![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 55 56 [57] 58 59 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 21:45 PM
|
||||
![]() Keep your mind wide open ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה ניש? D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Evanescence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהה חחח
-------------------- Esty•13•music•Jared Leto•Evanescence•here 4 u ![]() פייסבוק: Esty Leto Brandes מסנג'ר: vanestey@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כרגיל~
-------------------- ![]() חזרתי לכינוי הנוסטלגיD: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 21:48 PM
|
||||
![]() לנשום בלי אוויר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבבא הם נחמדים, והביטלס זו קלסאיקה שראויה לסגידה בלתי נדלית. D: אמי לין היא מאוונסנס, נכון? להקה טובה. לאבריל לאבין היו כמה שירים טובים לפני שהיא הפכת לבובת פלסטיק ורודה וממוסחרת. מרילין מנסון מפחיד אבל ישלו שירים טובים. קישה היא דבר מגעיל לדעתי. לאונה לואיס ממש חמודה, והיא הוכחה שאפשר להיות זמרת מצליחה גם בלי להיות זונה. אני? את בטח לא מכירה בערך 70% מהלהקות שאני אוהבת. [; MGMT 30 סקנדס טו מארס 3 דורס דאוון 3 דייס גרייס (הרבה שלוש[; ) וואן רפבוליק נטלי אימבורגליה פראמור רד הוט צ'ילי פפרז פול אאוט בוי קולדפליי גרין דיי פו פייטרס קינגס אוף ליאון דה וויט סטריפס מיוז לינקין פארק פינק פלויד לד זפלין בלאק סאבאת' דיפ פרפל נאמ להמשיך? XD אין לזה סוף. -------------------- ![]() נוגה | 15 | בטא (: I think I'm paranoid And complicated I think I'm paranoid Manipulated Bend me Break me Anyway you need me All I want is you Steal me, deal me, anyway you heal me Maim me, tame me, you can never change me Love me, like me, come ahead and fight me Please me, tease me, go ahead and leave me Garbage - I Think I'm Paranoid תפסיקו לא לרשום שם בחתימה שלכם כי אנשים אחרים לא מזהים אתכם וזה מעצבןןןן :@ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 21:50 PM
|
||||
![]() Evanescence ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מהרשימה המאוד ארוכה שלך אוהבת את קולדפליי פראמור גרין דיי לינקין פארק רד הוט צ'ילי פפרז קינגס אוף ליאון ו....וזהו אולי XD -------------------- Esty•13•music•Jared Leto•Evanescence•here 4 u ![]() פייסבוק: Esty Leto Brandes מסנג'ר: vanestey@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 21:52 PM
|
||||
![]() לנשום בלי אוויר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחD: מה עם ~ מקפליי נייטוויש בולט פור מיי ולנטיין (זה רק מההסתכלות בפוסטרים שבחדר שלי. את לא מבינה, הקיר שלי נראה כמו משהו שהוציאו ישר מחנות תקליטים. הוא כזה מגניב, קולאג' ענקי של המוזיקה שאני אוהבת ![]() -------------------- ![]() נוגה | 15 | בטא (: I think I'm paranoid And complicated I think I'm paranoid Manipulated Bend me Break me Anyway you need me All I want is you Steal me, deal me, anyway you heal me Maim me, tame me, you can never change me Love me, like me, come ahead and fight me Please me, tease me, go ahead and leave me Garbage - I Think I'm Paranoid תפסיקו לא לרשום שם בחתימה שלכם כי אנשים אחרים לא מזהים אתכם וזה מעצבןןןן :@ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 21:56 PM
|
||
![]() Keep your mind wide open ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי קאפ
ין דה מורנינג פיל לה ליק ין דה.. ............................... דאון סטאפ מיקאפ ............................... טיק טאק... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 21:56 PM
|
||
![]() Wizards First Rule: People Are Stupid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום ~
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 21:57 PM
|
||
היי מתן DD:
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 21:59 PM
|
||
היי
-------------------- ![]() חזרתי לכינוי הנוסטלגיD: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 21:59 PM
|
||
איפה אסתי? עד שמצאתי מישהו לדבר איתו. ~_~
-------------------- ![]() נוגה | 15 | בטא (: I think I'm paranoid And complicated I think I'm paranoid Manipulated Bend me Break me Anyway you need me All I want is you Steal me, deal me, anyway you heal me Maim me, tame me, you can never change me Love me, like me, come ahead and fight me Please me, tease me, go ahead and leave me Garbage - I Think I'm Paranoid תפסיקו לא לרשום שם בחתימה שלכם כי אנשים אחרים לא מזהים אתכם וזה מעצבןןןן :@ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 22:00 PM
|
||
ואני נחשבת לעז?
|
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 22:00 PM
|
||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלווווווווווווו
-------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 22:01 PM
|
||||
![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 11 2010, 22:02 PM
|
||||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יודעת, גמאני פה וגמאני אוהבת מוזיקה............. -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |