![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (33) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: היום ב-0:39
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אם --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-0:40
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גם אמרתי תראו כמה פעיל פה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-0:41
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמן -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-0:41
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה יופי המשתמשים המחוברים
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-0:42
|
||||
![]() Pro Hero Deku ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש מעליב -------------------- I am deku who does the maximum my name is not Mido but ok he \ him Izuku Midoriya | Lotor | Tamaki Amajiki | Hisoka | Chrollo | Epic the muzical | Soka | Drossel | Azula | Sbastian ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-1:06
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
סוו עזרה איך אני שומר את כל השרשרת איירועים של מאושר ניסיתי להעתיק את התגובות לוורד ולא צלח -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-1:08
|
||||
אין לי משץ --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-1:09
|
||||
ביכ -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-1:10
|
||||
עניתי לך --------------------
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-1:11
|
||||
|
קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ רגע, פיספסתי מה את מנסה לשמור? אשמח לנסות לעזור -------------------- אלידע ♦ 31 ♦ אבא לשלושה ♦ הישיבה הגבוהה "אור עציון", לשעבר ♦ הגעתי לפורטל לפני 17 שנים ♦ זה אומר שחלק מכם נולדתם רק אחרי שכבר הייתי משתמש פעיל בפורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-1:15
|
||||
נכוןנכון ותודה על התגובה -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-1:16
|
||||
פאנפיק ואני רוצה לראות גם את התגובות -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-1:23
|
||||
|
שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלידע וואי שנים לא ראיתי אותך (תכלס אני ממש אשמח לעזרה אם יש לך מושג איך לשמור אשכולות בקלות כי אני סובל מבחינת שמירת שרשורים עם מאות עמודים ויותר לשרשור) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-1:44
|
||
|
קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז לשניכם:
אני מאמין שהדרך הכי נורמלית לעשות את זה היא לבנות סקרייפר הדרך הכי טובה היא לבקש מקלוד או GPT אני אצטרך כנראה לבקש מאחד מהם שיבנה סקרייפרים ולהעלות על זה שרשור -------------------- אלידע ♦ 31 ♦ אבא לשלושה ♦ הישיבה הגבוהה "אור עציון", לשעבר ♦ הגעתי לפורטל לפני 17 שנים ♦ זה אומר שחלק מכם נולדתם רק אחרי שכבר הייתי משתמש פעיל בפורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-1:47
|
||||
|
שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט בתיאוריה בפיזית אני ו ai לא חברים ואין לי מושג קלוש בזה, הכי קרוב שאני מבין זה שיש לי gemini על הטלפון וגם איתו אני בקושי מדבר, רק אם אין לי כוח לעשות לחיצה נוספת לגוגל TT -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (33) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |