![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 9 2010, 23:22 PM
|
||
![]() Yes Lil Can ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היילו.
-------------------- לילו יקירה, פרצתי לך. אני לא אגיד שאת מאגניבה, כי זה לא יהיה מקורי. אני לא אגיד שאת מותק של בנאדם, כי זה הכי לא מקורי. אני רק אגיד לך מזלטוב, חזרת למשתמשך. ותזכרי, אנחנו סופרצדיקות. P: אני אוהבת אותך הכיהכייייי, ואת לא יודעת כמה עזרת לי 3> לאב יה, עדידו. ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2010, 23:24 PM
|
||||
![]() Evanescence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי ליל היי עדידס ![]() -------------------- Esty•13•music•Jared Leto•Evanescence•here 4 u ![]() פייסבוק: Esty Leto Brandes מסנג'ר: vanestey@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 9 2010, 23:40 PM
|
||
![]() That the angels not only in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יניתי שוב חתימה XD
-------------------- מישל/ונסה || באר שבע || 19 || MIKA || OUAT || OUATwonderland ![]() "Those words cut deep, but they don't mean you're all alone And you're not invisible Hear me out, There's so much more to life than what you're feeling now..." A Beautiful Mess - my blog --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2010, 23:42 PM
|
||
![]() When nothing goes right... Go left. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האלו.
-------------------- פרשתי. קצת. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2010, 23:42 PM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יכולה להפסיק ךלנגן את האלבום הזה.
כל הזמן. מהבוקר כל חמש דקות אני שמה אותו מההתחלה עד הסוף. כל כך חרא שאני צריכה לחכות שנה כדי לראות אותם. -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2010, 23:43 PM
|
||
![]() That the angels not only in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי הדר (:
-------------------- מישל/ונסה || באר שבע || 19 || MIKA || OUAT || OUATwonderland ![]() "Those words cut deep, but they don't mean you're all alone And you're not invisible Hear me out, There's so much more to life than what you're feeling now..." A Beautiful Mess - my blog --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2010, 23:44 PM
|
||||
![]() When nothing goes right... Go left. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ונסה D: מנשמע? 3> -------------------- פרשתי. קצת. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 9 2010, 23:46 PM
|
||||
הכל מעולה ואצלך? D: -------------------- מישל/ונסה || באר שבע || 19 || MIKA || OUAT || OUATwonderland ![]() "Those words cut deep, but they don't mean you're all alone And you're not invisible Hear me out, There's so much more to life than what you're feeling now..." A Beautiful Mess - my blog --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 9 2010, 23:48 PM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידו, אני בלתי נראית?
זו הפעם השניה שמתעלמים ממני לגמרי! -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2010, 23:48 PM
|
||
ירדן, אין לי נושאי שיחה משותפים איתך ^^
אז נסתפק בהיי ירדן מקורה? -------------------- מישל/ונסה || באר שבע || 19 || MIKA || OUAT || OUATwonderland ![]() "Those words cut deep, but they don't mean you're all alone And you're not invisible Hear me out, There's so much more to life than what you're feeling now..." A Beautiful Mess - my blog --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2010, 23:50 PM
|
||
אני אומללה ואני צריכה לחכות לפסח הבא כי אני לא רוצה לראות אותם בלי אורי.
וזה פשוט מדכא אותי ברמות מטורפות. אז קורה כלום, וגם לא יקרה עד פסח הבא אם לא אחרי. -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2010, 23:52 PM
|
||
מי זה אורי?
|
|
|
||
![]() Yes Lil Can ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי.
-------------------- לילו יקירה, פרצתי לך. אני לא אגיד שאת מאגניבה, כי זה לא יהיה מקורי. אני לא אגיד שאת מותק של בנאדם, כי זה הכי לא מקורי. אני רק אגיד לך מזלטוב, חזרת למשתמשך. ותזכרי, אנחנו סופרצדיקות. P: אני אוהבת אותך הכיהכייייי, ואת לא יודעת כמה עזרת לי 3> לאב יה, עדידו. ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
ליל 3>
|
|
פורסם ב: Mar 9 2010, 23:53 PM
|
||
החברה הכי טובה שלי.
היא הכירה לי את הארקטיק מאנקיז, ותכננו כבר מתחילת השנה ללכת ביחד להופעה בקיץ. ועכשיו היא אומרת לי שנצטרך לחכות שנה. ואני מדוכאת. -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |