![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 17 2009, 19:08 PM
|
||
![]() לנשום בלי אוויר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני, בוחנת הדקויות הכי דקיקות שיש, שמתי לב שהארי ו-וולדי קרובי-רחוקי משפחה!
שניהם צאצאים של בית פברל, זאת אומרת שיש להם קשר משפחתי כלשהו. הארי הוא צאצא של איגנוטוס ולוולדי יש את הטבעת עם סמל האבירים של בית פברל, ככה שהוא חייב להיות צאצא של אחד האחים. ![]() מוזר, לא? -------------------- ![]() נוגה | 15 | בטא (: I think I'm paranoid And complicated I think I'm paranoid Manipulated Bend me Break me Anyway you need me All I want is you Steal me, deal me, anyway you heal me Maim me, tame me, you can never change me Love me, like me, come ahead and fight me Please me, tease me, go ahead and leave me Garbage - I Think I'm Paranoid תפסיקו לא לרשום שם בחתימה שלכם כי אנשים אחרים לא מזהים אתכם וזה מעצבןןןן :@ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2009, 19:12 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
וואלה! נכון!!!! איזה מוזר!!!!
אולי בגלל זה וולדי חשב שמי שהנבואה מדברת עליו זה הארי ולא נוויל! יכול להיות??????? -------------------- מייק וזובסקי הנסגד! :משתחווה:
נויה/12/בובאטון/חובבת שרשורים (רק חובבת? מתה!!!)/ אוהבת פאנפיקים, אפילו שלא כתבה/מתה על דמדומים ![]() (/ \) (. . ) (") (") חייבת חתימה נורמלית דחוף! רוצים להכין לי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2009, 19:36 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
גם אם הם קרובי משפחה אז הם מאוד-מאוד-מאוד רחוקים.
איכשהו כולנו קרובי משפחה... -------------------- ![]() מאור | 14 | משועממת | שוקו 333>| דמדומים | בובאטון שוס להיות דוס =] מאורושוקו נשמתי! איזה כיף לפרוץ לך סוף סוף! רק בשביל זה שווה להכנס לפורטל =] מתה עליך אהובתי 3> אני אהיה נחמדה ואני לא אשאר עם המשתמש שלך... אוהבת הכי בעולם- אוריטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2009, 19:42 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
נכון! אבל בכל זאת................
-------------------- מייק וזובסקי הנסגד! :משתחווה:
נויה/12/בובאטון/חובבת שרשורים (רק חובבת? מתה!!!)/ אוהבת פאנפיקים, אפילו שלא כתבה/מתה על דמדומים ![]() (/ \) (. . ) (") (") חייבת חתימה נורמלית דחוף! רוצים להכין לי? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2009, 19:59 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו באמת..
זה היה מאות שנים לפניהם ככה שאין להם שום קשר דם מה, גם להורים שלי יש קשר דם בגלל שהם באו מאדם וחווה? -------------------- ![]() נויימי ٠ 17 ٠ דנה מיי לאב♥ ![]() יש לי בלב ציפור קטנה עם שתי גומות ומנגינה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2009, 20:08 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
כן......... אבל בכל זאת, הם קרובים דרך משהו מיוחד! ויכול להית שוולדי ידע את זה, ובגלל זה חשב על הארי ולא על נוויל!
|
|
פורסם ב: Mar 17 2009, 20:16 PM
|
||
![]() לנשום בלי אוויר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שהם עדיין קרובי-רחוקי משפחה. סיריוס אומר בספר החמישי שכל המשפחות הטהורות דם קרובות איכשהו, אז בעצם זה די הגיוני שמשפחת פוטר ומשפחת גונט היו קשורות אחת לשני, הרי שתיהן היו טהורות דם.
-------------------- ![]() נוגה | 15 | בטא (: I think I'm paranoid And complicated I think I'm paranoid Manipulated Bend me Break me Anyway you need me All I want is you Steal me, deal me, anyway you heal me Maim me, tame me, you can never change me Love me, like me, come ahead and fight me Please me, tease me, go ahead and leave me Garbage - I Think I'm Paranoid תפסיקו לא לרשום שם בחתימה שלכם כי אנשים אחרים לא מזהים אתכם וזה מעצבןןןן :@ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2009, 20:19 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
כן, אבל פה מראים מאיפה הקשר!!!!!!!!!
|
|
פורסם ב: Mar 18 2009, 16:26 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
הם משפחה נקודה
אבל אן קשר לנבואה -------------------- ![]() ||הווגורטס||חולה על אמה||13||מתה על הארי פוטר||משפחת בלו||משפחת פוטר ||כ.גרמולד|| רעננוע^^קרדיט לי שירשורי הפעילים: -קונדסאים-הרמיוני הגאונה 12 -מחנה קיץ-שחר -תיכון לעשירים-אליזבת -פנימיה לעשירים-dotz -ווינטר בלו-אמריליס יש לי הרבה האא הבלוג שלי: http://hportal.co.il/index.php?showtopic=37084 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 18 2009, 18:15 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שפתחתי על זה אשכול פעם .
הארי הוא צאצא רחוק של איגנוטוס פברל ווולדמורט הוא צאצא רחוק של קדמוס פברל ולכן הם נחשבים משפחה - משפחה רחוקה מאוד .. אבל בכל זאת . זה לא משהו יותר מידי מיוחד בעולם הקוסמים כי ידוע שכמעט כל המשפחות טהורות הדם הן בעלות קשר דם . אפשר גם לשים לב לזה לפי השטיח קיר שיש בכיכר גרימולד מס' 12 . -------------------- טוב למות-ארצנו בעד.
נוי | 16| פרישה בהכחשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 18 2009, 18:18 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אהמ..................
טוב, אז כנראה זה לא קשור למה שחשבתי! -------------------- מייק וזובסקי הנסגד! :משתחווה:
|
|
פורסם ב: Mar 18 2009, 19:30 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
כל האנשים קרובי משפחה אז מה הקטע?!!
-------------------- ![]() ----------------------------------------------------------- הבית הכי טוב בעולם! פדיחות לא אצלנו! לא טיפשות ולא רשעות! פריזר זה מקפיא! ארצות הברית הברית פחות נחמדה מאיתנו! פורים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------------------------------------------------- 1. אתה קורא את החתימה שלי. 2. אתה קורא. 3. אתה נמצא באחד מהפורומים של HPortal. 5. לא שמת לב שלא היה 4. 6. אתה צוחק או מגחך. - תוסיפו את זה גם אתם לחתימה שלכם !! -------------------------------------------------------------- "בבוקר לא אכלתי, כי חשבתי עלייך. בצהריים לא אכלתי, כי חשבתי עלייך. בערב לא אכלתי, כי חשבתי עלייך. בלילה לא ישנתי, כי הייתי רעב"... ------------------------------------------------------------- כלל חשוב לחיים-אם נותנים לך קח אם מכים בך ברח ואם אומרים לך משהו שכח! ------------------------------------------------------------- ""Some people eat to live and others- live to eat... ------------------------------------------------------------ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 18 2009, 21:22 PM
|
||
![]() אהמכיאנילאנוביתאהמ ![]() ![]() ![]() ![]() |
wtf?
מה הקשר? גמאני קרובת משפחה של כל העולם.. זה.. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2009, 00:41 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא חושבת שוולדמורט חשב על זה כשהוא שמע על הנבואה
כי הוא היה מגיעה לשרביט הבכור... והוא שמע עליו רק בספר השביעי... -------------------- סמדר||15.9||lolipop מחפשת חתימה.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 20 2009, 04:47 AM
|
||
![]() “We’re chain-smoking vegans.” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי את זה כשקראתי.
![]() אבל הם ממש רחוקים. חוצמזה, לא נראה לי שיש קשר לנבואה. וולדמורט רצח את ההורים שלו, לא נראה לי שזה שינה לא אם האויב שלו בן משפחתו או לא. וכמובן שע"פי הספר ה-5, אילן היוחסין בכיכר גרימולד, כל המשפחות טהורות הדם קשורות בקשר דם. אבל זה מעניין. -------------------- נועה • 14 • מנהלת סס"ש ![]() Sister, visit us yesterday, Sister, don't you forget my number, on this door. You've got something and it's so good to see, Something wonderful that I could not be. Everybody hanging on for their lives, But you can't help them 'cos you don't have the time. I know, everyone goes any damn place they like. I hope this goes over well, on the toxic radio. Yeah. The Strokes \\ Taken For A Fool --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |