![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 71 72 [73] 74 75 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 14 2011, 02:38 AM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעקבות פרק 10 עונה 3 של רובין הוד אני חייבת חייבת חייבת שרשור ימי ביניים.
וכשאני אומרת ימי הביניים אני לא מתכוונת על הבחורה הענייה שבאה לשרת בטירה והאציל מתאהב בה ובלה בלה בלה, אני רוצה משהו עם מצורעים, כישופים, שלטונות מושחטים ומעמדות D: עד R חלש. מישהו שיודע לשרשר כמו שצריך ושמשקיע בתגובות. אני אומרת כבר מעכשיו שאני רוצה שרשור רציני ואני לא אסכים לשרשר עם כל אחד, אז אל תעלבו אם אני אומרת לא. וכמובן בלי להתנשא ^^ כל המעוניין בפרטי ![]() -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 14 2011, 19:20 PM
|
||
![]() "You Love Me, Real Or Not Real?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התרצו לשרשר עימי?
עד R חזק, כול ז'אנר, כול נושא, רצוי הרבה תגובות ביום, משהו מקורי. כבר מאסתי משירשורים על ה"פ. -------------------- Nicookie ♥ • Fangirl • Math • Books • Nerd • Mofet inc. • Little gamer • באתי להטריד • Beatles • כי לי יש גארים ומאסדות בחתימה ולכם לא D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Now that you've found me I've stumbled through fire Now that you've touched me I've bloomed like a flower Now that you're with me I no longer cower in silence, hiding I'm fighting for you Garry's theme/Fighting for you/Lyrics:ashe --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 15 2011, 23:06 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה לשרשר איתי?
על כל נושא ובכל דירוג! אם מישהו רוצה, לפרטי D: -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 16 2011, 01:00 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו מעוניין לשרשר איתי?
כל נושא עד R. פנו אליי בפרטי:) -------------------- אלה • 17 D: • י"ב • פסיכו • קצת סטלנית (; • שירשורים • אבריל לאבין • סגידה ברמות עלל S: ![]() אלווווש המאמווווש D: ממצב נשמה?היה לי משעמם יותר מידי. טוב כרגיל.. ונתת לי תסיסמא שלך. שאני חייבת לציין שהיא סגידה ברמות ;) נממ..מי אוהב אותך יותר ממני? חח..את יודעת שרק אני33> קיצור אנלי מה לכתוב פע ואני סתם חופרת חח @: אז- ואעאעאעא אוהבתותך הכי בעולםםםם, מורצ'עע ♥ איזה פריצה מעפנה^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2011, 19:58 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה לשרשר איתי???
כל הנושאים עד PG13... נושאים מועדפים (אבל כמו שכבר הזכרתי אפשר משהו אחר): שודדי הקאריביים דמדומים לילי וסנייפ לילי (הבת של הארי) וסקורפיו אם יש מישהו שקרא/ה את צופן דה וינצ'י נשמע מגניב לעשות על זה שרשור :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 17 2011, 22:59 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת משרשר/ת שיודע/ת לשרשר טוב,
בלי נטישות, אפשר כל נושא שעולה על דעתכם. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2011, 12:08 PM
|
||
בעקבות אתמול,אני חייבת שירשור על שלושת המוסקטרים,דארטנייאן/קונסטנס.
אם ראיתם את הסרט,בבקשה תפנו אליי בה"פ דחוף. -------------------- איה •15 (לנצח.) • שירשורים•אמה רוברטס היא מושלמת ולא פחות מזה 3 >
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2011, 23:29 PM
|
||
![]() Trying to find some peace of mind ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממ שרשור, על אנשים עם כוחות לא שגרתיים, ללא הגבלה, עם בחורה טובה ועניינית (:
-------------------- Shed some light on me.
|
|
פורסם ב: Oct 21 2011, 14:00 PM
|
||
אני רוצה שרשור על משחקי הרעב\אנשים עם כוחות מיוחדים\לילי וג'יימס\הרמיוני ודראקו. עד R.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 22 2011, 23:40 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור!?
אני חייבת את מנת השרשור היומית שלי ! D: -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 23 2011, 20:30 PM
|
||||
![]() Trying to find some peace of mind ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אקטואלי ביותר. -------------------- Shed some light on me.
|||
|
פורסם ב: Oct 23 2011, 23:17 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
באלך לשרשר איתי על אנשים עם כוחות מיוחדים? -------------------- "לרייבנקלו אשלח את זה
שבראשו חרוט, כי תכונותיו המובילות: תבונה ולמדנות." ~ ולכל הוותיקים שכאן: אני נובית (לא. אני לא) גאה ביותר! ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2011, 01:41 AM
|
||||
עוד משהו, אני מחוברת לפה בעיקר בתשע עד שתים עשרה ומשהו, אז אני מעדיפה לשרשר עם מישהי שגם היא מחוברת בשעות האלה או שלא משנה לה אם אני אגיב רק פעם ביום. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2011, 01:44 AM
|
||||
רוצה לשרשר איתי? -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2011, 19:32 PM
|
||||
עדיין בתוקף. D: -------------------- רוני --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |