![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (32) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: היום ב-1:50
|
||||
|
קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק בגלל זה כתבתי את משפט הסיום בהודעה המקורית חח שאני צריך לסדר את העניין ולהעלות בשרשור מסודר -------------------- אלידע ♦ 31 ♦ אבא לשלושה ♦ הישיבה הגבוהה "אור עציון", לשעבר ♦ הגעתי לפורטל לפני 17 שנים ♦ זה אומר שחלק מכם נולדתם רק אחרי שכבר הייתי משתמש פעיל בפורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-1:57
|
||||
|
שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעהה אני ממש אעריך את העזרה 🙏🏼🥹 וואי מה שכן בכללי עכשיו עלתה לי המחשבה על כמה אנשים הכרתי שאין לי דרך קשר איתם מחוץ לפורטל ואחרי שהפורטל ייסגר זה פשוט יהיה ככה לנצח, נותן תחושה מדכאת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-2:04
|
||||
|
לגבי הסעיף הראשון, בהמשך בל"נ לגבי הסעיף השני, ההמלצה שלי היא לנסות לחשוב על כמה שיותר מהם ואם אפשר על כולם, ופשוט לשלוח להם ה"פ אחד-אחד עם בקשה למספר טלפון או חשבון פייסבוק/אינסטגרם/וכדו', וזה אמור לקפוץ להם ברגע שייכנסו אם ישמעו שהפורטל חזר. ואז אולי יענו לך -------------------- אלידע ♦ 31 ♦ אבא לשלושה ♦ הישיבה הגבוהה "אור עציון", לשעבר ♦ הגעתי לפורטל לפני 17 שנים ♦ זה אומר שחלק מכם נולדתם רק אחרי שכבר הייתי משתמש פעיל בפורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-2:23
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק אוניסף כאן
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-2:30
|
||||
|
אוניסף זה בעצם "אני" שהשתרבבה. לו האות וא"ו באמצע, ובנוסף במקום מחיקה של הסמ"ך שמשום מה נתקעה בסוף, נלחץ פ"ה סופית? או שזה איזו מילה מתוחכמת אחרת שלא חשבתי עליה אוי לא זה השם של לביבה חמה ומתוקה סליחה הודעה זו נערכה ע"י elyadaro ב היום ב-2:32 -------------------- אלידע ♦ 31 ♦ אבא לשלושה ♦ הישיבה הגבוהה "אור עציון", לשעבר ♦ הגעתי לפורטל לפני 17 שנים ♦ זה אומר שחלק מכם נולדתם רק אחרי שכבר הייתי משתמש פעיל בפורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-2:38
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
איך זימנו לפה ככ הרבה אנשים מהעבר
ואיך סיימתם נו"ד ביום זה מרגיש כמו הלוויה -------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-2:40
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אין לי מושג למה וואי אני צריך לשמור שרשורים אינפי יש סיכוי אתה עוזר לי בזה? -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-2:41
|
||||
מילה מתוכחמת אחרת חחח וכע זה השם שלי והכי מפתיע זה שהוא לא מומצא!!!!!!1 -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-2:41
|
||||
כע.... -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-2:49
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שוב פעם עשיתם 60 עמודים בנוד כשישנתי ויש לי פומו זה כמו ב2021 שהייתי קוראת כל מה שכתבתם בלילה רק שעכשיו כבר אין לי כוח
-------------------- נעמי - 17! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-7:18
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריל מאוד
-------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-7:18
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ריל מאוד
אומייגאד דאבל (': הודעה זו נערכה ע"י Darth Hader ב היום ב-7:18 -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-8:11
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה שאני עשיתי עם אשכולות זה לשנות בלוח הבקרה האישית בהגדרות פורומים את כמות ההודעות המקסימלית בכל דף ואז פשוט שמרתי את הדפים המצומצמים יותר אחד אחד במחשב כ"דך אינטרנט, קובץ אחד" זה נראה לי אבל לא ממש תופס לאשכולות על מאות עמודים, זה כבר סיזיפי חחחח ותודה למאיר ואינפי על העזרה בזהההה -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-8:30
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר אור
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-9:42
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר של העליון
למה יש פה אנשים מההקמה של האתר בערך איך זימנו אותם -------------------- ![]() 🍦💚🦋 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
קפיצה לעמוד (32) « ראשון ... 27 28 [29] 30 31 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |