![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (39) « ראשון ... 36 37 [38] 39 קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: היום ב-22:25
|
||
|
שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() את זה אני כל כך שומר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-22:36
|
||||
|
קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנה דוגמה: כשהייתי נער בפורטל, נוצר לי כאן קשר עם שני משתמשים שנתתי להם תמיכה נפשית במובנים מסוימים אם אפשר לקרוא לזה ככה. כשניסיתי לפענח איפה הנקודה המרכזית בחיים שגרמה לי להימשך להיות פסיכולוג הבנתי שזה כנראה נעוץ שם. אגב את לימודי הפסיכולוגיה התחלתי לפני 4 שנים כלומר בגיל 27. כי רק אז באמת החלטתי שזה מה שאני רוצה לעשות "כשאהיה גדול". -------------------- אלידע ♦ 31 ♦ אבא לשלושה ♦ הישיבה הגבוהה "אור עציון", לשעבר ♦ הגעתי לפורטל לפני 17 שנים ♦ זה אומר שחלק מכם נולדתם רק אחרי שכבר הייתי משתמש פעיל בפורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-22:44
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל כךךך וזה כל כך נחמד ומיוחד עבורי וזה יחזור לרגיל עוד כמה שעות וזה כן כל כך עמוק עבורי -------------------- סופי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-22:59
|
||||
|
שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כבר 25 ועדיין אין לי מושג מה אני עושה לול הבטיחו לי שבגיל הזה האונה המצחית מתפתחת, איפה ההבטחה הזאת עכשיו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-22:59
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה לי בקצב הזה הכול מתיחה והפורטל לא נסגר
-------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-23:04
|
||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלוואי מי יודע -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-23:06
|
||||
ירין עבד על כולם -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-23:09
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק עכשיו נכנסתי ולקח לעמוד המון זמן להיטען וחשבתי שזהו -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-23:10
|
||
אמיר אתה יודע שראיתי את האודיסאה
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-23:12
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה אם הפורטל יחיה גם מחר.
-------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-23:14
|
||
|
i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואו לאכול איתי זה סדרה כל כך מצחיקה
-------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-23:21
|
||||
שווה מאוד מה חשבת? -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-23:21
|
||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואו לאכול אתי זה סדרה של קניבלים חבל שאין כזאת -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-23:24
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו כןןן תודה רבה לא הייתי חושבת על זה בכלל -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-23:24
|
||||
היה מטורף בכנות בכנות הדבר שהכי הפריע לי ונשאר גם בסוף הסרט היה שהסאונד היה קצת מוגזם, ויש סצינה שכולם אוכלים ממש מהר וזה היה לי מגעיל נורא לשמוע את זה. זה כן משהו שמפריע לי מאד אבל -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (39) « ראשון ... 36 37 [38] 39 קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |