![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (4) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:03 AM
|
||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאחר שהתמיינתם בקישור הזה - http://hportal.co.il/index.php?act=sort
מויינתם לבית מסוים. לא מרוצים מהבית? רוצים להחליף לבית אחר? מבצע מיוחד - עד היום ב00:00:, כל מי שיגיב כאן עם שם הבית אליו הוא רוצה להחליף, יועבר לבית שרצה! שימו לב, עד היום בלבד. היו זריזים. -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:04 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יכולה להעביר אותי לסלית'רין? O:
לא מתאים לי הפלפאף ><" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אנשים כותבים את מה שהם לא מצליחים לומר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתי בהפלפאף לפי מה שידוע לי (לא יודעת, עכשיו אני לא רואה את הפורום שלהם), ואני רוצה גריפינדור.
טנקסD: -------------------- פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאיה אוקיי, מיד יטופל D:
כנ"ל זהר -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:05 AM
|
||
![]() Wizards First Rule: People Are Stupid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה גריפינדור D:
תודה, מתן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:06 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להיות בגריפין?
אני לא רוצה להיות כחול, תמחקו את התגובות שעשיתי רק ברייבןD: -------------------- רועי|רשמית 13|מנהל פורום משחקי תפקידים|מורה להתגוננות מפני כוחות האופל|תיחנקו^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:06 AM
|
||
![]() מי ימלל היפוגריף שאוכל? ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה גריפינדור, בבקשה.
לא שמים קצוץ על הפאלפף בספרים... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:07 AM
|
||
אנחנו מעדיפים שמשתמשים לא יעברו מבתים כמו גריפין, רייבן וסלית'רין.. אלא מהפלאפף, כיוון שיש המון משתמשים שם
רועי, זה ממש חשוב לך? -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:12 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ת'אמת..
אין לי כח להתמיין ואז לבקש.. שימו אותי בגריפידור. אוף, אל תצחקו עלי שאני עצלן.. ![]() תודה! -------------------- דוד , 17 , ישן מאוד פה.
אני דוד, דוק הישן, אכלתם אותה ~ מוחע. שתיית תה מונעת שבץ, זה עובד גם הפוך, שבץ מונע שתיית תה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:12 AM
|
||||
אז מעבירים אותי? בבקשה!!! המצב בהפלפאף הוא כמו בדורמנשטרנג פעם, כולם נכנסים לשם.... פעם חבר שלי ניסה הכי טוב שהוא יכול, אבל בכל זאת יצא לו הבית ספר של הרעים... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:13 AM
|
||
![]() Close your eyes, Freckles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם עוברים מאיתנו.
![]() נשארנו איזה חמישה. -------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:13 AM
|
||||
נשארתם איזה 100 ![]() -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:17 AM
|
||||
אכן. מישהו יכול להעביר אותנו בבקשה עוד היום??? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:17 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
תעבירו אותי לריבנקלו...
-------------------- ![]() ישעיהו יקוטיאלッרוצה להיות רארッנוב וכוסון ッ סוג של ראר. Mozambique --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:18 AM
|
||||
לייק פייסבוקי. כולם יועברו, ליאל מטפלת בכם DD: -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |