![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (4) 1 [2] 3 4 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:19 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה לסלית'רין O:
-------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:22 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לעבור לסליתרין ? יותר מתאים לי P:
-------------------- Yael.Rain.Music.Stars
![]() Five years time I might not know you In Five years time We might not speak In five years time We might not care about Five years time I might just prove you wrong. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() טרולים מטורללים מטלטלים את התלתלים D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמממ...מויינתי להפלפאף ואני רוצה גריפינדור..D:
-------------------- תמר || 17 || תקפצו לי. ||בלוג. ![]() עד היום שרשרתי בדיוק ב69 שרשורים בדיוק! הראשון הוא לי ולמור||מייסדים החדש ביותר הוא תמר ומור הסגידית|| ציד וקרימינליות והסוואה וכאלה:) 55 שרשורים שלי כבר ננטשו, ולא על ידי. אתם לא רוצים להיות ה56. יום נעים :) יחי דן, אהבת חיי הבלתי מעורער! :עיניים: :עיניים: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם יועברו D:
זכרו - עד היום בחצות! -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Close your eyes, Freckles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דור מבקש לחזור להפלפאף.
-------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() legen - wait for it - dary ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם כאלה... כאלה!
הפלפאף זה הכי שאווה, תשארו, ייבשנים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:23 AM
|
||||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיגיב פה>_< -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:26 AM
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל מי שהגיב עד עכשיו, הועבר!
-------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:26 AM
|
||
![]() יוצא שאת תמיד שותקת, אבל בפנים זה בוער ונשרף הכל. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאת תעבירי אותי לרייבנ XD
-------------------- ![]() מאי || הנהלת הפורומים || וזהו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:27 AM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למרות שאני חושב שהפלפאף זה נורא, אני רוצה לעבור לשם חזרה. טל שכנעה אותי >< -------------------- ![]() ![]() דור || עבריין דרכים || ברנש || צוותוכן || ירושלים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:29 AM
|
||
![]() Close your eyes, Freckles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טל הרעה, טל המפלצת, טל הבנאדם הלא טוב. P:
-------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:30 AM
|
||
![]() That the angels not only in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיי לעבור הפלפאפים
![]() -------------------- מישל/ונסה || באר שבע || 19 || MIKA || OUAT || OUATwonderland ![]() "Those words cut deep, but they don't mean you're all alone And you're not invisible Hear me out, There's so much more to life than what you're feeling now..." A Beautiful Mess - my blog --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:30 AM
|
||
לא להספאים
![]() משתמש אשר יספאים ירדו נקודות בית לבית שלו. מעכשיו אין להגיב אלא אם אתם רוצים לעבור בית. -------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:31 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אני ישמח בבקשה לעבור גריפנדור (:
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2010, 00:32 AM
|
||
![]() מוגל |
אני נהנה בסלית'רן אבל אני חושב שגריפנדור יותר טוב
אני רוצה לעבור ל גריפנדור! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |