![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 7 2010, 23:40 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- קרן|16.5|מודיעין|דיבורים לשעבר|קפצו לי
ישנה. מאוד:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 7 2010, 23:52 PM
|
||||
![]() That the angels not only in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הימרתי (: -------------------- מישל/ונסה || באר שבע || 19 || MIKA || OUAT || OUATwonderland ![]() "Those words cut deep, but they don't mean you're all alone And you're not invisible Hear me out, There's so much more to life than what you're feeling now..." A Beautiful Mess - my blog --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 7 2010, 23:53 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מה זה ישנה ההימורים האלה?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 7 2010, 23:53 PM
|
||||
![]() So long and thanks for all the fish ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה ראש העיר? מה לך ולו/ לה (זה גבר או אישה אצלכם?) -------------------- רום » 24 » רמת גן » אחראי HPlanet לשעבר » אוכל מוות » rom566, Negative, Fire וכיבשה5 לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 00:07 AM
|
||||
זה לא ישנה ![]() אתה סתם זורקX וזוכה בחרמשים. -------------------- קרן|16.5|מודיעין|דיבורים לשעבר|קפצו לי
|||
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 00:08 AM
|
||
![]() SuperMan:] ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון שלא רק אני שונא אזרחות אלא גם אתם?
-------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 00:10 AM
|
||||
אני לא לומדת אזרחות השנהD: -------------------- קרן|16.5|מודיעין|דיבורים לשעבר|קפצו לי
|||
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 00:12 AM
|
||||
![]() So long and thanks for all the fish ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אזרחות זה מולדת? מאז כיתה ה' לא למדתי ![]() -------------------- רום » 24 » רמת גן » אחראי HPlanet לשעבר » אוכל מוות » rom566, Negative, Fire וכיבשה5 לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 00:13 AM
|
||
אני תוהה אם אני צריך לנקוף זאת לזכותך או לא, כי אני מסיים עם זה ועם כל שאר הבגרויות השנה ומסיים בית ספר ואת/ה לא.
-------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 00:15 AM
|
||||
כן, אבל אני רק בכיתה ז'. ובטח כשאני אלמד את זה אני אשנא את זה, בתכ'לס שונאים כל מקצוע -------------------- רום » 24 » רמת גן » אחראי HPlanet לשעבר » אוכל מוות » rom566, Negative, Fire וכיבשה5 לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 00:16 AM
|
||
![]() Evanescence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
-------------------- Esty•13•music•Jared Leto•Evanescence•here 4 u ![]() פייסבוק: Esty Leto Brandes מסנג'ר: vanestey@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 00:16 AM
|
||||
ואו איזה כיף לך. תהנה בצבא ![]() -------------------- קרן|16.5|מודיעין|דיבורים לשעבר|קפצו לי
|||
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 00:18 AM
|
||
היי אסתי
-------------------- רום » 24 » רמת גן » אחראי HPlanet לשעבר » אוכל מוות » rom566, Negative, Fire וכיבשה5 לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 00:18 AM
|
||
חחחח יש לי קצת זמן עד הצבא, אני דוחה גיוס.
ממ, לא שונאים כל מקצוע. אני למשל, אוהב מת':] -------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 00:20 AM
|
||||
האמת גם אני אבל לא את המורה -------------------- רום » 24 » רמת גן » אחראי HPlanet לשעבר » אוכל מוות » rom566, Negative, Fire וכיבשה5 לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |