![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 60 61 [62] 63 64 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-17:03
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תשמעי יש בסרט בעיות אבל הוא עדיין מטורף ממש אז תראי אותו ספיידרמן אני צריך להשלים את המארוולים הקודמים -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-17:03
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הרילז שלי אך ורק פוליטיקה אבל אין לי מושג מי שייך לכל מפלגה אז זה אפילו לא עוזר לא שאינסטגרם רילז זו דרך לגבש דעה פוליטית בכל מקרה --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-17:04
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כל כךךך מתרגשת להצביע הצבעתי היום בפריימריז!! -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וגם מתי אתה כבר נמצא באינסטגרם -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עכשיו הולך לפרח להשלים את הסרטים כדי להבין את הסרט החדש ואני חושב שאני פשוט לא אוהב את מארוול כ״כ הרבה קורה כל הזמן --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-17:05
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
מה התואר שלך? אם עשית קבוצות או שזה כאילו הקורס הבסיסי של קבוצות -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
אני נכנס רואה רילז פוליטיים ויוצא --------------------
|||
|
|
|
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מתחיל לראות טרנד של כל פעם שאני קונה משחק באימפולסיביות כי הוא נראה לי חמוד הוא מתברר כהתאמה מושלמת בשבילי.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-17:06
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כל הזמן רואה לייקים שלך על סרטונים שמאלניים ואומרת לך כל הכבוד בראש שלי -------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
אני מדמיינת שיש לך משרת או רובוט או משהו שקורה את כל ההודעות בכל רגע נתון ומקפיץ אותך כל פעם שמישהו אומר משהו על מתמטיקה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן דרך אשכולות אז אני לא ממש בוחר אבל כן וואו אני לגמרי מבין מדעני העתיד זה איכותי אני שמח שאני בתכנית. את עכשיו משרתת? -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי יהיה כזה תקופה של סרטים טובים עכשיו גם עונה 3 לייב אקשן ודומסדיי -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
זה מטורף שאתה נמצא המון בטוויטר אבל אינסטגרם זו הרשת הפוליטית שלך -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-17:07
|
||||
גם אני😭😭😭😭😭😭😭 תמיד הבחור ההוא רותם והזאת שמדברת על יבניאל --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-17:07
|
||||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
הא אני מכיר אודיסאנית מהפקולטה שלי שעברה למסלול תואר מלא אבל היא גאון ברמה אחרת אז הגיוני -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 60 61 [62] 63 64 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |