![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) [1] 2 3 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 7 2009, 19:18 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, לפני הכול אני קצת אספר לכם על קומיקס.
קומיקס הוא בעצם סיפור מצויר, שבדרך כלל ממשיך את הסיפור מהגיליון הקודם בכל גיליון שלו. כיום יש שלושה חברות עיקריות: מארוול: יצרה את ספיידרמן, קפטן אמריקה, איירון מן, אקס מן, ארבעת המופלאים, המעניש, הענק הירוק, דרדוויל, גוסט ריידר, הנוקמים (צוות שכולל את כל גיבורי מרוול) ועוד הרבה קומיקסים. מרוול מאוד חזקה לאחרונה בתעשיית הסרטים והיא נקנתה לאחרונה על ידי חברת הענק דיסני בסכום של 4 מיליארד דולרים. כיום למארוול יש קומיקסים לכל הגילאים. d.c: יצרה את סופרמן, באטמן, וונדר וומן, פלאש, ליגת הצדק, הטיטאנים ועוד הרבה קומיקסים. גם d.c חזקים לאחרונה מאוד בתעשיית הסרטים והם התפרסמו רבות בזכות הסרט הפעולה של באטמן "האביר האפל" שבו השתתף הית לדג'ר שמת במהלך הצילומים אבל מילא תפקיד חשוב בסרט. dark horse: אומנם החברה הזאת קצת פחות מפורסמת מהאחרות, אבל גם היא ממלאת תפקיד חשוב בעולם הקומיקס, בעיקר בזכות זה שהיא הופכת סרטים לקומיקס. dark horse המציאה את הקומיקס המפורסם שגם הפך לשני סרטים מצליחים "הלבוי" והיא עשתה קומיקסים המבוססים על סרטים כמו: מלחמת הכוכבים, אינדיאנה ג'ונס, באפי ציידת הערפדים, הנוסע השמיני, שליחות קטלנית ועוד. למרות המחשבה שעולה לכם בראש שקומיקס מתאים רק לבנים, כיום יש הרבה קומיקסים שמותאמים לבנות, אחד מהמפורסמים שבהם הוא "אמילי המוזרה". כיום הקומיקס השתפר הרבה יותר והוא יכול להגיע לכל קהל אפשרי, החל מילדים וכלה באנשים מבוגרים גם ישראל התקדמה הרבה בקומיקס, והרבה יוצרים אצלנו זוכים להערכה כמו דודו גבע ז"ל, שבובה של הברווז שהופיע בקומיקסים שלו תלויה כיום מעל בניין העירייה של תל אביב, גם אורי פינק שהמציא את הקומיקס הקריקטוריסטי "זבנג". כיום יש שלושה אירועים שקשורים לקומיקס שמתקיימים בישראל: 1.יום הקומיקס בחינם, שבו אפשר לקבל עד שני קומיקסים לאדם מתוך ארבעים קומיקסים שמחולקים. 2.הפסטיבל לקריקטורה וקומיקס שמתקיים כל שנה בקיץ בסינמטק שבתל אביב ובו יש הרבה הרצאות וסדנאות הקשורים לקומיקס. 3. פסטיבל אייקון לפנטזיה, מד"ב ועוד שמתקיים בשבוע הזה בדיוק וגם בו מתקיימות הרצאות וסדנאות לקומיקס ומתארח בו כל פעם אנשים חשובים בעולם הזה כמו ניל גיימן, אורסון סקוט קארד ועוד הרבה אנשים, ואנחנו מקווים שאולי מתישהו ג'יי קיי רולינג תבוא להתארח בפסטיבל הזה. כיום קיימות בישראל שתי חנויות מרכזיות לקומיקס שתיים מהן נמצאות בתל אביב, הראשונה היא קומיקס וירקות שנמצאת גם בתל אביב וגם ברעננה והשנייה היא קומיקאזה שלפני כמה שנים תירגמה את שבעת הקומיקסים הראשונים של "אולטימייט ספיידרמן". נושאים לדיון: א. האם אתם בכלל מכירים קומיקסים למיניהם? ואם כן, איזה קומיקס אתם הכי אוהבים ב. האם אתם מכירים סרטים כלשהם שמבוססים על קומיקס? אילו סרטים אתם מכירים? האם ממש אהבתם אחד מהם? ג. מה אתם חושבים על מצב הקומיקס בישראל, והאם אתם פעם הייתם באירוע הקשור לקומיקס? ד. איזו חברת קומיקס לדעתכם הכי מצליחה? באשכול זה תוכלו גם לשאול שאלות משל עצמכם על קומיקס. אני השקעתי הרבה בשביל להכין את הדיון הזה, אז בבקשה נסו להיות רציניים ולא לכתוב סתם "אני אוהב לקרוא קומיקס..." -------------------- רועי|רשמית 13|מנהל פורום משחקי תפקידים|מורה להתגוננות מפני כוחות האופל|תיחנקו^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2009, 20:09 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם אתם בכלל מכירים קומיקסים למיניהם?ואם כן, איזה
קומיקס אתם הכי אוהבים- ספידרמן סופרמן וxman .. ב. האם אתם מכירים סרטים כלשהם שמבוססים על קומיקס?ספידרמן.. אילו סרטים אתם מכירים? האם ממש אהבתם אחד מהם?ספידרמן ג. מה אתם חושבים על מצב הקומיקס בישראל, והאם אתם פעם הייתם באירוע הקשור לקומיקס?לא הייתי בארוע אבל אני אוהב את החנות ,"קומיקס אזה" ד. איזו חברת קומיקס לדעתכם הכי מצליחה?mrvil באשכול זה תוכלו גם לשאול שאלות משל עצמכם על קומיקס.- למה אן הרבה קומיקסים בעיברית? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2009, 20:25 PM
|
||||
קודם כל כמה תיקונים לחנות קומיקס הזאת קוראים "קומיקאזה" ושאתה רוצה לכתוב מארוול באנגלית אז כותבים marvel ועכשיו לשאלתך: אין הרבה קומיקסים בעברית בגלל שתעשיית הקומיקס שלנו עדיין לא הכי טובה, ואין הרבה הערכה לקומיקס אמיתי בארץ. הקומיקס בישראל מכוון בעיקר לילדים ורובו מורכב מקריקטורות. לפני הרבה שנים חברה כלשהי ניסתה לתרגם את אחת סדרות הקומיקס של ספיידרמן, אבל זה לא הכי הצליח לפני כמה שנים בודדות ניסתה חנות הקומיקס "קומיקאזה" לתרגם את הסדרה המפורסמת של ספיידרמן "אולטימייט ספיידרמן" אבל היא פירסמה רק את שבעת הקומיקס הראשונים (כל שבעה קומיקסים נחשבים כפרק בסדרה, ותמיד אחרי כל שבע גיליונות שיוצאים מתפרסם מין ספרון שמכיל את כל השבעה בספר אחד...) אני מקווה שמצב הקומיקס ישתפר בשנים הבאות... -------------------- רועי|רשמית 13|מנהל פורום משחקי תפקידים|מורה להתגוננות מפני כוחות האופל|תיחנקו^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2009, 20:41 PM
|
||
![]() בשבילה גיבורים עפים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
א. האם אתם בכלל מכירים קומיקסים למיניהם?ואם כן, איזה
קומיקס אתם הכי אוהבים. לא אוהב קומיקס במיוחד.. משעמם אותי :\ ב. האם אתם מכירים סרטים כלשהם שמבוססים על קומיקס? אילו סרטים אתם מכירים? האם ממש אהבתם אחד מהם? האביר האפל- וואי סרט גדול.. ג. מה אתם חושבים על מצב הקומיקס בישראל, והאם אתם פעם הייתם באירוע הקשור לקומיקס? ממ .. לא חח.. המצב לא משהו- אבל אין ממש איך להשתפר.. ד. איזו חברת קומיקס לדעתכם הכי מצליחה? מממ לא יודע.. לא מבין בזה.. וואיי כל הכבוד אחי :]] ייצא ממש מושקע ויפה.. -------------------- ![]() גיא » כבר לא הרבה דברים. כשמישהו יגיד דבר אחר אני פשוט אעוף בלי לדבר ואתפזר בשקט בחלל ללא רגשות אשם ובלי אבל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2009, 20:47 PM
|
||
![]() Wizards First Rule: People Are Stupid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
א. האם אתם בכלל מכירים קומיקסים למיניהם?ואם כן, איזה
קומיקס אתם הכי אוהבים? אממ, אני מכיר קצת. מנגות, "זבנג", מהארץ, דברים קטנים בעיקר. D: ב. האם אתם מכירים סרטים כלשהם שמבוססים על קומיקס? הבטמן הזה, וסופרמן. D: כל גיבורי העל למיניהם שעובדו לסרטים. אילו סרטים אתם מכירים? האם ממש אהבתם אחד מהם? יש לספיידרמן 3 סרטים ויצא לי לצפות בהם, סרטים חמודים D: ג. מה אתם חושבים על מצב הקומיקס בישראל, והאם אתם פעם הייתם באירוע הקשור לקומיקס? המצב לא טוב, הוא רק מדרדר, אין פה הרבה קומיקס. לא- לא הייתי באירוע קומיקס. ד. איזו חברת קומיקס לדעתכם הכי מצליחה? מארוול D: באשכול זה תוכלו גם לשאול שאלות משל עצמכם על קומיקס. נ.ב- אני עצמי עוסק בקומיקס, אבל לכיף בלבד. אני מצייר עמודים שלמים, אך לא צובע ולא עוסק באינקינג D: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2009, 20:48 PM
|
||||
תודה... ת'אמת, אני די מבין אותך בקשר לזה שאתה אומר שקומיקס משעמם, אני לא חושב שקומיקס משעמם אבל בהחלט המצב של הקומיקס בישראל גרוע לא מפרסמים את הקומיקס, לא מתרגמים אף קומיקס, ולא עושים קומיקסים שהם לא לגילאי חמש... אני מקווה שמעריצי הקומיקס בישראל יעשו משהו בנוגע לזה... ומתן, גם אתה מצייר קומיקס? מגניב... אני רוצה לפתוח עוד איזה משהו שקשור לקומיקס בפורום הזה, אבל אני מתכוון ל"בקרוב"... זאת תהיה הפתעה, וזה יהיה מגניב... -------------------- רועי|רשמית 13|מנהל פורום משחקי תפקידים|מורה להתגוננות מפני כוחות האופל|תיחנקו^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2009, 20:16 PM
|
||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב לצערי הרב אני אחד מהיחידים מהפורום הזה שבאמת קורא המון קומיקס XD
מול העבודה שלי ברעננה יש את CNV, אז אני בנאדם מאוד מאוד מאוד מזליסט ![]() קומיקס זה שולט, אבל המצב בארץ גרוע ><" בדיוק אתמול קניתי אוגדן של מארוול אולטימייט, של וולברין, האוגדן של ה-Enemy Of The State. התחלתי אותו, זה נראה כאילו חצי ספר הוא רק משתלט על הספינה של "שילד" XD --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2009, 21:48 PM
|
||||
טוב, אם היית רואה את כמויות הקומיקס שיש לי הפה שלך היה נופל... אני ממש מכור לקומיקס, בערך מספר הקומיקסים שלי עולה על 200 לא כולל הקומיקסים של ה-free comic book day... כן, אני ממש סוג של חננת קומיקס... גם ברעננה יש סניף של קומיקס וירקות? מוזר, חשבתי שיש סניף רק בתל אביב... אויש, הקומיקס שדיברת עליו נשמע מגניב, אולי אני אנסה אותו... בדרך כלל רואים יותר את הסוכנים של שילד באולטימייט ספיידרמן וכל השאר, או לפחות את ניק פיורי... אבל הם בכלל ממלאים תפקיד מגניב שם, אני זוכר שהיה לי עד לפני חצי שנה משחק של אולטימייט ספיידרמן שהתחיל מהסיפור של ונום (ה-volume 6 של הסדרה) והמשיך בזה שסוכנים של שילד ושל האישה הכסופה מנסים להרוג את ונום... זה היה משחק מגניב... הלוואי שהיה לי אותו עכשיו... -------------------- רועי|רשמית 13|מנהל פורום משחקי תפקידים|מורה להתגוננות מפני כוחות האופל|תיחנקו^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2009, 22:14 PM
|
||||
אוקיי, מגניב *-* יש לי 68 (כן אני סופר ><") חוברות, ורק 12 גרפיק נובל ואוגדנים שונים. אבל בחוברות כמעט הכל זה סטים ><" וראיתי שיצא הספר עם סיפורים רק על הג'וקר, בכריכה קשה, של בראיין אזרלו. זה מן ספר שרוכב על ההצלחה של האביר האפל (הסרט ><") אז עשו את הג'וקר כמו בסרט והכל. וראיתי כמה אנשים שאמרו שזה חרא, אבל ראיתי כאלה שממש ממש התלהבו וגם המוכר ב-CNV ברעננה ממש אמר שזה מומלץ. וכן, יש CNV ברעננה, מול העבודה שלי, רחוב אחוזה 125. ותגיד, שמעת על ה-AZRAEL הזה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2009, 22:27 PM
|
||||
azreal? טוב, אני אמור להסיק מזה שאין לי מושג... מוזר שעד היום אני לא ידעתי שיש קומיקס וירקות ברעננה... אני אזכור את זה. מוזר, אני נמצא בערך פעם בחודשיים ברעננה בשביל לבקר את חלק מהמשפחה שלי שגרים שם, ואף פעם אני לא ידעתי שיש שם cnv... הייתי רץ לשם אם הייתי יודע... טוב, כנראה זה בגלל שאף אחד מהמשפחה שלי לא מתעניין בקומיקס, והאח שלי לא רוצה לקרוא אותם כי הוא לא יודע אנגלית... למרות שגם אני עד כיתה ב' הייתי רק מסתכל בתמונות ומסיק מזה מה קרה... אגב, לקרוא קומיקס שאתה קטן זה טראומתי, אני זוכר שקראתי בכיתה ב' או ג' את הקומיקס הרביעי של אולטימייט ספיידרמן וכמעט בכיתי כי פיטר בגד במרי ג'יין... כן, זה היה ממש אידיוטי, היגיון של ילדים קטנים... אני לא בטוח, אבל אולי יש לי את הקומיקס הזה על הג'וקר, או שיש לי משהו אחר, אבל זה בערך ספר קומיקס באורך של אוגדן (זה לא אוגדן) על הג'וקר, והג'וקר שם הוא עם אותם הדפוסי התנהגות מהסרט... אגב, המוכרים לפעמים ממליצים על קומיקסים גרועים, מתי שיצא הסרט השני של הלבוי המליצו לי על איזה אוגדן שלו, ואני כמעט נרדמתי מרוב שיעמום... הסרט היה הרבה יותר מוצלח... אגב, רק שתבין, ההורים שלי קנו לי ארונית מעץ בשביל שאני אשים בה את כל הקומיקסים שלי... ואין לי מושג למה, אבל אני לא נותן עכשיו לאחי להתקרב אליה, לפני בערך חודש הוא הוציא את אחד הקומיקסים מהניילון וכל פעם הוא העביר עמוד הוא קרע חלק ממנו, ואני ממש התעצבנתי על אחי... אני באמת חננת קומיקס... -------------------- רועי|רשמית 13|מנהל פורום משחקי תפקידים|מורה להתגוננות מפני כוחות האופל|תיחנקו^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2009, 22:39 PM
|
||||
אוי. תכל'ס, שנקרא לך קומיקס, זה אחד הדברים הכי הכי מבאסים, גם אם זה קרע ממש קטן XD וה-azreal זה משהו חדש שעכשיו יצא ה-1# שלו, והרבה המליצו לי. וה-CNV ברעננה נפתח רק לפני 4 חודשים XD בגלל זה לא ידעת XD ודווקא המוכר הזה תמיד המליץ לי על דברים טובים, הוא ממש מבין ברמות, והוא גם חופר, אבל כל המוכרים חופרים XD. ואני שונא הלבוי ><". --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2009, 23:01 PM
|
||||
אוחחח, אני ממש שונא שנקרע לך קומיקס, עד לפני איזה חצי שנה גם לי היו יוצאים קרעים קטנים כאלה לפעמים שהייתי מעביר עמוד, ואני ממש רציתי להרוג את עצמי... הלבוי זה באמת חרא, גם הסרט לא משהו, אבל הקומיקסים ממש גרועים... באמת, אני לא מצליח לקרוא עד הסוף את הקומיקסים האלה, הם כבר מתחילים לשעמם, אין להם בכלל מה לחדש... באמת כל המוכרים של הקומיקס חופרים... אני לפעמים מבקש לבדוק אם הגיע איזה קומיקס והם פשוט מתחילים לחפור לך על כל קומיקס אחר שנמצא בחנות, זה גורם לך למרוט שערות... מזל, אני חשבתי שלא סיפרו לי שיש חנות של קומיקס וירקות ברעננה... כבר התחלתי להעלות סיבות למה לא סיפרו לי על זה... אני חושב שאולי אני אתחיל לקנות ברעננה, יוצא לי ללכת לשם יותר מלתל-אביב... ואני ממש רוצה לראות את החנות החדשה... -------------------- רועי|רשמית 13|מנהל פורום משחקי תפקידים|מורה להתגוננות מפני כוחות האופל|תיחנקו^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2009, 23:09 PM
|
||||
איפה אתה גר בארץ? ואגב, זה היה רק עניין של זמן עד שיפתחו ברעננה, יש שם המון אמריקאים ככה שצריכה להיות שמה חנות קומיקסים XD והם חופרים ברמות. אני אמרתי למוכר שימליץ לי על וולברין ממש טוב, והוא איכשהו התחיל לחפור ולחפור ולחפור, ואז הוא עבר לדבר על האקס-מן, ואז הוא התחיל לחפור על איזה אוגדן שפרופסור X ממש בולט שמה, ואז הוא עבר לדבר על מגנטו, ואז הוא עבר ל"שילד", ואז הוא הגיע איכשהו להלאק, ומשמה לספיידרמן, ובאיזשהו שלב שלא עקבתי הוא בכלל הגיע לבאטמן, והתחיל לחפור על איזה משהו חדש של DC אין לי מושג מה XD ולחשוב שפשוט חיפשתי איזה וולברין נחמד ><" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 22 2009, 23:30 PM
|
||||
מה לעזאזל? איך הוא הגיע לבאטמן? אוקיי, זה מצחיק כמה שהבנאדם מוזר... רק עכשיו חשבתי על זה, מי באמת מתעניין בפרופסור x? למרות שהוא אמור להיות אחת הדמויות המעניינות, כי הוא בעצם הזה שהמציא את האקס מן ולקח את כל המוטציות, הדמות הזאת ממש משעממת... אגב, זה לא הכי קשור, אבל למה דדפול הופיע בסרט של וולברין בתחפושת המוזרה הזאת? בקומיקסים בדרך כלל הוא דומה הרבה יותר לספיידרמן כזה, והוא ממש פחות מפחיד... אבל הסרט של וולברין גרם לי לקנות כמעט כל קומיקס שדדפול הופיע בו... קניתי איזה 15 חוברות של אקס מן רק כי הוא הופיע בהן... ואני ישבתי וציירתי ציור ממש מושקע שלו, שלצערי אבוד איפשהו בבית שלי... ואגב, אני גר באור יהודה, או בקיצור הגיהינום, זה איזה ישוב נידח במרכז הארץ... -------------------- רועי|רשמית 13|מנהל פורום משחקי תפקידים|מורה להתגוננות מפני כוחות האופל|תיחנקו^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
||
![]() That the angels not only in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
א. האם אתם בכלל מכירים קומיקסים למיניהם? ואם כן, איזה
קומיקס אתם הכי אוהבים מכירה את זבנג ומכורה לזהה :] נפגשתי גם עם אורי פינק הכותב של הסדרה הזאת...האדם הזה אמן מצייר דמות תוך שניה :] ![]() -------------------- מישל/ונסה || באר שבע || 19 || MIKA || OUAT || OUATwonderland ![]() "Those words cut deep, but they don't mean you're all alone And you're not invisible Hear me out, There's so much more to life than what you're feeling now..." A Beautiful Mess - my blog --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |