![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 78 79 [80] 81 82 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 8 2012, 14:57 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, מישהו מכיר את הסדרה האוס?
אם מישהו רוצה לשרשר על הסדרה, אני בפרטי. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2012, 16:00 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מי מכיר את הספר האימפריה האחרונה מסדרת "הערפילאים"?
מי שרוצה שרשור בנושא, פרטיי.. -------------------- קרן||11||מעוניינת לשרשר על דמדומים ורומאנס||חוווולה על משחקי הרעב||עוד כמה דברים שוליים על עצמי..
מצטערת, איוקי. העלתי תמונות שלי, לכל המעוניינים: http://hportal.co.il/index.php?showtopic=77319 הנה אחת: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2012, 19:25 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו קרא את הספר גוף מארח (the host)?
מי שרוצה שרשור שישלח לי בפרטי :) -------------------- ![]() לירון|17|הביטלס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2012, 22:16 PM
|
||
![]() Baby, I wanna live FOREVER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה שרשור של מישהו שמשקיע, לא אכפת לי על מה (כמעט).
נא לפנות אליי בפרטי XD --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
אני רוצה לשרשר על הארי פוטר /על גליי או על כל סדרה אחרת שאני מכירה (אפשר לשאול אותי אם אני מכירה )
-------------------- שרשורים ~פרסומת~ :
דרמיוני לי ולויאולטה לי ולדריה :) השרשור הנפלא וההזוי שלי ושל נועה ופאנפיקים : התחלה חדשה -פיקצ'ר אבא יקר,שלום -על ההורים של הארי מאחורי השיקוי עומד הנער- הארקו :) סונגפיק על סנייפ ולילי ממש אוסף של פרסומות XDD There’s noting wrong with you, there’s a lot wrong with the world you live in ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2012, 18:50 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין בתוקף. -------------------- איה •15 (לנצח.) • שירשורים•אמה רוברטס היא מושלמת ולא פחות מזה 3 >
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2012, 14:55 PM
|
||
אני אשמח לשרשור על דמדומים, כל עוד זה לא על ג'ייקוב. שונאת אותו.
![]() -------------------- קרן||11||מעוניינת לשרשר על דמדומים ורומאנס||חוווולה על משחקי הרעב||עוד כמה דברים שוליים על עצמי..
מצטערת, איוקי. העלתי תמונות שלי, לכל המעוניינים: http://hportal.co.il/index.php?showtopic=77319 הנה אחת: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2012, 15:58 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשמח לשירושרים איתך. פני עליי בפרטי לנושאים לשירשורים של דמדומים :]. -------------------- רייבנקלואית גאה
היי אהובתי. רק בשבילך עשיתי כחול, מה שבעצם נוגד את כל החוקים שלי. אוהבת אותך הכי שבעולם, כי אין כמוך. תלכי להמשיך להגיב בשרשורים, כי לשם אני הולכת. ועם הייתי יכולה, הייתי מעצבת לך משהו. אבל כנראה שלא, אז, נראה בקרוב ♥ האכילו את פרפרון!! הנה: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2012, 23:50 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שירשור מחוננת/סוף העולם/רעיונות מוזרים שיש לי בראש/כל דבר שבאלכם
עד R חזק. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2012, 23:16 PM
|
||
![]() זהירות, שביר. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בית ספר לאומנויות, רומן, מישהי שיודעת לשחק את הבן. ה"פ.
-------------------- Yiska (Jessica) || Joint signature and Nickname with Nazomi-Chan || ![]() In case you got the wrong impression these two are like sisters " "they freinds - enemies, if you want to put it like that --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2012, 23:11 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תיכון השיר שלנו.
מי רוצה? -------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2012, 08:21 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מי רוצה שירשור??
לא משנה לי על מה כל עוד זה לא רומאנים. -------------------- גריפינדורי גאה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2012, 23:46 PM
|
||||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין בתוקף ^^ ואם לא זה אני אשמח לשרשור אווטאר \ ימי ביניים-פנטזיה קלישאתי כזה עם עולם בסגנון של מחוננת או אראגון. -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 20 2012, 09:53 AM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו רוצה לשרשר איתי דרמיוני???
-------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2012, 17:40 PM
|
||
![]() לפרוטוקול - גם הרמיוני נסיחולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משום מה מתחשק לי שירשור איכותי, דרמטי-פעולה. משהו כזה מגניב כזה.
מישהו בלי שגיאות כתיב, יודע לכתוב ברמה גבוה וכד'. -------------------- ![]() יהל || א. ההנהלה הגבוהה בדימוס || מ. סס"ש בדימוס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |