![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (32) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:33
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באים לפה משתמשים ותיקים להתלהב שהפורטל נפתח. אבל לא, זה אשליה! זה שקר!
הפורטל בקרוב ייסגר לצמיתות. הוא נפתח עכשיו זמנית רק כדי שתגבו את מה שחשוב! זהו בהצלחה לנו -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיימנו נוד ביום
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה כזה אחראי וחתיך
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:34
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני טים מאיר
-------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:34
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכול להיכנס גם לרשימת הסטרייטים סיסים לבנים מגניבים שלך? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:35
|
||||
אני חושב שהאתר מספיק כאוטי כרגע כדי להשאיר שני נו"דים פתוחים בו זמנית אבל ברור שהנו"ד שלי ינצח! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק איתמר חבר אמיתי של מאיר בא לכאן במקום לשני
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממממממ נחשוב עליך -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסתבר שאני בפורטל מ2018 פשוט במשתמש אחר
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:36
|
||||
גם אתה פה אבל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
??
אני פותח ביילר נוד --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
החוק של ההנהלה זה שמי שמגיב אחרון פותח חדש אתה ניצחת -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ומאיר go way back -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמיד דמיינתי אותך כתום -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
מאיזה משתמש עכשיו אפשר לפתוח הכל קדימה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (32) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |