![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 29 2010, 16:59 PM
|
||
![]() Wizards First Rule: People Are Stupid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בקשה - שרשור
אני רוצה שרשור. קודם כל - 1. נושאים: * הארי פוטר: עדיפות לתקופת הוגוורטס / אחרי הוגוורטס, או - קונדסאים. הארי פוטר: אחרי הוגוורטס, משרד הקסמים, משהו מגניב כזה. עולם מומצא כלשהו. פנטזיה. משהו מאוד נחמד. 2. רמה: שרשור לא ברמה נמוכה, מי שישרשר שידע לקחת ת'שרשור למקומות מעניינים, משרשר עם יותר מ-3 משפטים לשרשור, משרשר מהר, שפה גבוהה ויצירתי. הבנתם מה אני רוצהD: אם זה שרשור הארי פוטר, בהוגוורטס, יום בהוגוורטס הוא 8 עמודים אצלי, לא פחות ולא יותר. הנסיעה ברכבת צריכה להיות לפחות 25 עמודים. יש פה ביקוש לרמה גבוהה ומישהו בוגר. בהצלחה לכל המעוניינים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2010, 17:02 PM
|
||||
![]() That the angels not only in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני P: דרישות גבוהות XD -------------------- מישל/ונסה || באר שבע || 19 || MIKA || OUAT || OUATwonderland ![]() "Those words cut deep, but they don't mean you're all alone And you're not invisible Hear me out, There's so much more to life than what you're feeling now..." A Beautiful Mess - my blog --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 29 2010, 17:23 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי?: )
דרישות בפרטי -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 29 2010, 19:19 PM
|
||
![]() Another point of view ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעונינת בשירשור D:
עד R כל נושא שהוא לא דימדומים יתקבל. מישהו שלא ינטוש אחרי 20 עמוד. כל המעוניין, תפנו אליי בבקשה רק בה"פ. -------------------- ![]() I'm a good Finder, i'm from Hufflepuff --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 30 2010, 19:17 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור!!!!
בפרטי בלבד... -------------------- בס''ד
עומר: למה בשם תחתוניו של מרלין אני מסכימה איתך? יוסי: כי למרלין לא היו תחתונים... אני אדיוט מטומטם ומוזר שחולה ביוסדיסטיה ועושה רק רע לעולם!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2010, 16:49 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שירשוריישן? D:
עד R. כל נושא ממוצא ומקורי (: רוצים? לפרטי! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2010, 17:40 PM
|
||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור? מישו? כוכב נולד? גייז?
-------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 5 2010, 13:33 PM
|
||
![]() מוגל |
מישהו רוצה שירשור קונדסאים?P:
-------------------- ליאת || או אופוריה, אם מתחשק לכם || 15 היי כולם, אני לא אהיה מה13.6 עד ה15.7.. רק שתדעו שאני מאוד-מאוד-מאוד-מאוד אתגעגע אליכם :O --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 5 2010, 15:17 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור.
כל המעוניין לפנות אליי: ) -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 7 2010, 20:26 PM
|
||||
![]() ללא כותרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ^^ -------------------- ![]() ליידי אוזו » 12 » פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 7 2010, 20:42 PM
|
||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור, פנמייה למוזיקה D:
-------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 7 2010, 21:21 PM
|
||
![]() לנשום בלי אוויר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור ביטלס.
מישהו מנוסה גם בשרשורים וגם בביטלס (עדיפות מאוווווד גדולה למישהו שגם יודע את תאריכי היציאה של השירים והאלבומים ואת האופי של כל ביטל). דירוג עד R חזק. אני פול. מעדיפה שזה יהיה בשנת 1963\1964. מישהו שכותב יותר משלוש שורות במשפט ועם כל סימני הפיסוק הנדרשים. -------------------- ![]() נוגה | 15 | בטא (: I think I'm paranoid And complicated I think I'm paranoid Manipulated Bend me Break me Anyway you need me All I want is you Steal me, deal me, anyway you heal me Maim me, tame me, you can never change me Love me, like me, come ahead and fight me Please me, tease me, go ahead and leave me Garbage - I Think I'm Paranoid תפסיקו לא לרשום שם בחתימה שלכם כי אנשים אחרים לא מזהים אתכם וזה מעצבןןןן :@ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 7 2010, 22:11 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור..לא משנה נושא.
על התוכנית דני הוליווד מי שראה נשמע מגניב.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 7 2010, 22:15 PM
|
||
![]() ללא כותרת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שירשור אמת או חובה ? P:
-------------------- ![]() ליידי אוזו » 12 » פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 11 2010, 18:58 PM
|
||
מחפשת שירשור.
על הסדרה glee אם יש מעוניינים לשלוח הודעה ![]() -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |