![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנגן ברקע:
קפיצה לעמוד (28) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 21 2008, 22:12 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך היה לקרוא לאשכול ערב כחול-ליאל ![]() עכשיו תביא כסף ![]() ![]() -------------------- "אל לנו להיכנע לעולם, לעולם, לעולם, לעולם, בכל עניין גדול או קטן, רב או פעוט, אל לנו להיכנע לעולם אלא רק לקול הכבוד והשכל הישר. אל לנו להיכנע לעולם לכוח; אל לנו להיכנע לעולם גם מול מה שנראה כיתרונו העצום של האויב." -צ'רצ'יל
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
י'מגעיל ![]() -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Close your eyes, Freckles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיקי.
ביי נסיך שלי (דיברתי למיקי אל תקנאו בנים אני יודעת דאתם רצים אחריי)... -------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2008, 22:13 PM
|
||||
![]() 3> Rome-For a tasty future ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאיי ![]() -------------------- ניר|| בן 15.5
![]() Before the World was created,The Word already exsited. The Word was the source of life, and this life brought light to mankind. The light shines in the darkness, and the darkness has never put it out. GANTZ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() "I'm Sorry, I Can't Be, Perfect" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוד איתי? =(
-------------------- Simple Plan LIVE in ISRAEL!
3.12.08 20.8.09 5.5.12 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וטלוש אתל מרת לי בי ולילה טוב
-------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חשבתי שהסכמנו שאני המושלמת כאן ? ![]() -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() צאי מהמים ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסופו של דבר הציץ השמאלי של ירין הגיע לתחת של תומר . ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Live Together Die Alone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה קקי באיזה חתימה?
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה דובשניה שלי לילהטוב ונדבר מחר -------------------- "...תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות, תעצמו את העיניים כל גשם ראשון, ותחשבו עליי..." ![]() (מיקי ביטון, 5.5.1987-9.10.2019) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 21 2008, 22:14 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב ששינת את זה , זה נראה כמו חדר השירותים אחרי שתומר וליאל יצאו משם ![]() עכשיו תביא את הכסף או שאני יורה ![]() ![]() ![]() -------------------- "אל לנו להיכנע לעולם, לעולם, לעולם, לעולם, בכל עניין גדול או קטן, רב או פעוט, אל לנו להיכנע לעולם אלא רק לקול הכבוד והשכל הישר. אל לנו להיכנע לעולם לכוח; אל לנו להיכנע לעולם גם מול מה שנראה כיתרונו העצום של האויב." -צ'רצ'יל
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Close your eyes, Freckles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא באלי ללכת. -------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Live Together Die Alone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואז דפי צעקה על כולם וסגרה תאשכול? XD -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
ההוא שכל מי שאכל אכל בלי ידיעה ![]() -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() "I'm Sorry, I Can't Be, Perfect" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טופ... נראה לי אני הלכתי
-------------------- Simple Plan LIVE in ISRAEL!
3.12.08 20.8.09 5.5.12 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |