![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 2 [3] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 23 2008, 18:07 PM
|
||||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא מאשימה אותך... XDD אני מאשימה את האנשים שהיו שם , הם היו צריכים לדעת שזה דני, כלב ענק, שיכול לפגוע, אפילו שרוחו היה רגוע באותו הזמן -------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 23 2008, 19:01 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון, הפעם אני מצדיקה אותך....
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2008, 19:05 PM
|
||
![]() "You are the proof that I existed." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה משפחה מארחת לא אחראית! מזל שהסבתא הייתה שם בסוף הילד היה נשאר בלי פנים ומת... ואולי גם הילד/ה השני.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2008, 19:06 PM
|
||
כן אבל מצד שני הסבתא עכשיו גם נפגעה קשה....
ודני זה שם הכלב. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2008, 19:54 PM
|
||
דבר ראשון, אוריה, כלבים יכולים לחשוב ולהיות מודעים, ע"פ מחקרים שפורסמו בניונשנל ג'יוגרפיק.
ולר צריכים לעשות כלום לכלב, צריכים לכלוא את הבעלים לכמה שנים טובות על גרימת נזק נפשי וגופני לילדה, אז זה לא יקרה יותר ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2008, 20:19 PM
|
||||
![]() Trying to find some peace of mind ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלכת רחוק מדי. אונס זה אפילו לא כמה שנים במדינה המחורבנת הזאת, גג שלוש שנים, ולפעמים ארבע. גרימת הנזק הגופני לא נעשתה ע"י הבעלים אלא ע"י הכלב עצמו, שלא חונך מספיק כדי לדעת שאסור לא לנשוך ולתקוף גם אם הוא לא מכיר את האדם. כמו שמלמדים ילד שאסור להרביץ סתם ככה [נחום, אצלך זה אף פעם לא עובד...] צריכים ללמד את הכלב שאסור לתקוף סתם ככה. אז כן, פה אני מטילה את האשמה על הבעלים, ודני הם לא כלבים מסוכנים, הם ידידותיים וחברותיים. -------------------- Shed some light on me.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 23 2008, 22:43 PM
|
||||
כל כלב הוא ידידותי>> והבעלים הם האשמים המלאים בזה שהכלב התקיף את הילדה>> שיתנו כמה שנים בכלא>< -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |