![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 72 73 [74] 75 76 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 24 2011, 22:21 PM
|
||
![]() 2147483647 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור על אראגון?
-------------------- בררץ' מצוי. ידוע גם כאלון מצוי. לפניות לחצו כאן. מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר וחבר לשעבר בהנהלת הפורומים. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2011, 23:41 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מישהו רוצה לעשות איתי שרשור על לילי וג'יימס/אלבוס וג'יימס?
-------------------- אני לא סובלת מאי שפיות.... אני נהנת ממנה! (המשפט החרוש ביותר. אי פעם. xP)
גריפינדורית גאה ||לונה <3 || ג'יני <3 || וולדי <3 || הארי <3 || רוןןןןן D: || הרמיוני ^^"||נוויל 33> || סנייפ! D; || פרד וג'ורג' <3 || יותר מדי אנשים פחות מדי מקום... <3 (גליה)||14|| אובססיבית xP||מתחרפנת בערבים||חופרת..||מציירת||מצלמת||אוהבת לשיר||חולת מוזיקה||חולת פנטזיה||הארי פוטר סגידה!! || הירושה D: || פנטזיהפנטזיהפנטזיה <3 || .... || MCR אובססיה קשה! (XD)||משחקי הרעב||ספטימוס היפ D:|| אוהבת פראצ'ט מתחילה P;||בעלת בעיות נפשיות קשות! D:||בעלת דמיון. מפותח. מאוד. xD ~~~~Team starkid is totally awesome ~~~~ ![]() "אני יכול ללמד אתכם איך לשמר תהילה בבקבוק, לבשל ניצחון, אפילו לפקוק את המוות – בתנאי שאינכם קבוצה של אידיוטים מוחלטים כמו אלה שאני זוכה ללמד בדרך־כלל." "אם אומץ לב ותושייה אמצא אצלו במוח, אודיע חיש: את זה האיש, לגריפינדור לשלוח." עם חברים שהם משפחה - מרים את הדגל באהבה הבית הוא הכל בשבילי - והוא מה שמאפיין אותי, בלבי נמצא תמיד - רק דבר אחד יחיד, בגאווה בכל מקום - גריפינדור בזהב ואדום! ממחשבה למעשה - אומץ כאן הוא הנושא! הגבורה נמצאת בדם - אדום זהב זה כל העולם, האריה נמצא בלב - גריפינדור? אותך , אני , אוהב ! תן סימיול, הכולטובה D; -גמאני במשפחת הסמיילים של הפורטל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 25 2011, 02:17 AM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור, כל המעוניין לפרט : ]
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2011, 15:41 PM
|
||
![]() A mind needs books as a sword needs a whetstone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת בנרות שרשור על הייר. אני יודעת שזה סרט סוטה, אבל לטובתי, שיהיה מקסימום R חזק. ואפשר לשלב הרבה סקס (ק)סמים ורוקנרול, אבל בדירוג ובמינון המתאים.
תודה D: -------------------- Mentat, solve thyself.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2011, 15:58 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשורים בנרות!
כל המעוניין לעשות שרשור מגניב, ושלא ינטש לפרטי D: -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2011, 22:43 PM
|
||
![]() You know you love me. XOXO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה לשרשר עם מישהו על ה"פ.
או נושא טוב אחר. לפנות אליי בהודעה פרטית. לא מתחת גיל 14 ככה(: תודהDD: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 26 2011, 23:34 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור. כל המעוניין אלי לפרטי.
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2011, 07:06 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתחשק לי שרשור. ה''פ.
מעדיפה בנות. -לא לקרצץ לי בה''פ!- -------------------- טליה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 27 2011, 12:10 PM
|
||||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה איתי? -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2011, 16:49 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקף. מור- אממ, לא אבתי את השרשור שלנו... -------------------- טליה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 27 2011, 22:33 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ,נא לפנות אליי בעוד חודשיים בדיוק.
מחפשת משרשר/ת טובה,כתיבה בינונית,לא נוטש/ת. מחפשת על הנושאים שלושת המוסקטרים/הספר "כנפיים"(שירשור משולש)/הארי והרמיוני ה"פ -------------------- איה •15 (לנצח.) • שירשורים•אמה רוברטס היא מושלמת ולא פחות מזה 3 >
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 29 2011, 18:19 PM
|
||
מי רוצה שרשור?
על כל דבר(כמעט), בכל דירוג אפשרי(אפילו NC17) ובכל שיפ(בן/בת,בן/בן,בת/בת) כל מי שרוצה,מעוניין, ויש לו נושא מגניב. לפרטי! -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 31 2011, 15:47 PM
|
||
אני רוצה שרשור בדירוג R על משחקי הרעב או אנשים עם כוחות מיוחדים, עם מישהי שהשרשור איתה לא "ייתקע".
תודה :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 2 2011, 16:59 PM
|
||
מחפשת שירשור עם מישהי שלעא נוטשת,ושהכתיבה שלה בינונית.
נושאים מועדפים: סקיי היי,ועוד נושא,שאליו תפנו אליי בפרטי. תודה. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 3 2011, 15:28 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב,אני מעוניינת בשירשור עד דירוג R חלש... משו פנטזי כלשהו..:)
מי שרוצה שישלח הודעה בפרטי -------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |