![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-10:12
|
||
|
i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלוםםםם שוב זה משחק פורום קצת יותר חיובי כי אזזזז שוב אותו פורמט בלי סיבוכים מיותרים פשוט לומר מה הדבר שאהבתם בפורטל תהנו -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-10:15
|
||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
החתימות
זה נהדר -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-10:27
|
||
![]() אני אתגעגע לפורטלוש ![]() ![]() ![]() ![]() |
האנשים
אני הכרתי את הארוס שלי מכאן ואני אסירת תודה פורטל על זה ואני אוהבת את כולכם פה❤️ -------------------- מאורסת לאיתמר Dolphin🩵🩵 אני כל כך אתגעגע למקום הזה אוף My name is not Itamar but ok --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-10:32
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת שאת הכל
-------------------- נטע🐍מ.סלית׳רין🐍ספרים🐍הוא/אתה🐍 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-11:33
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסביבה שדומה לי
כולם פה חנונים של ספריםםם ומוזיקההה ומתמטיקההה זה הכי כיף שיש -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-12:11
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-12:34
|
||||
|
i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עתה אוור על הכוכיםםם שיש כאן מלא אימוג'ים מצחיקים -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-17:56
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את סס"ש כמובן
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |