![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 19:55 PM
|
||
![]() Evanescence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה...
תרמו לי חרמשים אני חייבת!!! תראו כמה נשאר לי כדי להגיע!!!!:מתחנן: ולמי יש משנה כינוי? -------------------- Esty•13•music•Jared Leto•Evanescence•here 4 u ![]() פייסבוק: Esty Leto Brandes מסנג'ר: vanestey@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 19:57 PM
|
||
![]() Keep your mind wide open ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נסטי הגעת ל20000! תשני ל'Emo Girl' זה ב ד י ו ק את
![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 19:59 PM
|
||
זה מה שאני רוצה אבל איך אני עושה את זה?
![]() -------------------- Esty•13•music•Jared Leto•Evanescence•here 4 u ![]() פייסבוק: Esty Leto Brandes מסנג'ר: vanestey@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 19:59 PM
|
||
![]() Keep your mind wide open ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה אני אקנה לך? אני אפרוץ לך, ואקנה לך, ואז אשנה לך ><
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 20:00 PM
|
||
אוקי.. רק לא לשנות חתימה..
-------------------- Esty•13•music•Jared Leto•Evanescence•here 4 u ![]() פייסבוק: Esty Leto Brandes מסנג'ר: vanestey@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
סבבה, אז סגרנו על 'Emo Girl'?
|
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי ^^
מי יכול לתרום לי משנה כינוי? או חרמשים ![]() אני מאודמאוד אשמח 3> -------------------- ![]() נוי ~ ~ חיה בסרט ~ קישטית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
היי נוי 3>
|
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 20:01 PM
|
||||
רגע אם תקני ישאר לי רק חרמש אחד? -------------------- Esty•13•music•Jared Leto•Evanescence•here 4 u ![]() פייסבוק: Esty Leto Brandes מסנג'ר: vanestey@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 20:02 PM
|
||||
8 ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 20:02 PM
|
||||
ואם אני קונה זה משנה לי כינוי בכסף? יענו אני צריכה 40,000? -------------------- Esty•13•music•Jared Leto•Evanescence•here 4 u ![]() פייסבוק: Esty Leto Brandes מסנג'ר: vanestey@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 20:03 PM
|
||||
לא, את צריכה למשנה כינוי 20000 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 20:04 PM
|
||||
ואז אני יכולה לשנות בלי לשלם? -------------------- Esty•13•music•Jared Leto•Evanescence•here 4 u ![]() פייסבוק: Esty Leto Brandes מסנג'ר: vanestey@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 20:04 PM
|
||
רק לכינוי אחד
|
|
פורסם ב: Mar 8 2010, 20:05 PM
|
||
אהה אוקי תשני... ותעשי את הכינוי מחובר EmoGirl
-------------------- Esty•13•music•Jared Leto•Evanescence•here 4 u ![]() פייסבוק: Esty Leto Brandes מסנג'ר: vanestey@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |