![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 2 [3] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 11 2009, 23:21 PM
|
||
![]() We are Infinite ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. אפשר חתימה ?
2. אני חושבת שאת הבן אדם הכי חכם הכי יצירתי והכי גאון שיש ואני סוגדת לך ומודה לך על שכתבת את הארי פוטר אם לא אני לא יודעת איך החיים שלי היו נראים ..[אני יודעת שזה לא שאלה ] 3. איך הרגשת עם הידיעה שכל כך הרבה דמויות מתו בספר השביעי? אני אישית הייתי באבל קשה מאוד על מותו של פרד וויזלי .. 4. האם היית משנה משהו באחת הדמויות ? או בספרים עצמם ? 5. האם נמאס לך מהארי פוטר? ובגלל זה את לא מוציאה ספר שמיני ? 6. הסוף של המלחמה בהוגוורטס בספר השביעי עלתה מעבר לכל ציפיותי היא הייתה הרבה יותר טובה ממה שיכולתי לדמיין ! נורא נהניתי נראה שהושקע בזה המון המון מחשבה .. האם את חושבת כך ? את אוהבת את הסוף ? 7. מה דעתך על התנהוגותו של דראקו מאלפוי בספר השישי האם הוא עשה את מה שהוא עשה מפחד ? או מהרצון להיות יותר טוב מאביו ? 8. האם את מרוצה ממה ששבעת ספרייך הפכו להיות ? הסרטים ? החנויות ? הפארק הענק שנבנה מיום ליום ? המותג הזה שהמון המון אנשים בעולם מכורים אליו וקוראים לו הארי פוטר ? 9.למי מהדמויות את הכי דומה ? 10. רולינג , המון אנשים וילדים בעולם מסיימים קוראים את שבעת הספרים הופכים את הדף האחרון והדבר הראשןן שהם אומרים זה ..? אני יודעת שאפשר רק 5 אבל נסחפתיי ![]() -------------------- קורל - 19 - הנהלת הפורומים לשעבר ,"We don't stop playing because we grow old "We grow old because we stop playing --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2009, 14:51 PM
|
||
![]() Close your eyes, Freckles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. איך הכל התחיל? כלומר, איך צץ לך הרעיון בראש?
2. האם היית רוצה לכתוב סדרת ספרים נוספת? 3. מדוע בחרת שלא להרוג את וולדמורט? 4. מאיפה כל הרעיונות? השמות? 5. מישהו עזר לך? הביא לך השראה? מי? -------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2009, 02:04 AM
|
||
![]() מוגל |
1. יואו את באמת ג ק רולינג?
2. אפשר תמונה איתך? 3. איפה את גרה? 4. האם את אמיתית? 5. כמה יחידות לימוד עשית באיזה מקצועות ומה היו המגמות שלך? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2009, 03:21 AM
|
||
![]() יוצא שאת תמיד שותקת, אבל בפנים זה בוער ונשרף הכל. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקפצה.
ננעל. -------------------- ![]() מאי || הנהלת הפורומים || וזהו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |