![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 70 71 [72] 73 74 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 7 2011, 11:41 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא בתוקף. לזמן הקרוב, בכל אופן. -------------------- "the mind of the subject will desperately struggle to create memories where none exist" - R. Lutece --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2011, 11:54 AM
|
||||
![]() "You Love Me, Real Or Not Real?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין בתור, D: -------------------- Nicookie ♥ • Fangirl • Math • Books • Nerd • Mofet inc. • Little gamer • באתי להטריד • Beatles • כי לי יש גארים ומאסדות בחתימה ולכם לא D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Now that you've found me I've stumbled through fire Now that you've touched me I've bloomed like a flower Now that you're with me I no longer cower in silence, hiding I'm fighting for you Garry's theme/Fighting for you/Lyrics:ashe --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2011, 15:28 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור?!
זורמת עם כל נושא שעולה על הדעת. מישהו/י שכותב/ת טוב, עם סימני פיסוק וכל זה(: עד R חזק ככה.. -------------------- רוני --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 7 2011, 15:35 PM
|
||||
עדיין בתוקף D:: -------------------- Nicookie ♥ • Fangirl • Math • Books • Nerd • Mofet inc. • Little gamer • באתי להטריד • Beatles • כי לי יש גארים ומאסדות בחתימה ולכם לא D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Now that you've found me I've stumbled through fire Now that you've touched me I've bloomed like a flower Now that you're with me I no longer cower in silence, hiding I'm fighting for you Garry's theme/Fighting for you/Lyrics:ashe --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2011, 15:43 PM
|
||||
עדיין בתוקף ודחוף. אני לא אוכל לחכות לנצח לדיוויד וטאמני. -------------------- איה •15 (לנצח.) • שירשורים•אמה רוברטס היא מושלמת ולא פחות מזה 3 >
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 7 2011, 22:49 PM
|
||
סו מאץ' ניד שירשור אבאוט אבריזינג.
דירוג עד R+ פנו אלי מהר D: -------------------- Nicookie ♥ • Fangirl • Math • Books • Nerd • Mofet inc. • Little gamer • באתי להטריד • Beatles • כי לי יש גארים ומאסדות בחתימה ולכם לא D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Now that you've found me I've stumbled through fire Now that you've touched me I've bloomed like a flower Now that you're with me I no longer cower in silence, hiding I'm fighting for you Garry's theme/Fighting for you/Lyrics:ashe --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2011, 00:14 AM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה לשרשר על סדרת "הרואים למרחק"?
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2011, 09:52 AM
|
||
מחפשת שירשור על רמה!
מישהו שיודע לכתוב, בלי שגיאות למיניהן, ויש לו נסיון בשרשור. כמה נושאים ספצפיים: -מאלאדר -מד"ב [משחק מחשב - דמות כפולה] -אליס בארץ הפלאות, מהסוג הקריפי -המשחק של אנדר - ביה"ס ללחימה -מחנה החצויים -ערפדים - ימי הביניים -משחקי הרעב המאה אם יש נושא אחר, גוו פור איט. אני משרשרת בדרך כלל R, למרות שבינו לבין PG13 אין הרבה הבדל, ככה שלא משנה לי לרדת קצת. פה או בפרטי, איך שבא לכם. נ.ב. אני לא נושכת ^^ וכן, הכפלתי. שאני אנסח את כל זה מחדש? =.= --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 9 2011, 13:36 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
רוצה מחנה החצויים? -------------------- ![]() דנית\\הפלפאף\\תולעת ספרים ידידותית לסביבה\\12 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 9 2011, 17:16 PM
|
||
מחפשת שירשור,
על דימדומים עד דירוג R חלש. ז'אנר שנע בין רצחני ביותר-מוזר ביותר-רומנטי- כול דבר שעולה על דעתכם הלא שפוייה D: תפנו אליי בפרטי ![]() -------------------- Nicookie ♥ • Fangirl • Math • Books • Nerd • Mofet inc. • Little gamer • באתי להטריד • Beatles • כי לי יש גארים ומאסדות בחתימה ולכם לא D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Now that you've found me I've stumbled through fire Now that you've touched me I've bloomed like a flower Now that you're with me I no longer cower in silence, hiding I'm fighting for you Garry's theme/Fighting for you/Lyrics:ashe --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2011, 13:10 PM
|
||
![]() Take me to Neverland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור.
פתוחה לרעיונות (: תפנו בפרטי (: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2011, 14:46 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת מישהו לשרשר איתו על סדרת "הרואים למרחק".
או על משחקי הרעב(פעם ראשונה שאני אשרשר על זה D: ) -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2011, 20:05 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור.
בין pg13 ל- R. שפת כתיבה גבוהה, יחסית. צריך להגיב די הרבה. יש לי רעיונות, בינתיים, אבל אפשר גם על עוד נושאים. הרעיונות שלי: - גודריק גריפינדור ורוונה רייבנקלו.. כזוג. - ליאה קלירווטר (דמדומים) והמוטבע שלה. תשלחו ינשוף ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 10 2011, 21:58 PM
|
||
![]() 2147483647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש שרשור על הירושה/אראגון
PG13 יהיה נחמד -------------------- בררץ' מצוי. ידוע גם כאלון מצוי. לפניות לחצו כאן. מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר וחבר לשעבר בהנהלת הפורומים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 12 2011, 12:11 PM
|
||
![]() מוגל |
מי רוצה שירשור??
דירוג-לא חשוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |