![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (41) « ראשון ... 35 36 [37] 38 39 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-21:55
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פנימייה זה הכי קל. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-21:59
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יהיה מחר פורטל?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:01
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה..
-------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:01
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שום דבר לא ידוע
לא שנה לא שבוע -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:02
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שהבעיה היא אצלך אם אתה רואה רגליים חשופות של אישה מצויירת או אישה מצויירת עם זנב ואוזניים של חיה וישר צועק החפצה ושוביניזם.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:04
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי כן וכן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:04
|
||||
|
שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי זאת הייתה תקופה עמוד 183 עד 189 בשרשורים בסינון לפי שם משתמש זה דברים שאני פתחתי ותוך כדי קפיצות של 20 עמודים כל פעם מצאתי 6 שרשורים שלי שלא נפתחו על ידי בטוטאל הייתה לי רשימת שרשורים ישנה עם קישור לכל שרשור בינשוף שנמחק ובה לבד היו 275 לפני שנפתחו עוד כמה איך מגבים את כל זה מהר ובקלות אלוהיי הודעה זו נערכה ע"י סטפני פוטר ב אתמול ב-22:14 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:15
|
||||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב זה ברור שהחברות עושות את זה כדי למשוך סוג מסוים של אנשים שהמניע שלהם לצפות יכול לבוא ממקום מיני וזה די ברור מתי אישה בדיונית לובשת בגדים חשופים כדי למשוך מישהו לעומת כי זה הסגנון שלה כדמות לדוגמה מואלני לובשת בגד ים אבל זה פשוט בגד ים ואסקופיאר לובשת סינר שמכסה יותר אבל זה קלירלי פטיש זה לא אומר שהדמות עצמה היא שוביניסטית או מה שזהנלא יהיה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:15
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לנוע לנוע -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:18
|
||||
כן אני גם לא חושב שזה שובינסטי אם יש אנשים שרוצים לראות נשים כאלו בסדרות מצויירות או מדחקי מחשב? זה פנטזיה. זה אמור להיות פנטזיה. זה לא משקף איך האנשים האלו מתייחסים לנשים במציאות אם האנשים האלו הם בריאים נפשית ובני אדם הגונים שזה (עד כמה שלא ירצו לשמוע את זה) רוב האנשים נראה לי. כן כולן באומאמוסומה הן בנות בגלל שזה הקהל שהם רוצים למשוך. לא, להיות חצי סוסה זה לא החפצה. תודה רבה. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:18
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כואב לי הראש
-------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:20
|
||||
אני מסכים לא הייתה לנו שיחה על זה לאחרונה? דרך אגב איך אפשר להחפיץ חפץ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:21
|
||||
כן למאו פשוט מה שקרה היום הזכיר לי הצילו זה מדוייק. אבל גם אני חושב שזה קצת מצחיק לקרוא לרעיון של אומאמוסמה שוביניסטי כשכל הרעין זה שהן בני אדם משופרים. הן עומדות לשים את כל הגברים האלו באבק שלהן. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:23
|
||||
כן כתלמידות תיכון בתלבושות קטנות וחמודות יש לזה את הצדדים של זה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-22:24
|
||||
עם כל הכבוד כשהן משאירות אנשים באבק שלהן הן לא בלבוש בית ספר. -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (41) « ראשון ... 35 36 [37] 38 39 ... אחרון » קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |