![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 77 78 [79] 80 81 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 30 2011, 22:35 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה לשרשר עם מישהו לא אכפת לי נושא
-------------------- שחר ![]() Captain Jack לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 31 2011, 11:31 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתוקף . תמיד בתוקף . -------------------- שי|13 רייבנקלואית גאה | גיייל 33> | שרשורים | מווקה [-; לשעבר | Lady Only Love ![]() קרדיט לעדי :) מדהימה שכמותך3> באתי להתנחל לך בחתימה,את מדהימה,חמודה,אני בטוחה שאת יפה, השירשור שלנו סגיד וכך גם את^^ אני נורא נורא אוהבת אותך שירשוריישן קטנה (או שיישוריישן יותר מאגניבD:) אוהבת♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2011, 16:43 PM
|
||||
![]() "You Love Me, Real Or Not Real?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעדיפה עם הודעות מושקעות והרבה הגבות ביום, ללא נטישות. -------------------- Nicookie ♥ • Fangirl • Math • Books • Nerd • Mofet inc. • Little gamer • באתי להטריד • Beatles • כי לי יש גארים ומאסדות בחתימה ולכם לא D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Now that you've found me I've stumbled through fire Now that you've touched me I've bloomed like a flower Now that you're with me I no longer cower in silence, hiding I'm fighting for you Garry's theme/Fighting for you/Lyrics:ashe --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 31 2011, 18:45 PM
|
||
![]() מוגל |
אני רוצה לשרשר בנושא הארי פוטר מעדיף עם הודעות מושקעות והרבה הגבות ביום, ללא
ושישלחו לי ה"פ אחרי כול תגובה מי שרוצה שישלח לי ה"פ! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2012, 15:14 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין בתוקף. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 1 2012, 21:26 PM
|
||||
עדיין בתוקף -------------------- שחר ![]() Captain Jack לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 2 2012, 15:38 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
רוצה לשרשר עם מישהו על הדור הבא
זה ממש יכול להיות אדיר -------------------- How do I live without the ones I love? Time still turns the pages of the book it's burned Place and time always on my mind I have so much to say but you're so far away i miss you the rev הפלפאפית גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 2 2012, 18:41 PM
|
||||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין בתוקף ^^ -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 3 2012, 18:24 PM
|
||
![]() "You Love Me, Real Or Not Real?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מחפשת משרשר טוב, עם הודעות מושקעות ושירשור לא משעמם.
כול נושא יתקבל בברכה, במיוחד על יצורים על טבעיים [זומבים, ערפדים, אנשי זאב...] אבל גם כול טוב אחר. מדירוג PG13 עד R :] עדדיין בתוקף התווסף גם: דרמיוני, ג'ימוני, הארקו, הון, ג'יניצ'אנג, משהו הזוי אחר. אני אקבל גם הארי\האגריד XD -------------------- Nicookie ♥ • Fangirl • Math • Books • Nerd • Mofet inc. • Little gamer • באתי להטריד • Beatles • כי לי יש גארים ומאסדות בחתימה ולכם לא D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Now that you've found me I've stumbled through fire Now that you've touched me I've bloomed like a flower Now that you're with me I no longer cower in silence, hiding I'm fighting for you Garry's theme/Fighting for you/Lyrics:ashe --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2012, 19:53 PM
|
||
![]() Just HAVE to design it... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפש שותפ/ה לשרשור. שלא יתן למשחק ליתקע, שישקיע בטופס, בקיצור... שיהיה מעניין...
אני רצה דירוג גבוה... R ומעלה... מישהו מעוניין? -------------------- /-/./\.\-\ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 3 2012, 20:28 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקף בהחלט. וגם כל שרשור. בעצם. -------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 4 2012, 01:00 AM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש:
משרשר/משרשרת רציני, משקיע בטפסים שלו ובעיקר בשרשור עצמו. לא נוטש את השרשור אחרי כמה ימים או שוכח אותו, שיודע לכתוב בכתב מסודר. על ה"פ מומצא ^^, יש לי רעיון מדהים עם זה D: כל המעוניין, לפרטי ומיד ! -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2012, 19:10 PM
|
||
מי רוצה שרשור על שלוק הולמס אני ד"ר ווטסון והוא שרלוק? ושישלח לי בפרטי אחרי כל הגבה המעוניין בפרטי
-------------------- שחר ![]() Captain Jack לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 7 2012, 23:00 PM
|
||
![]() זהירות, שביר. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, ממש באלי על העלילה של רעד\שהות מומצא XD
-------------------- Yiska (Jessica) || Joint signature and Nickname with Nazomi-Chan || ![]() In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2012, 14:53 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם מישהו זוכר/ת /מכיר/ה, את הסרט והספר "הנסיכה הקסומה" שיפנה אליי לפרטי,כי אני רוצה לעשות שירשור על זה.תודה.
-------------------- איה •15 (לנצח.) • שירשורים•אמה רוברטס היא מושלמת ולא פחות מזה 3 >
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |