![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 66 67 [68] 69 70 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 19 2011, 23:35 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרושים אנשים לשרשורים. אני רוצה נושאים מקוריים, שלא יתקעו אחרי עמוד וחצי.
בכל נושא שיש. (ה"פ, חיים אמיתיים, פנימיות למינהן.. ) אממ.. עד R חזק ככה. וחשוב מכל-מישהו שיכול להגיב הרבה בלילה. כי אני מחוברת לרוב בלילה. אפשר להשיג אותי בפרטי למעונינים(: -------------------- רוני --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2011, 17:44 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת אנשושים לשרשר איתם על כל נושא שיש, עד דירוג R=]
-------------------- אלה • 17 D: • י"ב • פסיכו • קצת סטלנית (; • שירשורים • אבריל לאבין • סגידה ברמות עלל S: ![]() אלווווש המאמווווש D: ממצב נשמה?היה לי משעמם יותר מידי. טוב כרגיל.. ונתת לי תסיסמא שלך. שאני חייבת לציין שהיא סגידה ברמות ;) נממ..מי אוהב אותך יותר ממני? חח..את יודעת שרק אני33> קיצור אנלי מה לכתוב פע ואני סתם חופרת חח @: אז- ואעאעאעא אוהבתותך הכי בעולםםםם, מורצ'עע ♥ איזה פריצה מעפנה^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2011, 17:51 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני. ~.~ -------------------- זאת החתימה שלי בהתפנגלרות. D: [וזאת ההתפנגלרות בחתימה שלי..?] האח, הידד, סופרקליפרג'ליסטיקאקספיאלידושס. מאיול| גליקית D: | קורטיזית *-* | קליינרית 3> | גאה בגאים 3>> | בלהבלהבלה. ![]() קורט הוא מושלם כ"כ שבאלי למות. אה, והוא גם אלוהים. 3> ![]() קליין לנצח. 3> חברה שלי ואני בקפיטריה: היא: מחרטטת דברים על כמה שהחיים שלנו מלאים משולשי אהבה ודרמות ושמישהו מאוהב בי למרות שהיא מאוהבת בו X: אני: "תקשיבי, פה זה לא כשהארי פגש את סאלי. ואם זה היה, אני הייתי מג ריאן!" D: כל שאר היום לא הפסקתי לזמר את סילי לוב סונגס למרות שהיא גלגלה עיניים בהפגנתיות. ~.~ הקורטיזים יבינו את החוכמה הרבה בסיטואציה. *~* חבל שהיינו בקפיטריה ולא בחנות קפה.. Oh my GOD Umbridge STOP TEXTING ME! COURAGE!<3 ~ סקארפי, צעיף ההעדפות המיניות מאשר: הרמיוני לא יכולה לצייר, הרמיוני לא יכולה לצייר, הרמיוני ל-א י-כ-ו-ל-ה לצייר. היא רק קוראת ספרים והיא לא יכולה לצייר, גם אם היא קוראת ספר על איך לצייר. D: AVPM\S = גאונות צרופה. הייתי מצטטת את כל המחזמר פה אם הייתי יכולה. XD ~ FASHION HAS NO GENDER החתימה אולי נגמרה, אבל קורט יישאר מושלם לנצח. 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 20 2011, 22:23 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש לכולם!
השם שלי זה מור, אני בת 15 ומסוגלת לעשות שרשורים ארוכים ומקוריים בלי שיגמר לי הרצון לכתוב! הדרוג שלי זה עד R. מי שרוצה לעשות שרשור סגיד איתי ויש לו רעיון סגיד שיפנה אלי בפרטי D: -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2011, 23:27 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה שרשור על אנשים עם כוחות מיוחדים שהמשפחות שלהם שלחו אותם למוסד טיפולי של אנשים עם מחלת נפש. עד PG13\R חלש. מישהו שיודע לכתוב כמו שצריך, רצוי משהי אם כבר, ולהגיב באופן קבוע ויותר מפעם אחת ביום.
יכול להיות נחמד גם אם אחד זה המאושפז והשני הוא אחד העובדים במוסד. -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 20 2011, 23:28 PM
|
||
![]() Always & Forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש שרשור, עד R, מישהו שכותב יותר מחמש שורות בתגובה, ושישלים עם העובדה שכל שני ורביעי קבוע אני לא מתחברת לפורטל.
-------------------- Always & Forever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 21 2011, 14:07 PM
|
||||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה D: -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 21 2011, 16:48 PM
|
||||
אני אשמח:) בייחוד אם לא מפריע לך שברוב הערבים אני לא מתחברת לפורטל..=] -------------------- אלה • 17 D: • י"ב • פסיכו • קצת סטלנית (; • שירשורים • אבריל לאבין • סגידה ברמות עלל S: ![]() אלווווש המאמווווש D: ממצב נשמה?היה לי משעמם יותר מידי. טוב כרגיל.. ונתת לי תסיסמא שלך. שאני חייבת לציין שהיא סגידה ברמות ;) נממ..מי אוהב אותך יותר ממני? חח..את יודעת שרק אני33> קיצור אנלי מה לכתוב פע ואני סתם חופרת חח @: אז- ואעאעאעא אוהבתותך הכי בעולםםםם, מורצ'עע ♥ איזה פריצה מעפנה^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 22 2011, 16:53 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על שיפים מוזרים?
*דראקו והרמיוני/דראקו ולונה/רון וסתם משהיי/לונה וויקטור כרום. דרוש משרש שיודע להמשיך אותי אם אני נתקעת, מגיב תגובה גדולה (לפחות 5 שורות) ופעיל בשרשור (מגיב לפחות 5 פעמים ביום). +משהו שמגיב ביום ולא אחרי 9+. -------------------- טליה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 22 2011, 17:31 PM
|
||
![]() מוגל |
מישהו רוצה ?
עדיף על נושא בתחום הפנטזיה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 25 2011, 17:28 PM
|
||
![]() "You Love Me, Real Or Not Real?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה נושא פננטזי מגנובי כזה..
לא משנה לי באמת איזה נושא. אחד שמגיב אחרי 4 שכשאני חוזרת שאין לו בעיה שבימי ראשון ורביעי אני לא נמצאת בין 6-7 וחצי -------------------- Nicookie ♥ • Fangirl • Math • Books • Nerd • Mofet inc. • Little gamer • באתי להטריד • Beatles • כי לי יש גארים ומאסדות בחתימה ולכם לא D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Now that you've found me I've stumbled through fire Now that you've touched me I've bloomed like a flower Now that you're with me I no longer cower in silence, hiding I'm fighting for you Garry's theme/Fighting for you/Lyrics:ashe --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 25 2011, 17:42 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני ~.~ -------------------- זאת החתימה שלי בהתפנגלרות. D: [וזאת ההתפנגלרות בחתימה שלי..?] האח, הידד, סופרקליפרג'ליסטיקאקספיאלידושס. מאיול| גליקית D: | קורטיזית *-* | קליינרית 3> | גאה בגאים 3>> | בלהבלהבלה. ![]() קורט הוא מושלם כ"כ שבאלי למות. אה, והוא גם אלוהים. 3> ![]() קליין לנצח. 3> חברה שלי ואני בקפיטריה: היא: מחרטטת דברים על כמה שהחיים שלנו מלאים משולשי אהבה ודרמות ושמישהו מאוהב בי למרות שהיא מאוהבת בו X: אני: "תקשיבי, פה זה לא כשהארי פגש את סאלי. ואם זה היה, אני הייתי מג ריאן!" D: כל שאר היום לא הפסקתי לזמר את סילי לוב סונגס למרות שהיא גלגלה עיניים בהפגנתיות. ~.~ הקורטיזים יבינו את החוכמה הרבה בסיטואציה. *~* חבל שהיינו בקפיטריה ולא בחנות קפה.. Oh my GOD Umbridge STOP TEXTING ME! COURAGE!<3 ~ סקארפי, צעיף ההעדפות המיניות מאשר: הרמיוני לא יכולה לצייר, הרמיוני לא יכולה לצייר, הרמיוני ל-א י-כ-ו-ל-ה לצייר. היא רק קוראת ספרים והיא לא יכולה לצייר, גם אם היא קוראת ספר על איך לצייר. D: AVPM\S = גאונות צרופה. הייתי מצטטת את כל המחזמר פה אם הייתי יכולה. XD ~ FASHION HAS NO GENDER החתימה אולי נגמרה, אבל קורט יישאר מושלם לנצח. 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 25 2011, 17:44 PM
|
||
תישכחו את ההודעה הזאת.
-------------------- יום אחד אני אחליט אם אני כאן או לא
|
|
פורסם ב: Sep 25 2011, 21:20 PM
|
||
מישהו רוצה לשרשר על פרסי ג'קסון?
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 26 2011, 14:11 PM
|
||||
אני! -------------------- יום אחד אני אחליט אם אני כאן או לא
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |