![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 74 75 [76] 77 78 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 21 2011, 21:51 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שרשור? (?!)
לא אכפת לי דירוג, לא אכפת לי על מה, העיקר שיהיה שירשור D: -------------------- ![]() אני חושבת שאני בהתמכרות קשה. HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!! עמית S||עוד 6 ימים בת 12 :)||One Direction FOREVER♥ Amit, you are sexy and you now it. ahah באהבה, H.S גריפנדורית גאה :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2011, 01:25 AM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור?
על כול נושא, עדיפות לפנטזיה D: כל מי שמעוניין, לפרטי D: -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2011, 11:51 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
רוצה? -------------------- ![]() דנית\\הפלפאף\\תולעת ספרים ידידותית לסביבה\\12 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Nov 26 2011, 13:56 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יודעת שאני חדשהה אבל קראתי כאן מספייקק שירשורים כדי להבין מה זהה .....
אז קיצר - שרשור על משחקי הרעב ^^ השאר כבר נראהה ... לשלוח הודעה פרטיתת . אני לא מתכוונת להיכנס לכאן כל יום ולבדוק אם מישהו רצה . -------------------- שי|13 רייבנקלואית גאה | גיייל 33> | שרשורים | מווקה [-; לשעבר | Lady Only Love ![]() קרדיט לעדי :) מדהימה שכמותך3> באתי להתנחל לך בחתימה,את מדהימה,חמודה,אני בטוחה שאת יפה, השירשור שלנו סגיד וכך גם את^^ אני נורא נורא אוהבת אותך שירשוריישן קטנה (או שיישוריישן יותר מאגניבD:) אוהבת♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 26 2011, 22:06 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור?
אני מוכנה לעשות על כל נושא אפשרי D: התנאי הוא מישהו מתמיד ולא נטשן D: פרטים בפרטי בלבד D: -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2011, 08:31 AM
|
||
![]() Life's Too Short To Even Care At All ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משהו רוצה שירשור?
-------------------- נבו ![]() מייסד "הפקפקן" • ראש בית רייבנקלו לשעבר מנהל פורום מטומ"מ לשעבר • הנהלת הפורומים לשעבר • אחראי תוכן לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 27 2011, 21:39 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מישהו רוצה שרשור?
לא ממש אכפת לי על מה D: -------------------- "לרייבנקלו אשלח את זה
שבראשו חרוט, כי תכונותיו המובילות: תבונה ולמדנות." ~ ולכל הוותיקים שכאן: אני נובית (לא. אני לא) גאה ביותר! ~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2011, 09:21 AM
|
||
מישהו רוצה שרשור?
כל המעוניין לפרטי ומיד D: -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2011, 16:41 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור...
ה"פ, כוחות על, דמדומים... בתכלס נראה לי שעל כל דבר... בבקשה תפנו אליי בפרטי... ![]() -------------------- .Inbal ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2011, 17:35 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירוש על ערפדים:)
פרטי בבקשה:) -------------------- שחר [SIZE=14] אוכל זה אהבה שחר [SIZE=14] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2011, 19:18 PM
|
||
![]() טרולים מטורללים מטלטלים את התלתלים D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת מישהו לשרשור בסגנון הסרט בני אלמוות.
עם מישהו/מישהי לא נטשן/ית, שיודע/ת לשרשר טוב ומוכן/ה לשחק בן. בפרטי או במסן, אם יש לכם אותי שם D: -------------------- תמר || 17 || תקפצו לי. ||בלוג. ![]() עד היום שרשרתי בדיוק ב69 שרשורים בדיוק! הראשון הוא לי ולמור||מייסדים החדש ביותר הוא תמר ומור הסגידית|| ציד וקרימינליות והסוואה וכאלה:) 55 שרשורים שלי כבר ננטשו, ולא על ידי. אתם לא רוצים להיות ה56. יום נעים :) יחי דן, אהבת חיי הבלתי מעורער! :עיניים: :עיניים: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 28 2011, 23:19 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שרשור. כמה זמן לא שרשרתי פה.
-------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2011, 13:58 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה שירשור לא משנה ממש על איזה נושא רק מישהו שלא נוטש (:
אם באלכם לשלוח לי הודעה פרטית (: -------------------- נועם|13|HIMYM|Friends|שרלוק *~* ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 3 2011, 18:55 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור של הארי פוטר,חוצמזה לא אכפת לי מי מה מתי איפה ואיך
-------------------- אמה●משחקי הרעב, דמדומים וסטאף●12●משרשרת●וואנדי●תיזהרו - פאנגירל●לארי סטיילינסון●AVPM וגם AVPS *-* ורד וויין זה ראער אל תגידו שלא *-* ![]() היי, איבדתי את הסיסמה במחשב שלי ואני יכולה להיכנס רק מהמחשב של סבתא שלי כי זה המקם היחיד ששמרתי בו את הסיסמה. יכול להיות שאפתח משתמש חדש בקרוב, סליחה לכל מי שאני משרשרת איתו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 5 2011, 23:20 PM
|
||
סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שירשור.
הארי פוטר\מומצא\דימדומים. PG13 מקסימום R. בבקשה מישהו שיודע לנסח משפטים ולא כותב תגובה של מילה אחת או 2 בלבד! למעוניינים - לפנות בהודעה פרטית... -------------------- ליליאן | מאובחנת | בת 17 | י"ב | דקסטר | יום יבוא ותהיה לי יונדאי i20 ירוקה | קיטש | הפלפאף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |