצולם בקטע של הם חותכים אותו אופקית --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
אוי נכון אני צריכה לראות את זה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-16:50
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יעליעל מה שלומך??
איתך באמת לא דיברתי מאז שהפורטל נסגר -------------------- סופי
|
|
|
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש מצב. מצד שני גם האודיסאה של נולאן היה סרט ממש מעולה חוץ מהליהוק (@אוניסף) @רונית מאוד מומלץ את תהני -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
מאיזו בחינה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
איך את מעזה לשים עלינו חוקיים מגדריים ואומייגאד תהנו!!!! תעדכני אחכ --------------------
|||
|
|
|
|
||||
נכון! שלום מה נשמע? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-16:51
|
||||
מה אתה משרשר בתור אמיר אבל התכוונתי מה התכנית מה הוא לומד עכשיו --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-16:51
|
||||
😔 תודהההה אימא שלי שאלה אם אני מתכוונת לאודיסאה אם כבר מדברים חחחח -------------------- סופי
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-16:54
|
||
https://hportal.co.il/index.php?showtopic=174869&hl=
הסתכלתי על זה וחשבתי על זה שמוריה לא פה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-16:54
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו בפיזיקה זה לא קל אבל יש לך את זה תודה! @סו עשיתי לוגיקה ותורת הקבוצות ואלגברה לינארית בינתיים גם אתה יודע עשיתי קורס לוגי כזה של איך לזהות מתי טיעון הוא לא מוצלח ואיך פוליטיקאים עובדים עליך כדי שתאמין להם וזה היה מוצלח בטירוף אפשר לראות את החומר של הקורס בכל מקום בערך -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-16:55
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאנשים יש סדר עדיפויות הא. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 58 59 [60] 61 62 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |