![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 17 2010, 16:50 PM
|
||
![]() Fuck It' for Chris' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור.
כל אחד, בתנאי שהוא משרשר ברמה גבוהה. ערפדים. אני בת! עד R חזק -------------------- מור • 23 • הונסטלי מה אני עושה פה ליז גררה אותי שוב • סטאן ויקטון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2010, 19:59 PM
|
||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור.ף
כל המעוניין לפרטי -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2010, 21:52 PM
|
||
![]() מוגל |
מחפשת מישו לשרשר איתו XD
מי שרוצה בפרטי P: -------------------- עדן| 14 בעוד 21 יום | איסיי ופייס בפרטי | אממ זהו :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2010, 22:44 PM
|
||
![]() Keep your mind wide open ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת שירשור ~ מישהו?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 19 2010, 13:09 PM
|
||
![]() מוגל |
אני רוצה שירשור רציני ומעניין..
|
|
פורסם ב: Jun 20 2010, 17:35 PM
|
||
![]() Keep your mind wide open ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהמ ~ מחפשת שירשור ~
|
|
פורסם ב: Jun 21 2010, 22:44 PM
|
||
![]() Close your eyes, Freckles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי, אני מחפשת משרשר שישרשר ממש ברמה גבוהה, שיודע לנווט את העלילה למקומות טובים, כותב עם סימני פיסוק, לא ייכתוב לי כתגובה: "דפקתי בדלת", שלא ידבר במקומי, הרמת כתיבה שלו חייבת להיות טובה, מי שרוצה לבדוק על איזו רמה אני מדברת שיסתכל על שירשורים של זהר ושלי. שלא יגיב פעם ב-200 שנה, אלא ייתחבר אחת ליומיים בערך ויהיה לו זמן לשרשר. עד R חזק. וכל מי שמאוהב בעצמו ובטוח שהרמת כתיבה שלו שואפת ל-100, שיסתכל בתגובות של זהר בשירשורים ויבין על מה אני מדברת.
אני משרשרת על הארי פוטר, לא דימדומים, חיים רגילים אם אתם אנשים באמת יצירתיים ופנימייה לאומנויות, אם אתם ממש טובים שיודעים לשרשר בצורה רצינית על דמויות עם רקע מסובך - אין לי בעיה עם פנימייה למופרעים/ילדי רחוב וכ"ו. -------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2010, 10:58 AM
|
||
![]() לנשום בלי אוויר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שרשור ביטלס לכל הרוחות ):
-------------------- ![]() נוגה | 15 | בטא (: I think I'm paranoid And complicated I think I'm paranoid Manipulated Bend me Break me Anyway you need me All I want is you Steal me, deal me, anyway you heal me Maim me, tame me, you can never change me Love me, like me, come ahead and fight me Please me, tease me, go ahead and leave me Garbage - I Think I'm Paranoid תפסיקו לא לרשום שם בחתימה שלכם כי אנשים אחרים לא מזהים אתכם וזה מעצבןןןן :@ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2010, 13:43 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישו רוצה שישור?...
-------------------- שיר || 15 || דתיה || גריפינדור D: -No more study Until new message =.= "אם אתה שם, אז אתה לא פה. אם אתה פה, אז אתה לא שם. אם אני שם, וגם אתה שם, אנחנו באותו מקום?" (פו הדוב) קרדיט לפסחזון!!!! [אם את רואה את זהXD] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2010, 13:53 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה עוד אחד שיר?
-------------------- בס''ד
עומר: למה בשם תחתוניו של מרלין אני מסכימה איתך? יוסי: כי למרלין לא היו תחתונים... אני אדיוט מטומטם ומוזר שחולה ביוסדיסטיה ועושה רק רע לעולם!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2010, 13:55 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בתנאי שהוא יהיה מעניין!
-------------------- שיר || 15 || דתיה || גריפינדור D: -No more study Until new message =.= "אם אתה שם, אז אתה לא פה. אם אתה פה, אז אתה לא שם. אם אני שם, וגם אתה שם, אנחנו באותו מקום?" (פו הדוב) קרדיט לפסחזון!!!! [אם את רואה את זהXD] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 22 2010, 13:55 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בפרטי
-------------------- בס''ד
עומר: למה בשם תחתוניו של מרלין אני מסכימה איתך? יוסי: כי למרלין לא היו תחתונים... אני אדיוט מטומטם ומוזר שחולה ביוסדיסטיה ועושה רק רע לעולם!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2010, 16:19 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה מלאמלא שירשורים D::
שלחו ה"פ P: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2010, 18:47 PM
|
||
![]() Wizards First Rule: People Are Stupid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש שרשור.
מה אני רוצה? *שרשור בנושא הארי פוטר בלבד. *בתקופת הספרים. נבחר ביחד. *ל-ל-א נ-ט-י-ש-ה! אני לא נוטש, אני רוצה משרשר משקיען שלא ינטוש. *שיידע/תדע לקחת את השרשור למקומות מעניינים. *לעשות הרבה עמודים. *שרשור ברמה גבוהה. מי שחושב שהוא מתאים לזה, שישלח לי הודעה בפרטי. אה, ונושאים אפשריים - הארי פוטר Glee בית ספר לאומנויות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 23 2010, 18:52 PM
|
||||
![]() Después de la tormentas sale el sol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה לנו שירשור ואיכשהו נטשת אותו. לשלוח לך קישור? ננעממ, מחפשת שירשור, כל המעוניין לפרטי -------------------- You had your chance, you blew it Out of sight, out of mind Shut your mouth, I just can't take it Again, and again, and again, and again --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |