![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 38 39 [40] 41 42 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 02:11 AM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריכה לקום מחר בשש וחצי ואני חוזרת הביתה רק בשבע ומשהו.
קקה. -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 02:13 AM
|
||
![]() אם תשמור על ראש פתוח... המוח עלול ליפול! ^^ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה? Oם
-------------------- ![]() נועה||נוקי||נועוקי..?!||15 ||י'||גריפינדור||מעצבת בינונית||צוותוכן. And you can't fight the tears that ain't coming Or the moment of truth in your lies When everything seems like the movies Yeah you bleed just to know your alive 3> איכשהו, אני תמיד אומרת לאנשים את מה שהם לא רוצים לשמוע. אם אתם רוצים שמישו יהיה מגעיל אליכם, אתם תמיד מוזמנים לפנות אליי. ^^ מדברים שלום, אבל חושבים מלחמה. גאד, מה השתבש? ירדן אם עוד פעם אחת תתעסקי לי עם החתימה אני אבוא למקדונאלדס וארה בך. ^^ את מבטיחה? כן. מתי את עובדת? אני כבר מטעינה את רובה המים. D: מחר 12-16. D: אני לומדת. אולי אני אבריז בשבילך. נראה. למרות שיהיה קשה לצאת מבית הספר >< תבואי בהפסקה. זה כמעט מעבר לכביש. אבל אני אחכה לך, אל תגרמי לי לצפות לחינם. אבל הקטע זה שאי אפשר לצאת דרך השער, אז אני אצטרך לתפס החוצה דרך הפרגולה, ואף פעם לא עשיתי את זה, אז אם אני אלך לבד בדוק אני אלך לאיבוד >< אז קחי את הבלונדה. נראה. בלונדה, בא לך? רק בתנאי שאני מקבלת צ'יפס ללא שערות. אוף, עכשיו גם אני צריכה לשנות צבע כי איבדת את המאזן. אמ... נחשוב עליך. אוף איתכן. אני רציתי להיות ירוק. או סגול. וורוד דומה מידי >< ירוק זה הצבע שלי, וזה ידוע >< אז מה? מי שלא בפורטל יודע שזה הצבע האהוב עליי. זה וסגול.. אין לך מושג כמה קשה לי לכתוב בירוק עכשיו, בעיקר כשאין לי תגיות בעריכה, אל תתלונני. מגיע לך. את התחלת. :P רק כי רציתי שהעולם ידע שאת נועה אשת שרגא.... זה עדיין נקרא שהתחלת דאאא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 02:14 AM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רימון.
-------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 02:16 AM
|
||
![]() אם תשמור על ראש פתוח... המוח עלול ליפול! ^^ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
><"
לילה טוב~ -------------------- ![]() נועה||נוקי||נועוקי..?!||15 ||י'||גריפינדור||מעצבת בינונית||צוותוכן. And you can't fight the tears that ain't coming Or the moment of truth in your lies When everything seems like the movies Yeah you bleed just to know your alive 3> איכשהו, אני תמיד אומרת לאנשים את מה שהם לא רוצים לשמוע. אם אתם רוצים שמישו יהיה מגעיל אליכם, אתם תמיד מוזמנים לפנות אליי. ^^ מדברים שלום, אבל חושבים מלחמה. גאד, מה השתבש? ירדן אם עוד פעם אחת תתעסקי לי עם החתימה אני אבוא למקדונאלדס וארה בך. ^^ את מבטיחה? כן. מתי את עובדת? אני כבר מטעינה את רובה המים. D: מחר 12-16. D: אני לומדת. אולי אני אבריז בשבילך. נראה. למרות שיהיה קשה לצאת מבית הספר >< תבואי בהפסקה. זה כמעט מעבר לכביש. אבל אני אחכה לך, אל תגרמי לי לצפות לחינם. אבל הקטע זה שאי אפשר לצאת דרך השער, אז אני אצטרך לתפס החוצה דרך הפרגולה, ואף פעם לא עשיתי את זה, אז אם אני אלך לבד בדוק אני אלך לאיבוד >< אז קחי את הבלונדה. נראה. בלונדה, בא לך? רק בתנאי שאני מקבלת צ'יפס ללא שערות. אוף, עכשיו גם אני צריכה לשנות צבע כי איבדת את המאזן. אמ... נחשוב עליך. אוף איתכן. אני רציתי להיות ירוק. או סגול. וורוד דומה מידי >< ירוק זה הצבע שלי, וזה ידוע >< אז מה? מי שלא בפורטל יודע שזה הצבע האהוב עליי. זה וסגול.. אין לך מושג כמה קשה לי לכתוב בירוק עכשיו, בעיקר כשאין לי תגיות בעריכה, אל תתלונני. מגיע לך. את התחלת. :P רק כי רציתי שהעולם ידע שאת נועה אשת שרגא.... זה עדיין נקרא שהתחלת דאאא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 02:35 AM
|
||
לילה.
לא אוטובוסים כיוון אחד D: אבא שלי הסכים להסיע אותי! אני יכולה לקום בשעה הסופר מאוחרת שבע! -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 02:51 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אאאני טסה מחרD:
סליחה, היום (: -------------------- ![]() שמוליק||צ'ילי חריף||לא שי, אני לא סוטה||אוך. אני שמוליק ואני פדופיל, שלום. אנא תירמו לי חרמשים בהמוניכם! (למטרה נעלה ביותר - משנה כינוי) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 08:25 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טופ ^^ טיול מעצבן T.T
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 10:53 AM
|
||
בו-בו-בו-בוקר טובב
-------------------- ![]() נועה||נוקי||נועוקי..?!||15 ||י'||גריפינדור||מעצבת בינונית||צוותוכן. And you can't fight the tears that ain't coming Or the moment of truth in your lies When everything seems like the movies Yeah you bleed just to know your alive 3> איכשהו, אני תמיד אומרת לאנשים את מה שהם לא רוצים לשמוע. אם אתם רוצים שמישו יהיה מגעיל אליכם, אתם תמיד מוזמנים לפנות אליי. ^^ מדברים שלום, אבל חושבים מלחמה. גאד, מה השתבש? ירדן אם עוד פעם אחת תתעסקי לי עם החתימה אני אבוא למקדונאלדס וארה בך. ^^ את מבטיחה? כן. מתי את עובדת? אני כבר מטעינה את רובה המים. D: מחר 12-16. D: אני לומדת. אולי אני אבריז בשבילך. נראה. למרות שיהיה קשה לצאת מבית הספר >< תבואי בהפסקה. זה כמעט מעבר לכביש. אבל אני אחכה לך, אל תגרמי לי לצפות לחינם. אבל הקטע זה שאי אפשר לצאת דרך השער, אז אני אצטרך לתפס החוצה דרך הפרגולה, ואף פעם לא עשיתי את זה, אז אם אני אלך לבד בדוק אני אלך לאיבוד >< אז קחי את הבלונדה. נראה. בלונדה, בא לך? רק בתנאי שאני מקבלת צ'יפס ללא שערות. אוף, עכשיו גם אני צריכה לשנות צבע כי איבדת את המאזן. אמ... נחשוב עליך. אוף איתכן. אני רציתי להיות ירוק. או סגול. וורוד דומה מידי >< ירוק זה הצבע שלי, וזה ידוע >< אז מה? מי שלא בפורטל יודע שזה הצבע האהוב עליי. זה וסגול.. אין לך מושג כמה קשה לי לכתוב בירוק עכשיו, בעיקר כשאין לי תגיות בעריכה, אל תתלונני. מגיע לך. את התחלת. :P רק כי רציתי שהעולם ידע שאת נועה אשת שרגא.... זה עדיין נקרא שהתחלת דאאא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 10:57 AM
|
||||
![]() שוקולד, תעשה לי קוביות D; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טיסה נעימה ![]() -------------------- M i r i a m מרימ ~ מריומה ~미리 암 ~ ווטאבר הפלפאף | חברה רשמית באגודת אלרג"ה | חצוית דם ![]() " נשמע מטח של נקישות , ומפולת של שיני בסיליסק נשמטה מזרועותיה של הרמיוני . היא נפלה על צווארו של רון ונישקה אותו נשיקה ממושכת על פיו . רון השליך מידיו את הניבים ואת המטאטא , ונענה בהתלהבות כזאת עד שהניף את הרמיוני באוויר " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 12:49 PM
|
||
![]() We are Infinite ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי כאן ? D:
-------------------- קורל - 19 - הנהלת הפורומים לשעבר ,"We don't stop playing because we grow old "We grow old because we stop playing --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 14:05 PM
|
||
![]() When nothing goes right... Go left. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני
![]() -------------------- פרשתי. קצת. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 14:31 PM
|
||
גמאני (:
-------------------- M i r i a m מרימ ~ מריומה ~미리 암 ~ ווטאבר הפלפאף | חברה רשמית באגודת אלרג"ה | חצוית דם ![]() " נשמע מטח של נקישות , ומפולת של שיני בסיליסק נשמטה מזרועותיה של הרמיוני . היא נפלה על צווארו של רון ונישקה אותו נשיקה ממושכת על פיו . רון השליך מידיו את הניבים ואת המטאטא , ונענה בהתלהבות כזאת עד שהניף את הרמיוני באוויר " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 15:44 PM
|
||
![]() We are Infinite ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי הדר , היי מרים ^^
מה קורה <? -------------------- קורל - 19 - הנהלת הפורומים לשעבר ,"We don't stop playing because we grow old "We grow old because we stop playing --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 15:57 PM
|
||||
מעולה.מה המצב? D: יש עוד מעט יש לי 400 הודעות! -------------------- M i r i a m מרימ ~ מריומה ~미리 암 ~ ווטאבר הפלפאף | חברה רשמית באגודת אלרג"ה | חצוית דם ![]() " נשמע מטח של נקישות , ומפולת של שיני בסיליסק נשמטה מזרועותיה של הרמיוני . היא נפלה על צווארו של רון ונישקה אותו נשיקה ממושכת על פיו . רון השליך מידיו את הניבים ואת המטאטא , ונענה בהתלהבות כזאת עד שהניף את הרמיוני באוויר " --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 16:17 PM
|
||
שלום.
-------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |