0 חרמשים |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד |
|
פורסם ב: Apr 3 2009, 17:56 PM
|
||
Im not O - fucking - K |
אני מנסה להתקין את הסימס 2,
הוא היה מותקן לי על המחשב, אבל פירמטו לי אותו, ואני מנסה להתקין מחדש. אני שמה את הסריאל והכל וזה מתחיל להתקין, אחרי בערך 5 דקות שזה נמצא על 1% זה אומר לי A problem occurred when trying to transfer the file TSData/Res/Sims3D/Sims08.package from the media Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation? ומתחת רשום לי ביטולת או נסה שנית, אם אני לוחצת ביטול .. זה מבטל ואם אני לוחצת נסה שנית זה נעלם ואחרי בערך .. שלוש דקות זה חוזר שוב. -------------------- הגרצ' || 14 || בעלת גומות חן || האלוגודביי3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2009, 18:05 PM
|
||
בוגר הוגוורטס |
יש לי אותה בעיה בדיוק
גם לי פרמטו את המחשב, ואני רוצה להתקין, אני שמה את הדיסק הכחול, וזה שולח לי את ההודעה הזאת, ומבטל את כל תהליך ההורדה. ואני לא מוצאת את החוברת של ההתקנה של הבסיס, אז אני לא יודעת אם זה נכון לשים קודם את הכחול >< מצטרפת לקריאת העזרה D: והאם למישהו יש את החוברת? >< -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2009, 18:25 PM
|
||
Im not O - fucking - K |
יש לי, צריך לשים את הדיסקים לפי הסדר, זה אמור להתחיל את ההתחקנה ובערך בכל רבע להודיע לך לשים את הדיסק הבא. כי בכל דיסק יש משו אחר נגיד בראשון זה התוכנה עצמה והבגדים בשני הבתים והשכונות וכו' ..
-------------------- הגרצ' || 14 || בעלת גומות חן || האלוגודביי3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2009, 18:33 PM
|
||
קוסם מתחיל |
אתן מתחילות מהכחול, עוברות לירוק, מהירוק לאדום והדיסק האחרון הוא הצהוב.
ויכול ליות שיש לכן בעיה עם השפה, כאשר לי הייתה בעיה דומה ביקשו ממני לשנות שפה לספרדית.(כאילו אני יודעת?!) ואם זה לא עוזר לכן תתקשרו למספר הזה 098922911 ויש גם מייל hed-arzi@telerom הם יענו לכן בשעות 10:00 עד 20:00 (יום א'-ה') וביום שישי הם עובדים מ- 10:00 עד 14:00 מקווה שעזרתי לכן -------------------- ראומה | 20 "You take me by the hand I question who I am Teach me how to fight I'll show you how to win You're my mortal flaw And I'm your fatal sin Let me feel the sting The pain,The burn Under my skin Put me to the test I'll prove that I'm strong Won't let myself believe That what we feel is wrong I Finally see what You knew was inside me All alongCause everything is never as it seems" Warrior by Beth Crowley --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2009, 18:41 PM
|
||
Im not O - fucking - K |
תודה P:
על הספרדית אני יודעת, צריך לשנות לספרדית (ספרד) זה עבד בפעם הקודמת שהתקנתי, הפעם זה לא עבד .. אפשר גם להעבירא לגרמנית (אוסטריה) -------------------- הגרצ' || 14 || בעלת גומות חן || האלוגודביי3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2009, 18:46 PM
|
||||
בוגר הוגוורטס |
אוה, נכון, אני זוכרת שהיה משהו עם ספרדית D: אני אשנה לספרדית, ואראה אם זה יעבוד. תודה D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 3 2009, 19:51 PM
|
||
מוגל |
גמלי זה קרה!! P:
מההקטע של הספרדים ספרד הזאת?! ... מי שלא יודע איך להתקיןן-- יכנסו ל"התחל" "לוח בקרה" "אפשרויות אזור ושפה" ואיפםה שאפשר-- להפוך לספרדית(ספרד) מקווה שעזרתי!! --הודיושש-0 -------------------- Harry&Ginny For Ever!!! =]
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2009, 02:10 AM
|
||
Im not O - fucking - K |
עוד מישהו ? P:
-------------------- הגרצ' || 14 || בעלת גומות חן || האלוגודביי3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2009, 02:33 AM
|
||
יוצא שאת תמיד שותקת, אבל בפנים זה בוער ונשרף הכל. |
TSData/Res/Sims3D/Sims08.package
הייתה לי בדיוק אותה בעיה שניסיתי להתקין את ה-H&M בפעם השנייה. בעיה בדיסק, תתקשרי לאטארי. ושניסיתי להתקין את ה-Bon Voyage בפעם השלישית זה עצר לי על הקובץ הראשון -------------------- מאי || הנהלת הפורומים || וזהו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2009, 02:37 AM
|
||
קוסם סטודנט מעולה |
זו המומחיות שלי.
יש לי את החוברת אבל היא באנגלית ומסבכים ת'שכל. אולי אני אמצא בעברית. ואז אני אגיד לכם -------------------- מיכל||17||Aretmis Fowl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2009, 19:56 PM
|
||
בוגר הוגוורטס |
התקנתי את הספרדית, אבל זה לא עזר.
זה הגיע עד ל-22% ואז שלח הודעה, וביטל הכל. מישהו, הלפ? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2009, 20:18 PM
|
||
קוסם סטודנט מעולה |
יש את בעיית ה-22 אחוז.
את יכולה לחפש בפורומים של סימס או אפילו באתר הרשמי. הנה מדריך אחד לתיקון של הבעיה הזו- למחשב בעברית. http://www.elsf.net/showthread.php?t=562838 וזה אחד למחשב באנגלית. זה פותר את אותה הבעיה. http://www.tipo.co.il/zone/page.asp?zone=4...507&pid=8097670 המדריך אמור גם לעזור לך, הגר. זה רושם מה שאת רושמת. -------------------- מיכל||17||Aretmis Fowl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2009, 22:32 PM
|
||||
בוגר הוגוורטס |
ממש תודה D: הצלת את חיי ואת חיי הסימסים שלי >< אני מקווה שזה לא יעשה בעיות אחרי 22% D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 6 2009, 14:54 PM
|
||
Im not O - fucking - K |
טנקס .. ננסה ^^
|
|
פורסם ב: Apr 7 2009, 02:36 AM
|
||
קוסם סטודנט מעולה |
אין על מה ^^
זה לא אמור לעשות בעיות. אם כן, אני חושבת שאת צריכה לנסות עוד פעם ^^ ואל תשכחי לפרסם את המשפחות שלך D: -------------------- מיכל||17||Aretmis Fowl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2024 |