![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 67 68 [69] 70 71 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 26 2011, 14:42 PM
|
||||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלח לי בפרטי D: -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 26 2011, 16:25 PM
|
||
![]() מוגל |
מי רוצה שירשור?
אני טובה בשירשורים ויודעת להשקיע בתגובות ^^" -------------------- ![]() דריה ♥ כמעט 15 ♥ אממ.. תצתרכו לסבול את החתימה המשעממת שלי עד שיהיה לי זמן לעצב לעצמי אחת נורמאלית... ♥ אה! וסמיילים P: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 26 2011, 20:59 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זקוקה לשירשור, אשמח להארי פוטר אבל ממש לא חובה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 26 2011, 21:25 PM
|
||
I ♥ NETTA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זקוקה לשרשור. D:
רציני. רומן. ללא נטישות. פעילות כל יום. R דוגמא של שרשור שלי: http://hportal.co.il/index.php?showtopic=70808 * רק אם הסגנון דומה. * סומוואן? אליי בה"פ. 3> -------------------- ♥ I'm Shirli - Josh HUTcherson - Peeta Mellark - The Marauders - 1Direction Music video by Taylor Swift performing "We Are Never Ever Getting Back Together" ©: 2012 Big Machine Records, LLC --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2011, 13:25 PM
|
||||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה! אני אוהבת רומנים! -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2011, 14:30 PM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אניP: -------------------- אלה • 17 D: • י"ב • פסיכו • קצת סטלנית (; • שירשורים • אבריל לאבין • סגידה ברמות עלל S: ![]() אלווווש המאמווווש D: ממצב נשמה?היה לי משעמם יותר מידי. טוב כרגיל.. ונתת לי תסיסמא שלך. שאני חייבת לציין שהיא סגידה ברמות ;) נממ..מי אוהב אותך יותר ממני? חח..את יודעת שרק אני33> קיצור אנלי מה לכתוב פע ואני סתם חופרת חח @: אז- ואעאעאעא אוהבתותך הכי בעולםםםם, מורצ'עע ♥ איזה פריצה מעפנה^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2011, 16:28 PM
|
||
![]() "You Love Me, Real Or Not Real?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דורשת שירשור,
עד R חלשלוש בכול נושא :) תיפנו אלי בה"פ -------------------- Nicookie ♥ • Fangirl • Math • Books • Nerd • Mofet inc. • Little gamer • באתי להטריד • Beatles • כי לי יש גארים ומאסדות בחתימה ולכם לא D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Now that you've found me I've stumbled through fire Now that you've touched me I've bloomed like a flower Now that you're with me I no longer cower in silence, hiding I'm fighting for you Garry's theme/Fighting for you/Lyrics:ashe --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2011, 20:47 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מי רוצה שרשור איתי? אומנם אני חדש פה,אבל תסמכו עליי שאני כותב טוב :) יש לי נושא די טוב שפעם ביססתי עליו סיפור...מישהו רוצה? דירוג R :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 27 2011, 20:50 PM
|
||||
איזה נושא? -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2011, 20:51 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
אהמ...planet perkaya? את כבר יודעת מה זה,ומי אני :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2011, 20:57 PM
|
||||
יואב נכון? ורוצה? -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 27 2011, 21:00 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
גאונה,ובלי שמות בבקשה :) ואני רוצה :) אני אפתח. רק אני צריך ללכת לאנשהו,חמש דקות אני חוזר.סבבה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 28 2011, 02:44 AM
|
||
מישהו רוצה לשרשר איתי?
אפשר לעשות על האוס(אם מישהו מכיר),או על נרניה, או על פיצולים! -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2011, 10:47 AM
|
||||
![]() "You Love Me, Real Or Not Real?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין בתוקף ^^ -------------------- Nicookie ♥ • Fangirl • Math • Books • Nerd • Mofet inc. • Little gamer • באתי להטריד • Beatles • כי לי יש גארים ומאסדות בחתימה ולכם לא D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Now that you've found me I've stumbled through fire Now that you've touched me I've bloomed like a flower Now that you're with me I no longer cower in silence, hiding I'm fighting for you Garry's theme/Fighting for you/Lyrics:ashe --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 29 2011, 00:07 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מישהו? שירשור? ולא הקטן ביותר?...
סתאאם. מישו רוצה לשרשר איתי, שישלח לי ה"פ. פנאן. דירוג: לא אכפת. נושא: כל דבר שהוא לא דמדומים. דיייייי! נמאס. ומשחקי הרעב. למה כולם בטוחים שקראתי? -------------------- ![]() מזמן לא ראינו את הארי פוטר בחתימה. :) ליאלול • 14.5 • The Hunger Games פיטה *~* עוד 50 ימים יוצא הסרט The Hunger Games פריצה פריצתית!! לא אגיד מי אני... אני רק אגיד שאני חולה לך על הצורה היפה שלך!! נ.ב- משחקי הרעב עוד 50 יום... ;) ~הילדה והגלארקים~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |