![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (34) « ראשון ... 31 32 [33] 34 קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: היום ב-17:24
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להלחים זה נחמד
יש לך מתכת ומשהו חם ופתאום יש לך פחות מתכת ומשהו חם -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-17:46
|
||||
|
שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג שלום שלום -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-18:24
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היושששש
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-18:29
|
||||
|
קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פירסמו בפייסבוק שחזר -------------------- אלידע ♦ 31 ♦ אבא לשלושה ♦ הישיבה הגבוהה "אור עציון", לשעבר ♦ הגעתי לפורטל לפני 17 שנים ♦ זה אומר שחלק מכם נולדתם רק אחרי שכבר הייתי משתמש פעיל בפורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-18:32
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בשוק שיש באתר הזה השכרה אנשים נשואים
-------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-18:37
|
||||
|
תראי... הגעתי לפה בכיתה ט' או י' בערך (אולי קצת קודם) מאז עברו איזה 17 שנה אז... כן, הספקתי להתחתן ולהוליד שלושה ילדים ב"ה -------------------- אלידע ♦ 31 ♦ אבא לשלושה ♦ הישיבה הגבוהה "אור עציון", לשעבר ♦ הגעתי לפורטל לפני 17 שנים ♦ זה אומר שחלק מכם נולדתם רק אחרי שכבר הייתי משתמש פעיל בפורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-19:18
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ומלחמים בכזה 50-100 שקל תופסים?
היקרים זה אם אני מלחים רכיבים וכזה נכון --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-19:18
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טירוף --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-19:39
|
||||
|
למעשה, לפי החישוב מתאריך ההצטרפות שכתוב לצד התגובות שלי, הצטרפתי לפני כמעט 18 שנה אם כי לקח לי זמן להגיב בפורומים, תאריך ההצטרפות הזה להערכתי הוא ביחס לזמן פרסום הפאנפיק הראשון שלי שבשביל זה הצטרפתי אךךךך היו תקופות שלחשוף שם פרטי ברשת היה נשחב מעשה מסוכן -------------------- אלידע ♦ 31 ♦ אבא לשלושה ♦ הישיבה הגבוהה "אור עציון", לשעבר ♦ הגעתי לפורטל לפני 17 שנים ♦ זה אומר שחלק מכם נולדתם רק אחרי שכבר הייתי משתמש פעיל בפורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-19:45
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפורטל בן 18, לא? -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-19:45
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת שאני פשוט ככ גרוע בלקרוא.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-19:48
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד שבועיים 19 -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-19:48
|
||||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הא וואווו -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-19:51
|
||
איש שחושב שלמילוי של שוקולד דובאי קוראים דובאי
--------------------
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-19:57
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשיש בדיל זה ממש נחמד כשאין זה די הורס את הקטע -------------------- טליה • היאת • ספוטיפיי לא מאמינה שאין יותר פורטל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (34) « ראשון ... 31 32 [33] 34 קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |