![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהיום באפשרותכם לקרא את כל הידיעות שפורסמו בעמוד הראשי של האתר והן עוסקות במבצע HPortal וגלובוס גרופ! חדש!
זכרו: דף הסרט השישי זמין לשרותכם בכל שלב!
כל הפרטים, התמונות וסרטוני הוידיאו מהסרט מחכים לכם בדף מסודר ונוח לצפייה! תהנו!
קפיצה לעמוד (12) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 11 2009, 13:48 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
א ני ישבתי באולם 1 שזה היה וי אי פי ושם גם לא קפץ
--------------------
[CODE][QUOTE]
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 11 2009, 13:51 PM
|
||
![]() Close your eyes, Freckles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא ישבת עם כולם? ><"
עדיף עם כולם מאשר וי אי פי, ולא גילי בר הלל הייתה אמורה להיות בוי אי פי? ![]() -------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2009, 13:59 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אנחנו לא ישבנו ב-VIP?
![]() -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2009, 14:03 PM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת למה?
![]() היינו נשארים באולם 7 ![]() ![]() ![]() אבל היה כ"כ כיףXD אוה, ואסף: "הם מחזיקות ידיים שם למעלה"XDD (בקטע שדראקו עם דם) איזה מצחיק זה היהXDD כל האולם היה שקט מוחלט, ורק משני השורות של הפורטל היו כל הזמן צרחותXD כל מי שהיה באולם הצטער על הרגע שהחליט להיכנס אליוXDD עד לפרימיירה של השביעי ![]() -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2009, 14:09 PM
|
||||
למען האמת, אני וקיץ נכנסו בהתחלה ל-7 (למרות שאמרתי לו שניכנס ל-1 כי זה היה יותר קרוב ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 11 2009, 14:12 PM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמיד הכל בגלל קיץXD
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2009, 14:15 PM
|
||||
זה היה מעצבן-___- גילי נכנסה לאולם 9 רק בגללנו או שזה היה סתם צירוף מקרים? ![]() והיא לא כתבה על זה בבלוג ![]() -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 11 2009, 14:36 PM
|
||||
![]() Close your eyes, Freckles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל פחדנו, זה היה ככה: "אני עוצמת עיניים, אני לא רוצה לראות שזה יגיע." "סקטמוסמפרה." עדן ואני: "אהאא, אמאל'ה, בבקשה תוציאו אותי מפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" -------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 11 2009, 14:49 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
כי פשוט התיישבתי באולם הוי אי פי
--------------------
[CODE][QUOTE]
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 11 2009, 14:51 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אסף כל הזמן הסתכל עלינו במבט שאומר שאנחנו מטומטמות
![]() זה היה סרט מפחיד, וכל הזמן רבנו מי חתיך יותר, טום או רופרט XDD וטל ועדן עשו כפיות ואמרו לי שאסור לדבר עם עיתונאים רק אחרי שדיברתי, ולמה? כי הם עם אכזר, אבל לא יותר מעדן וטל XDD ולא גמרנו את הפרינגלס בשלוש דקות, אתן גמרתן לקחתי רק אחד XDDD ולפני שהתחיל הסרט שאלתי את ירין מי הוא ![]() ואחרי הסרט ראיתי את תומר ודיברתי איתה DD: אבל היה כייף, ואני רוצה שוב ![]() אוה.. ליאל. יש לך שיער מדהים~ לא אכפת לי שאת אומרת שלא >> === יש לי שלוש תמונות מהסרט רק שאני לא יכולה להעלות אותן ]: -------------------- לא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2009, 16:06 PM
|
||
עדי, אופס?
פשוט... אכלנו מהר וזה... נגמר? ![]() הקטע הכי מוזר היה שעדן את ואני התחלנו לבכות, ליאל מסתכלת עליי במבט של: "מה את בוכה מהארי פוטר?" אנחנו יותר מסוכנות. :סנוב: ולמה דיברת? הם עם מסוכן!!!!! -------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2009, 16:46 PM
|
||
![]() How cruel is the golden rule? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כל הזדמן אמרתי לכן לשתוק! ><"
אני דווקא הייתי מוכנה לזה מהבטריילר, ובמיוחד ל'פופים' XD טל- התירס עדיין לא נסלח. -------------------- תאליהטונה. ![]() קרדיט למיקה על החתימה המדהימה!!!!!! תאליה| בהפלפאף, ומאושרת מזה D:| 14.5 |[SIZE=7] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() תאליה ♥ איזה כפתורים נוראיים.. >< את חמודית לאללה ותודה על הכסף ועל הכל. חג שמח ושתהני בחיים ואיתי בקיק אס. ובעי DD: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2009, 16:49 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
נכון מאוד!! והסרט לא היה ממש דןומה לספר אבל זה היה שווה את זה!! אני היתעורררתי ב5 בבוקר בישביל להספיק לאוטובוסים לרכבת וכל השאר ..והלכתי לישון ב6בערב והיתעוררתי לפני 40 דקות.. >< לקיבלתי 3 חוברות ..ולא מצאתי איפה הקעקועים.. אבל לא נורא..היה שם כיף חיים!!! -------------------- ![]() קרדיט לפורום אחד ^_^ *גאי*17*גריפינדורית*אתאיסטית*ביסקסואלית*אוהבת לנשנש 3>* ---------------------- ג-גריפינדור הם אריות! ר-רק שאתם תישארו חיות! י-יש לנו עוגיות..והן לא מורעלות =] פ-פה תמצאו את השולטים! י-יש לנו אומץ, ולא נוותר! נ-ננצח בגדול! ד-דמבלדור משלנו! ו-והארי גם! ר-ראררררררר אנחנו אריות סקסיים! גריפינדור - כי כמו האריה, גם אנחנו מלכים! ------------------------------------ @הארי פוטר@משחקי הרעב@יומני הנסיכה@באדולינה@דמדומים@ארטמיס פאול@לב של דיו@ ------------------------------------ (/_\) ( -.- ) (> <) זהו ארנב. הוא נרדם. כשהוא יהיה ער הוא ישתלט על העולם! העתק אותו לחתימתך ועזור לו להשתלט על העולם! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 11 2009, 17:09 PM
|
||||
לא היו מים. ![]() -------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 11 2009, 17:10 PM
|
||
![]() How cruel is the golden rule? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפילו סודה היה בסדר
![]() -------------------- תאליהטונה. ![]() קרדיט למיקה על החתימה המדהימה!!!!!! תאליה| בהפלפאף, ומאושרת מזה D:| 14.5 |[SIZE=7] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() תאליה ♥ איזה כפתורים נוראיים.. >< את חמודית לאללה ותודה על הכסף ועל הכל. חג שמח ושתהני בחיים ואיתי בקיק אס. ובעי DD: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |