![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 31 2009, 13:07 PM
|
||
![]() Close your eyes, Freckles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתמול היה השלושים בינואר, תאריך הלידה של לילי אוונס או לילי פוטר.
אתמול היא הייתה אמורה להיות בת 49 לולא מתה [30.1.1960]. ז -------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2009, 13:08 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו
![]() היא גדולה D: מזלוט ![]() -------------------- מיכל||17||Aretmis Fowl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2009, 14:11 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבר מבוגרתDD:
מזל טוב לליליD: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2009, 14:29 PM
|
||
![]() אנשים כותבים את מה שהם לא מצליחים לומר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב
![]() ההורים שלי ממש צחקו עליי כשאמרתי להם את זה... -------------------- פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2009, 14:49 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב =]
איזה זקנה D: -------------------- טוב למות-ארצנו בעד.
נוי | 16| פרישה בהכחשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 31 2009, 23:03 PM
|
||
חחחחחחחח מזל טוב לילי..(:
עד 120 ...או שלא.. (חחחח סתם) -------------------- פרשתי אני כל הזמן נפגעת מיותר מדיי אנשים פה! ספגתי בשקט ועכשיו נמאס לי.. אתם יכולים לקפוץ משמחה כי הפעם זה רשמי נמאסתם! כולכם! שלום ולא להתראות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
חבל שהיא מתה אבל אם היא היתה חייה אז הייתי מאחל מזל"ט...
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2009, 16:15 PM
|
||
![]() .Eat. Love. Shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
49.. וואו!
עצוב שהיא מתה. אם אני הייתי אומרת את זה להורים שלי- הם היו שורפים את כל ספרי הארי-פוטר באותו רגע!! XD -------------------- "או שתכתוב משהו ששווה לקרוא, או שתעשה משהו ששווה לכתוב עליו." ~ בנג'מין פרנקלין. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2009, 18:07 PM
|
||
חחחחחחחחחחחחחח
ההורים שלי ואני היינו מדליקים נרות לכבודה.. ואח שלי הייה יושב בחדר עמוק מתחת לשמיכה מתפדח.. חחחחחחחח XD -------------------- פרשתי אני כל הזמן נפגעת מיותר מדיי אנשים פה! ספגתי בשקט ועכשיו נמאס לי.. אתם יכולים לקפוץ משמחה כי הפעם זה רשמי נמאסתם! כולכם! שלום ולא להתראות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מזל טוב
![]() -------------------- ליאל | 12 | הוגוורטס שליטה ! | משפחת Vampire כבוד !
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2009, 21:56 PM
|
||
חחח אני לא חושבת שמתאים כאן מזל טוב..
אני חושבת שיותר יפה שנגיד כמה מילים לכבודה! אני יתחיל: הכרנו אותה בתור האמא הנאמנה והאמיצה של הארי. אישה שהקריבה את החיים למען בנה. בתור ילדה הייתה ילדה שלא מפחדת להגיד מה שהיא חושבת! יש לה אותו שם כמו שלי ![]() -------------------- פרשתי אני כל הזמן נפגעת מיותר מדיי אנשים פה! ספגתי בשקט ועכשיו נמאס לי.. אתם יכולים לקפוץ משמחה כי הפעם זה רשמי נמאסתם! כולכם! שלום ולא להתראות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2009, 20:57 PM
|
||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב!!!
אני אוהבת אותה מאוד, כמעט כמו את ג'יני (כמעט!!!) -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2009, 21:02 PM
|
||
![]() אהמכיאנילאנוביתאהמ ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2009, 21:06 PM
|
||||
![]() אנשים כותבים את מה שהם לא מצליחים לומר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא היום שבו היא מתה, אלא היום שבו היא נולדה. יש הבדל -------------------- פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 2 2009, 21:21 PM
|
||
אה נכון.. (:
אז באמת ... צריך להגיד לה מזל טוב!!!!!!! -------------------- פרשתי אני כל הזמן נפגעת מיותר מדיי אנשים פה! ספגתי בשקט ועכשיו נמאס לי.. אתם יכולים לקפוץ משמחה כי הפעם זה רשמי נמאסתם! כולכם! שלום ולא להתראות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |