![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-12:23
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
you seem pretty sad for a girl so in love
סיקור אלבום ![]() 🌸 שם האלבום: you seem pretty sad for a girl so in love (את נראת די עצובה בשביל בחורה כל כך מאוהבת) 🎐 מבצעת האלבום: אוליביה רודריגו 🌸 תאריך יציאה: יוני 2026 🎐 מספר השירים באלבום: 13 🌸 ז'אנר: פופ-רוק, פופ אלטרנטיבי 🎐 חברת תקליטים: גפן רקורדס 🌸 אורך האלבום: 50 דקות • רקע • האלבום הזה עוסק בפעם הראשונה שלי במערכת יחסים בוגרת; זה אני מגלה איך אהבה רומנטית נראית בזמן אמת. הייתי בעבר במערכות יחסים מרגשות וסוערות בצורה של גיל ההתבגרות, אבל זו הייתה הפעם הראשונה במערכת יחסים של 'אישה גדולה'. כשאת נמצאת במערכת יחסים אינטימית, זה מציב בפנייך מראה ומראה לך חלקים בעצמך שמעולם לא היית רואה בדרך כלל הרקע לכתיבת האלבום נטוע במעבר של רודריגו לבגרות ובמערכת היחסים הרצינית הראשונה שלה כאישה בוגרת, אשר מיוחסת לשחקן הבריטי לואי פרטרידג'. במקור, המטרה שלה הייתה לכתוב אלבום של שירי אהבה שנוצרו מתוך חדווה ושמחה, מתוך תפיסה שגם שירי האהבה הטובים ביותר מכילים אלמנטים של פחד וכמיהה. אבל בגלל שהם נפרדו באמצע כתיבת האלבום, רודריגו חזרה אל שירי האהבה שכתבה, ערכה אותם מחדש והפכה אותם לכנים, עצובים ומטרידים יותר. האלבום מאופיין בפופ- רוק בהשראת שנות ה-80 וה90, ומתאר מערכת יחסים; מהתאהבות דרך חששות וקנאה, עד אובססיה והתפרקות ולבסוף פרידה והשלמה. האלבום זכה לביקורות חיוביות ונחשב לאלבום השלם והבוגר ביותר של אוליביה רודריגו עד היום. • חוות דעת • ואו, אוקיי. הכרתי את אוליביה לפני, ושמעתי שירים שלה. תמיד אמרתי שאני רואה שהיא נורא מוכשרת אבל אני פשוט לא מצליחה להתחבר למוזיקה שלה. היא תמיד הרגישה לי צועקת וכועסת מדי, ולא מדוייקת, וממש רציתי לשמוע שירים שלה שאני אוהב ואתחבר (אהבתי את so American ואת stranger ועוד קצת מהשאר אבל ממש רציתי משהו שאני אהנה ממנו באמת). ואז הגיע girl so in love וטרף את כל הקלפים. אלבום בנוי היטב, בצורה כרונולוגית ושנונה, שמגיע לעומקים אדירים, שמצליח להיות כואב וחרד ואמין מאוד וגם, מהצד השני, פשוט כיף. היא מצליחה לתאר תחושה של התאהבות ופרידה ואובססיה בלי ליפול לקלישאות או לאובר-כלליות, כי יש משהו בלכתוב את הרגשות שלך בדיוק שנותן לטקסט איכות אוניברסלית. העובדה שהאלבום מסודר כרונולוגית כמו איך שנראת מערכת יחסים הופך אותו ליצירת אומנות שלמה ומלאה ומוסיף משמעות לכל חלק בו. בשירי האהבה השמחים יש חלקים במילים ובמוזיקה שמרמזים שמשהו לא בסדר, ובשירים הכבדים יש נגיעות של כמיהה עזה לאהבה. הכל מעורבב, כמו אהבה אמיתית, הכל בוגר וחכם ומרומז ועשוי ביד אומן. היא לא מפחדת לגעת בנושאים שקשה לדבר עליהם או בדרכים שקשה לדבר עליהם, ויש לאלבום איכות מרפאת מאוד ומלאת השראה. המועמד שלי לגראמי, בקיצור (: ממליצה ממש ממש 🎀 • הקליפ של השיר האהוב עליי באלבום • https://m.youtube.com/watch?v=Rt9tW3cMLhI -------------------- ![]() 🍦💚🦋 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-12:39
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו,
קודם כל, ממה אהבתי את הצבעים שבחרת. הם ממש נעימים לעין ומתאימים לסיקור. יש לך טעם מאוד מבוסס במוזיקה, אני חייב לציין. גם רדיוהאד וגם אוליביה?? That's based קיצר אלבום נהדר אני מסכים עם רוב מה שאמרת אני חושב שכדאי לך לתת עוד צ'אנס לאלבומים הישנים שלה כי יש להם איכות מיוחדת. הם מאוד גולמיים וin your face כזה, וחלק מהיופי שלהם זה הנקודת מבט המרעננת הזאת של בחורה שמציגה את עצמה בפגיעות מוחלטת. אני ממש אהבתי את pretty isn't pretty מהאלבום הקודם שלה, הוא בעיניי השיר הכי טוב שלה אי פעם. ומהאלבום החדש מאוד התחברתי לthe cure וless, וגם כל האחרים לא פחות ממדהימים!! וואו כמה זמן לא תיבבתי -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |