![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 53 54 [55] 56 57 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 20:20 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה חרא? :/
יואו, אפילו בקריית שמונה חם? אני גרה בב"ש, שזה בדרום, ואני עומדת להישרף פה מחום. ולא הייתי בבית ספר היום, כל הבוקר הייתי בקופות חולים >< אבל יהיה טוב, תני חיוך 3> -------------------- לא פשוט להיות פשוט :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 20:22 PM
|
||
![]() Evanescence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() הנה חיוך במיוחד בשבילך 3> כן גם בקריית שמונה חם ![]() -------------------- Esty•13•music•Jared Leto•Evanescence•here 4 u ![]() פייסבוק: Esty Leto Brandes מסנג'ר: vanestey@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 20:24 PM
|
||||
ייאי 3> הפרצוף הזה דומה לי באופן חשוד XD ![]() -------------------- לא פשוט להיות פשוט :)
|||
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 20:26 PM
|
||||
![]() גמלך? הייתי בטוחה זאת אני! טוב.. כנראה שאנחנו תאומות ![]() -------------------- Esty•13•music•Jared Leto•Evanescence•here 4 u ![]() פייסבוק: Esty Leto Brandes מסנג'ר: vanestey@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 20:27 PM
|
||||
יואו, יש מצב שאנחנו תאומות שהופרדו בלידתן? ![]() הלכתי, להת' ![]() -------------------- לא פשוט להיות פשוט :)
|||
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 20:29 PM
|
||||
בטוח! תמיד ידעתי את זה! ![]() טוב ביי ![]() -------------------- Esty•13•music•Jared Leto•Evanescence•here 4 u ![]() פייסבוק: Esty Leto Brandes מסנג'ר: vanestey@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 20:33 PM
|
||||
![]() Wizards First Rule: People Are Stupid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרב בטבריה :\ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 20:33 PM
|
||||
![]() Keep your mind wide open ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכל טוופ. D: מה איתך? D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 20:34 PM
|
||||
כתוב למעלה הכל XD -------------------- Esty•13•music•Jared Leto•Evanescence•here 4 u ![]() פייסבוק: Esty Leto Brandes מסנג'ר: vanestey@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 21:12 PM
|
||||
![]() Keep your mind wide open ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי.. אני לוהטת בירושלים!! 31 מעלות!! גאד.. ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 21:14 PM
|
||||
אצלנו קצת יותר נעים עכשיו אבל עדיין חם -------------------- Esty•13•music•Jared Leto•Evanescence•here 4 u ![]() פייסבוק: Esty Leto Brandes מסנג'ר: vanestey@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 21:14 PM
|
||
![]() לנשום בלי אוויר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעע >:
-------------------- ![]() נוגה | 15 | בטא (: I think I'm paranoid And complicated I think I'm paranoid Manipulated Bend me Break me Anyway you need me All I want is you Steal me, deal me, anyway you heal me Maim me, tame me, you can never change me Love me, like me, come ahead and fight me Please me, tease me, go ahead and leave me Garbage - I Think I'm Paranoid תפסיקו לא לרשום שם בחתימה שלכם כי אנשים אחרים לא מזהים אתכם וזה מעצבןןןן :@ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 21:15 PM
|
||||
גמאצלנו.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 21:15 PM
|
||||
טוב..ערב מה לעשות XD -------------------- Esty•13•music•Jared Leto•Evanescence•here 4 u ![]() פייסבוק: Esty Leto Brandes מסנג'ר: vanestey@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 21:18 PM
|
||||
מממ.. תראי לי שוב ת'חתימה של הטניס.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |