![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 68 69 [70] 71 72 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 29 2011, 01:20 AM
|
||
![]() ☮Young, Wild, Free☯ ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו שרשור?
כל השרשורים הקודמים שלי נעלמו להם במעמקי הפורום בגלל הקריסה וכו' .. באלי משהו חדש. לא אכפת לי דירוג כ'כ. שלחו לי ה"פ:) -------------------- ![]() אנאל-17-וואנסרית-פוטרהד-גיימרית-אוטאקואית-רוגיסטית-“Darker, Dearie. Much Darker” "Sometimes The Best Teacup Is Chipped" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2011, 22:30 PM
|
||
![]() 2147483647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש/ה משרשר/ת משוגע/ת שיכול/ה לסבול נטישות
על נושאים כיפים, לא קודרים ולא רומנטים XD -------------------- בררץ' מצוי. ידוע גם כאלון מצוי. לפניות לחצו כאן. מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר וחבר לשעבר בהנהלת הפורומים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2011, 23:47 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת משרשר/ת שכייף לשרשר איתו/ה
לא אכפת לי על איזה נושא, העיקר שיהיה כייף! ודירוג עד... האמת לא אכפת לי הדירוג! מי שרוצה.. שיפנה אלי בה"פ D: -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2011, 17:09 PM
|
||
![]() מוגל |
מי רוצה שרשור?
-------------------- Tiempo de cambio, de lluvia, de sol Tiempo de hacer el amor, tiempo. Tiempo de lucha, de gran confusion Tiempo de hacer el amor, tiempo. ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 30 2011, 18:28 PM
|
||||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני! תפנה אלי בה"פ D: -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 1 2011, 19:32 PM
|
||
![]() "You Love Me, Real Or Not Real?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שישור, עד דירוג R
נעה נושאים בין הרפתקאות-פנימייותמפחידות-מסעות-ה"פ-דימדומים-רומנטיים-אבריזינג בכללי :) אני מגיבה הרבה, דורשת מישהו שמגיב בקבוע ולא נוטש ושמגיב הרבה תגובות ביום ;) -------------------- Nicookie ♥ • Fangirl • Math • Books • Nerd • Mofet inc. • Little gamer • באתי להטריד • Beatles • כי לי יש גארים ומאסדות בחתימה ולכם לא D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Now that you've found me I've stumbled through fire Now that you've touched me I've bloomed like a flower Now that you're with me I no longer cower in silence, hiding I'm fighting for you Garry's theme/Fighting for you/Lyrics:ashe --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 1 2011, 21:48 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור?
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2011, 00:50 AM
|
||
מישהו רוצה לשרשר איתי?
מי שרוצה שישלח ה"פ -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2011, 11:01 AM
|
||
![]() ☮Young, Wild, Free☯ ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור מישהו ?
לא אפכת לי הדירוג והנושא [אלא אם כן זה האוס,כי אין לי מושג מזה ![]() כיוון שהמחשב שלי לא פועל כמו שצריך,לא כל יום אתחבר,אבל אשתדל להגיב הרבה ולא לנטוש (: -------------------- ![]() אנאל-17-וואנסרית-פוטרהד-גיימרית-אוטאקואית-רוגיסטית-“Darker, Dearie. Much Darker” "Sometimes The Best Teacup Is Chipped" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2011, 12:17 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
רוצה עולם מארוול,דירוג R? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2011, 20:04 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צריכה בדחיפות שרשור על משחקים הרעב, אבל עם מישהו שלא מכחיש את העובדה שבמחוזות 1, 2 ו4 יש נערים שמבחינתם זה כבוד להשלח למשחקי הרעב. ><
לא אכפת לי דירוג. -------------------- מסעעע! רייבנקלויית גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2011, 21:23 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי מעוניין בשרשור??
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 4 2011, 16:44 PM
|
||||
![]() "You Love Me, Real Or Not Real?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין בתוקף, פנו אליי בה"פ -------------------- Nicookie ♥ • Fangirl • Math • Books • Nerd • Mofet inc. • Little gamer • באתי להטריד • Beatles • כי לי יש גארים ומאסדות בחתימה ולכם לא D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Now that you've found me I've stumbled through fire Now that you've touched me I've bloomed like a flower Now that you're with me I no longer cower in silence, hiding I'm fighting for you Garry's theme/Fighting for you/Lyrics:ashe --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 4 2011, 19:48 PM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילי וג'יימס, קאנון, אנגלית.
OWL ME ![]() -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 5 2011, 00:45 AM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרושים שירשורים.
רציניים, כמה שיותר מושקעים ומקוריים. דירוג סביבות הR, משרשרים כמה שיותר בוגרים. שגם יודעים לכתוב. שלחו ה"פ. -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |