![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 73 74 [75] 76 77 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 3 2011, 17:44 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה שירשור...
על ה"פ/כוחות מיוחדים/פנימיות למיניהם באיזה דירוג שבאלכם... מישהו שכותם ברמה טובה ובלי שגיאות כתיב שלחו לי הודעה פרטית ![]() -------------------- .Inbal ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 7 2011, 19:07 PM
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור משהו?
-------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 9 2011, 22:02 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריכה שירשור על כמעט כל נושא שבעולם,ושהתשובה תבוא במהירות בה"פ!
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2011, 00:55 AM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי פנוי לשרשור בקרוב?
על כל נושא, בכל דירוג(עד NC17-כי גם לי יש גבולות ) ובכמעט כל זמן D: המעוניינים לפרטי D: -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2011, 12:46 PM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשורים מושקעים, רמת כתיבה גבוהה, השקעה, מקוריות.
נושא פתוח לדיון, בעד להמציא משהו מקורי. דירוג סביבות הR, בהחלט לא פחות. אנשים בוגרים. שלחו ה"פ. -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2011, 22:32 PM
|
||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש פרטנר שיודע לשרשר, מקורי ויוזם.
בפרטי =] -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2011, 01:22 AM
|
||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה לשרשר עם מישהו, שיבוא כבר עם נושא, אם אפשר רעיון מקורי- לא חייב. שידע לכתוב ולהתנסח נכון, ושימוש נכון בפסיקים. (עדיף מישהו שוותיק בעניין של השרשורים ויודע לשרשר טוב)
מ- R ומעלה, לא יותר מידי למעלה, ומישהו שלא יהיה אכפת לו שאני לא אגיב כל יום כיוון שאני בפנימייה. שלחו ה"פ. -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 12 2011, 16:15 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אמ... רוצה שרשור, לא ממש אכפת לי על מה, אם מישהו שלא נוטש, ושיודע לכתוב ולהתנסח נכון, לא ממש אכפת לי מה הנושא D:
-------------------- "לרייבנקלו אשלח את זה
שבראשו חרוט, כי תכונותיו המובילות: תבונה ולמדנות." ~ ולכל הוותיקים שכאן: אני נובית (לא. אני לא) גאה ביותר! ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 17 2011, 20:00 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה שרשור?
-------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2011, 15:13 PM
|
||
![]() זהירות, שביר. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת אחד עם רעיונות, וותיק בשרשורים ולא נוטש. מי שרוצה שישלח ה"פ~
-------------------- Yiska (Jessica) || Joint signature and Nickname with Nazomi-Chan || ![]() In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2011, 15:20 PM
|
||
![]() מוגל |
אם מישהו רוצה שישלח לי הודעה פרטית.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 18 2011, 22:18 PM
|
||
![]() You feed the madness and it feeds on you ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם למישהו מתחשק שירשור אוואטר (כשף האוויר), R+, שישלח הודעה (:
-------------------- ליאתותים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 19 2011, 21:45 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם מישהו רוצה לעשות שירשור איתי שישלח הודעה פרטית...
-------------------- נועם|13|HIMYM|Friends|שרלוק *~* ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2011, 00:34 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זקוקה לשירשור
מעדיפה משהו אפל ומגניב כזה ![]() עד R חזק אם צריך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 20 2011, 21:26 PM
|
||
![]() The Marauders ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילי וג'יימס, אנגלית, שמירה על הקאנון.
I BEG YOU -------------------- you're doing all these things out of desperation ![]() you're going through six degrees of seperation --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |