![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 45 46 [47] 48 49 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 20:59 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה ?D:
-------------------- ![]() חזרתי לכינוי הנוסטלגיD: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 21:00 PM
|
||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבריסינג אורייט
חוץ מזה שאני לא יכולה להיות במחשב עד יום שני, עונש אני בספרייה, אבל הגלישה עולה כסף ואין לי ממש כסף חוץ מעכשיו.... ![]() -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 21:01 PM
|
||
איזה באסה לך.
זה בגלל ששכחת להתקשר להורים שלך? -------------------- ![]() חזרתי לכינוי הנוסטלגיD: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 21:09 PM
|
||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נופ
זה בגלל משהו היום, לא משנה -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 21:11 PM
|
||
לא נורא,יש לך רק עוד 5 ימים
-------------------- ![]() חזרתי לכינוי הנוסטלגיD: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 21:11 PM
|
||
![]() That the angels not only in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי D:
-------------------- מישל/ונסה || באר שבע || 19 || MIKA || OUAT || OUATwonderland ![]() "Those words cut deep, but they don't mean you're all alone And you're not invisible Hear me out, There's so much more to life than what you're feeling now..." A Beautiful Mess - my blog --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 21:13 PM
|
||
היי ונסה D:
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 21:13 PM
|
||
![]() That the angels not only in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ובאותה הנשימה עליי ללכת XD
-------------------- מישל/ונסה || באר שבע || 19 || MIKA || OUAT || OUATwonderland ![]() "Those words cut deep, but they don't mean you're all alone And you're not invisible Hear me out, There's so much more to life than what you're feeling now..." A Beautiful Mess - my blog --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 21:15 PM
|
||
למה כולם נוטשים אותי לבד
![]() -------------------- ![]() חזרתי לכינוי הנוסטלגיD: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 21:17 PM
|
||
![]() Let it be ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריכה עזרה ממש ממש ממש דחוף.
מישו? -------------------- ![]() אני הפוך מהתחת לא רואה ישר אם את פה או אם את לא, זה כמעט אותו דבר, רק ביחד שנינו יכולים להילחם במפלצות:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 21:19 PM
|
||
תלוי במה
![]() -------------------- ![]() חזרתי לכינוי הנוסטלגיD: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 21:19 PM
|
||||
![]() Let it be ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יודעת לכתוב פעולות לצופים?D: -------------------- ![]() אני הפוך מהתחת לא רואה ישר אם את פה או אם את לא, זה כמעט אותו דבר, רק ביחד שנינו יכולים להילחם במפלצות:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 21:23 PM
|
||
לא
![]() הייתי פעם שם אבל פרשתיי לפני הרבה הרבה זמן -------------------- ![]() חזרתי לכינוי הנוסטלגיD: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 21:24 PM
|
||||
4, שבת אני לא במחשב בכל מקרה, אז זה נחשב כ 4......... תמר- אני יודעת לבני עקיבא OO -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 10 2010, 21:24 PM
|
||
![]() So long and thanks for all the fish ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- רום » 24 » רמת גן » אחראי HPlanet לשעבר » אוכל מוות » rom566, Negative, Fire וכיבשה5 לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |