![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 32 33 [34] 35 36 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 9 2010, 23:53 PM
|
||||
![]() Yes Lil Can ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הווו, דונט וורי ): תנסי לשכנע אותה איכשהו O:: -------------------- לילו יקירה, פרצתי לך. אני לא אגיד שאת מאגניבה, כי זה לא יהיה מקורי. אני לא אגיד שאת מותק של בנאדם, כי זה הכי לא מקורי. אני רק אגיד לך מזלטוב, חזרת למשתמשך. ותזכרי, אנחנו סופרצדיקות. P: אני אוהבת אותך הכיהכייייי, ואת לא יודעת כמה עזרת לי 3> לאב יה, עדידו. ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 9 2010, 23:54 PM
|
||
![]() That the angels not only in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אל תהיי מדוכאת בגלל זה ^^
תלכי לבד או עם מישהי אחרת. -------------------- מישל/ונסה || באר שבע || 19 || MIKA || OUAT || OUATwonderland ![]() "Those words cut deep, but they don't mean you're all alone And you're not invisible Hear me out, There's so much more to life than what you're feeling now..." A Beautiful Mess - my blog --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2010, 23:57 PM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא קשור לשכנוע.
היא תתחיל לעבוד במקדונלדס או בברגר קינג רק בגיל 16, שזה עוד חודש, ואז היא תוכל לעבוד רק מעט שעות, ורק שלוש או פחות משמרות בשבוע, וייקח לה פי שתיים זמן ממני לגייס כסף להופעה. זה בין 5000 ל7000 כולל טיסה מלון ומזכרות. אני משיגה ככה עד יוני. אבל לאורי ייקח זמן. ![]() -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2010, 23:58 PM
|
||
![]() That the angels not only in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תלווי לה? ^^
-------------------- מישל/ונסה || באר שבע || 19 || MIKA || OUAT || OUATwonderland ![]() "Those words cut deep, but they don't mean you're all alone And you're not invisible Hear me out, There's so much more to life than what you're feeling now..." A Beautiful Mess - my blog --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2010, 23:59 PM
|
||||
שתיקח הלוואה מההורים?O:: ~ חבר'ה, אני עומדת לכתוב רומן DDDDDDDDDDDD: -------------------- לילו יקירה, פרצתי לך. אני לא אגיד שאת מאגניבה, כי זה לא יהיה מקורי. אני לא אגיד שאת מותק של בנאדם, כי זה הכי לא מקורי. אני רק אגיד לך מזלטוב, חזרת למשתמשך. ותזכרי, אנחנו סופרצדיקות. P: אני אוהבת אותך הכיהכייייי, ואת לא יודעת כמה עזרת לי 3> לאב יה, עדידו. ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 00:00 AM
|
||
גוד לאק XD
-------------------- מישל/ונסה || באר שבע || 19 || MIKA || OUAT || OUATwonderland ![]() "Those words cut deep, but they don't mean you're all alone And you're not invisible Hear me out, There's so much more to life than what you're feeling now..." A Beautiful Mess - my blog --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 00:00 AM
|
||
![]() SuperMan:] ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי למות.
-------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 00:01 AM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
א, היא בטח לא תסכים לי,
ב, אני לא אשיג מספיק כסף לשתינו עד הקיץ. ג, היא עוד לא בטוחה אם בכלל ירשו לה >< אפילו שנלך עם הורה כלשהו. -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
מה קרה איתמר?
![]() -------------------- מישל/ונסה || באר שבע || 19 || MIKA || OUAT || OUATwonderland ![]() "Those words cut deep, but they don't mean you're all alone And you're not invisible Hear me out, There's so much more to life than what you're feeling now..." A Beautiful Mess - my blog --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אל תצחקי עלי>>" -------------------- לילו יקירה, פרצתי לך. אני לא אגיד שאת מאגניבה, כי זה לא יהיה מקורי. אני לא אגיד שאת מותק של בנאדם, כי זה הכי לא מקורי. אני רק אגיד לך מזלטוב, חזרת למשתמשך. ותזכרי, אנחנו סופרצדיקות. P: אני אוהבת אותך הכיהכייייי, ואת לא יודעת כמה עזרת לי 3> לאב יה, עדידו. ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 00:02 AM
|
||||
אולי תלכי עם מישהי אחרת? ^^ לא צוחקת עלייך ליל ![]() -------------------- מישל/ונסה || באר שבע || 19 || MIKA || OUAT || OUATwonderland ![]() "Those words cut deep, but they don't mean you're all alone And you're not invisible Hear me out, There's so much more to life than what you're feeling now..." A Beautiful Mess - my blog --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 00:04 AM
|
||||
יש לי רק שתי חברות, והשנייה לא אוהבת אותם. חוץ מזה, אני בחיים לא אלך עם מישהי אחרת אחרי שתכננתי עם אורי. אני אפילו לא אלך עם אבא שלי, שהציע. זה צריך להיות ההופעה שלי ושל אורי. כמו שההופעה של פול הייתה החוויה שלי של נגה ושל אורי. זה לא משהו שסתם הולכים אליו. -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 00:05 AM
|
||||
חברה שלי במיל' לא מדברת איתי כבר.. שמונה חודשים, ובהתחלה הייתי במצב על הפנים, בדיכאון ברמות. לאט לאט התגברתי וכאלה, ולאחרונה זה דיי חזר לי הקטע של הגעגועים. עכשיו במקרה דיברתי עם חבר שלי שהוא גם ידיד שלה, והוא - בחוסר תאקט - סיפר לי שישלה חבר. פאק, הוא כזה אידיוט. -------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 00:05 AM
|
||||
טוב עכשיו אני מבינה בשביל מה צריך חברים, אין לך בכלל אופציות. לא נורא תחכי עוד שנה, לא תמותי (: איתמר, לפחות הוא אמר לך ת''אמת. XD לא נורא יש עוד דגים בים. גאד אני מרגישה כמו יועצת >< -------------------- מישל/ונסה || באר שבע || 19 || MIKA || OUAT || OUATwonderland ![]() "Those words cut deep, but they don't mean you're all alone And you're not invisible Hear me out, There's so much more to life than what you're feeling now..." A Beautiful Mess - my blog --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 00:08 AM
|
||
זה ממש לא קשור לקטע הזה, זה פשוט חוסר תאקט מטורף להגיד לי כזה דבר, ועוד אחרי שרבתי איתה ולא דיברתי איתה שמונה חודשים. בחיים שלי לא הייתי עושה כזה דבר למישהו, גם אם הייתי שונא אותו.
-------------------- אני רק צריך אהבה, אני צריך את היד, שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד .. מצמיד את השפתיים לחלון הראווה, רוצה את הרכבת שתביא לי אהבה. מצמיד את השפתיים לעוד נשיקה . ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |