![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (41) « ראשון ... 39 40 [41] קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: היום ב-0:04
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החבר הכי טוב שלי כתב לי עכשיו בוואטצאפ ואני מצטטת
למה את לא עונה לי במייל הוא שלח לי מייל לפני 20 דקות למה אני לא עונה לו למייל -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-0:04
|
||||
|
מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לומד רפואה אין קשר לעבודה שלי באופן יחסי (יש קשר קל, תלוי באיזה עבודה מדובר כי יש לי 3) בינתיים מרוצה, לא יודע מה יהיה שנה הבאה או עוד 5 שנים -------------------- :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-0:05
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אימלההה איפה אתה לומד רפואה באיזו שנה אתה במה אתה עובד בינתיים -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-0:14
|
||
|
מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסיים שנה ראשונה סה״כ
אממ אני טכנאי באוניברסיטה, מורה לפסיכומטרי ועובד במעבדת שינה לומד בת״א -------------------- :)
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-0:18
|
||||
שיואוווו אחותי בדיוק מסיימת שנה 7 בת"א איך הגעת לעבודות האלו והאם אתה נהנה בהן? ואתה נהנה מהתואר עד כה? מה גרם לך לבחור ברפואה? -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-0:27
|
||
|
בשעה טובה ומוצלחת
היא עושה תואר כפול/md-phd/md-mph או שהכוונה שהיא מסיימת סטאז׳? הטכנאי האמת מצאתי ממש ממש מזמן, פרסמו בדרושים ומרגיש שזכיתי בלוטו מורה לפסיכומטרי הרגשתי שלא הייתה לי ברירה. לא סופר נהנה מזה המעבדה זה נטו השלמת הכנסה, זה שאפשר לעבוד וללמוד בו זמנית ובלילה וגם אחלה נסיון עם ילדים ואיך לגשת אליהם (אני 99% לא אהיה רופא ילדים לתחושתי) התואר ממש סביר עד כה. יותר פיזיקה וכימיה מאשר רפואה אבל מגיעים לשם, השנה הקרובה יהיה דיסקציות אז ירגיש קצת יותר רפואה מה גרם לי לבחור ברפואה באמת שזה סיפור ארוך מאוד ןהתמיינתי כמעט חצי עשור, אז אם יש אדם שזה לא בוער בו ולא הולך לו, יהיה קשה להגיע לזה -------------------- :)
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-0:31
|
||||
אוף אני לא סגורה על זה אני יודעת שהיא התחילה בצמרת בעתודה ויצאה ממנה והמשיכה ללמוד, עשתה תואר כפול עם מדעי המחשב רפואה חישובית משהו כזה וואי זה מעניין איך אנשים חיים בעולם הונסטלי אתה מצליח לג'נגל את כל זה עם הלימודים? די מטורף שלך -------------------- ורד • אמפתיה זו טרגדיה ושיעמום הוא פשע • חיית הלילה לשנת טרפפו • זק סטון עומד להיות מפורסם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: היום ב-1:14
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה עושים
-------------------- מיכל∼היא\את∼14
"אם נפלתם מצוק. מקסימום תעשו באנג'י" ביי לך פורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-3:17
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
למה לישון שאפשר להזדחל
-------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: היום ב-3:52
|
||||
|
סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מה אתה עושה במעבדת שינה? -------------------- ![]() אבישי || בת || 28 ||לא באמת נמצאת פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
קפיצה לעמוד (41) « ראשון ... 39 40 [41] קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |