![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהיום באפשרותכם לקרא את כל הידיעות שפורסמו בעמוד הראשי של האתר והן עוסקות במבצע HPortal וגלובוס גרופ! חדש!
זכרו: דף הסרט השישי זמין לשרותכם בכל שלב!
כל הפרטים, התמונות וסרטוני הוידיאו מהסרט מחכים לכם בדף מסודר ונוח לצפייה! תהנו!
קפיצה לעמוד (12) « ראשון ... 9 10 [11] 12 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 15 2009, 20:17 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל ירושלים זה רחוק
![]() ת"א D: -------------------- לא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2009, 10:50 AM
|
||||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ירושלים זה קרוב DDD: -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2009, 14:38 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
למה כולם אומרים שנחתך אני הייתי בפרימיירה ואני הולך היום עוד פעם ובאולם שאי הייתי לא נחתך שום קטע
--------------------
[CODE][QUOTE]
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2009, 14:54 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באולם שאנחנו היינו כן נחתך~_~ -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2009, 16:09 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
אה מזל שלא הייתי באולם הזה
--------------------
[CODE][QUOTE]
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2009, 18:07 PM
|
||||
אתה נורא עוזר, אמרו לך פעם? -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2009, 18:40 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה היה ממש מעצבן ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 16 2009, 18:52 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יותר מדי מעצבן. אבל אני במילא הולכת שוב, מתישהו. -------------------- לא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2009, 11:55 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
עריכה:
טעות בפורום.לא משנה תמחקו ><" -------------------- גם אני משתתף במשחק גלגל המזל בפורום שחקנים ומרוויח חרמשים!
אלינה | 14 | בובאטונית גאהה | ![]() ![]() אני פשוט מאוהבת 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2009, 15:06 PM
|
||||
גם אני. וכל הסרט היה מלא פאקים. ובטוח הנשיקה של הארי וג'יני לא הייתה כזאת עלובה >< -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2009, 15:23 PM
|
||||
הו, היא כן ![]() -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 17 2009, 15:29 PM
|
||
![]() We are Infinite ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי אתמול שוב פעם בסרט , באולם 9 שאני הייתי בו לא היה את הקטע שבו דמבלדור מת , זה קפץ!
אני לא מאמינה שפיספסתי את זה !!! זה גרם לי לבכות כמו משוגעת שראיתי אתמול איך הוא מת ... אוףף הסניים הזה האמת שזה בכלל דראקו שהיה אמור להרוג אותו אבל וולדמורט הכריח אותו .. אוף וולדמורט ! -------------------- קורל - 19 - הנהלת הפורומים לשעבר ,"We don't stop playing because we grow old "We grow old because we stop playing --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 17 2009, 19:48 PM
|
||||
אז הם מטומטמים. זה היה כמו ב101 נשיקות בכיתה ב' ![]() ואני חושבת שבכל גלובוס גרופ העותק דפוק. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 18 2009, 02:46 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
וואי איך אני מבואס שלו באתי "><
אני מקווה שיהיה ככה לסרט השביעי [: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 18 2009, 10:51 AM
|
||
![]() אני סבתא זקנה-צעירה-מאגניבה-מודרנית! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכי טוב לראות ביס פלנטD:
הסרט היה ממש שווה, לי שום דבר לא קפץ.. ואני דווקא ממש אהבתי אותו ^^ -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
אנו מאחלות לך ליומולדתך ה15 (קטנטנה3>) שתזכי לאושר כושר בריאות יושר אהבה ואייפון 4 ^_^ שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה (אייפון+ מחשב נייד) שתפיקי את המיטב מתוכנותייך הרבות ( חיבוק ב2 שקלD:) שתדעי תמיד למצוא את הטוב בכל דבר (אם האייפון יתקלקל, לפחות תוכלי להשוויץ שיש לך בכלל אחד כזה) שתדעי תמיד שיש לך למי לפנות בעת צרה (חוץ מבבוקר שאנחנו ישנות><) שתמיד אבל תמיד תיהיה שמחה (פה אין הערה, תיהי תמיד שמחה:O) ותמיד תמיד תמיד תמיד תמיד (החלק הכי חשוב בברכה) תדעי כמה שהחברות שלך מושלמות! ואוהבות אותך כזה בין היתר... בהמון המון המון חיבה++++++++++ מימיצ' ורונצ' שאוהבת אותך מפה ועד כוכב בלופלנדD: אני אוהבת אותכן המוווון33333> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |