![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (41) « ראשון ... 37 38 [39] 40 41 קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-23:24
|
||||
|
i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואו לאכול אותו זה סדרה אובדנית מזל שאין כזאת -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה רגע היה טריוויה צ'אט
-------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בואו לאכול את נטע שבאה לאכול ביצים ירוקות -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-23:25
|
||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אויש נו, אבל שהיתי מחוץ למקרר ועכשיו אני בטעם של שרק -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-23:26
|
||
מי ידע שהיה לי פעם שרשור עם נשף
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם יהיה פורטל מחר אז נעשה כנראה גם מחר בערב בואו בהמוניכם -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
|
||||
אה אז אולי לכן אין סדרה כזאת -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-23:27
|
||||
וואו סצנה מטורפת לדעתי לדעתי חוץ מהקאסטינג העצוב מאוד וזה שזה יוונים עתיקים שמדי פעם מכניסים איזה משפט באנגלית אמריקאית של טרנטינו זה סרט מעולה -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-23:27
|
||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
או שהם מאוימים מהירוקת שלי אני מאוד מאיימת ומדהימה ומושלמת וענווה וענבים ירוקים -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-23:28
|
||||
מצחיק שאפילו להנהלה אין מושג מה קורה -------------------- להתראות כולם היה כיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-23:29
|
||||
כןכן היא הייתה טובה זה פשוט היה לי מגעיל, אבל זה באמת בעיה שלי מה חשבת על הקאסטינג? האמת שיחסית השפה שלהם לא הפריעה לי מאד, ואפילו כשהיה קטע שמישהו דיבר בשפה שהיא לא אנגלית ואז מישהו תרגם אותו, ואז פתאום נזכרתי שהם בעצם אמורים לדבר ביוונית. -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-23:30
|
||||
|
מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשכרה אני יכול להזדהות לגמרי חוץ מהקטע בו למדת פסיכולוגיה (כי אני לא) ממש מופתע ומצד שני גם לא מדהים ומטורף -------------------- :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-23:30
|
||||
אני הייתי צופה -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-23:31
|
||||
|
מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה יקרה עוד קצת -------------------- :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-23:33
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ומה את עושה בינתיים? אם מותר לשאול -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (41) « ראשון ... 37 38 [39] 40 41 קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |