![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 80 81 [82] 83 84 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 2 2012, 16:08 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירשור עד G
-------------------- ziv כינוי משותף עם יעלווווו!! •19•זיו•גריפין כי האמיצים מנצחים•מ. המחילה (בדימוס)•עוד כל מיני דברים בדימוס• • Life's too short to even care at all • You wanna be a loser like me • ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2012, 16:10 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי רוצה איתי שרשור?
-------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2012, 16:11 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אשמח לשרשר עם מישהו לא משנה מה :)
-------------------- שרשורים ~פרסומת~ :
דרמיוני לי ולויאולטה לי ולדריה :) השרשור הנפלא וההזוי שלי ושל נועה ופאנפיקים : התחלה חדשה -פיקצ'ר אבא יקר,שלום -על ההורים של הארי מאחורי השיקוי עומד הנער- הארקו :) סונגפיק על סנייפ ולילי ממש אוסף של פרסומות XDD There’s noting wrong with you, there’s a lot wrong with the world you live in ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2012, 16:17 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה
-------------------- ziv כינוי משותף עם יעלווווו!! •19•זיו•גריפין כי האמיצים מנצחים•מ. המחילה (בדימוס)•עוד כל מיני דברים בדימוס• • Life's too short to even care at all • You wanna be a loser like me • ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2012, 16:30 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי שרוצה לשרשר איתי שישלח לי ה"פ
-------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2012, 15:51 PM
|
||
![]() Baby, I wanna live FOREVER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור :))
שלחו לי ה"פ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2012, 19:19 PM
|
||
שרשור...
על הכל... (חוץ ממשחקי הרעב) אשמח במיוחד לשרשורים על הארי פוטר... מי שרוצה שישלח לי ינשוף -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2012, 18:59 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה שירשור על כמעט כל נושא (לפרט? בפרטי)
וממש כל נושא, בבקשה. -------------------- רייבנקלואית גאה
היי אהובתי. רק בשבילך עשיתי כחול, מה שבעצם נוגד את כל החוקים שלי. אוהבת אותך הכי שבעולם, כי אין כמוך. תלכי להמשיך להגיב בשרשורים, כי לשם אני הולכת. ועם הייתי יכולה, הייתי מעצבת לך משהו. אבל כנראה שלא, אז, נראה בקרוב ♥ האכילו את פרפרון!! הנה: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2012, 19:50 PM
|
||
![]() מוגל |
מישו רוצה לשרשר איתי על פיניאס ופרב או על הארי פוטר?
-------------------- מאיה || פיניאס ופרב || דיסני מאיה - צ'אן D: איזה כיף לפרוץ לאנשים, אז .. הנה . איך הניו חתימה שלך? כדי לא לחפור אני אחתום וזהו. נ', מ"ב. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2012, 22:07 PM
|
||
![]() מוגל |
היי אני רוצה שירשור דרגת R מישו רוצה ?
![]() -------------------- http://www.google.co.il/imgres?q=%D7%9C%D7...iw=1024&bih=677
טלוש ורד החמודה :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 8 2012, 22:23 PM
|
||
![]() מוגל |
אני רוצה שרשור אני בדירוג R אני ממש רוצה לשרשר :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2012, 23:57 PM
|
||
![]() "You Love Me, Real Or Not Real?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור, עד דרגת R (אני מוכנה ללכת יותר רחוק אם צריך
![]() כול נושא על טבעי\מגניב\מוזר שעולה על דעתכם והמ.. משחקי הרעב, זומבים\חייזרים\ערפדים\אנשי זאב\סלטות משולשות באוויר (מצידי זה על טבעי) או הכול ביחד? XD כי אין לי בעיה עם זומבים שעושים סלטות משולשות באוויר, באמת שלא XD -------------------- Nicookie ♥ • Fangirl • Math • Books • Nerd • Mofet inc. • Little gamer • באתי להטריד • Beatles • כי לי יש גארים ומאסדות בחתימה ולכם לא D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Now that you've found me I've stumbled through fire Now that you've touched me I've bloomed like a flower Now that you're with me I no longer cower in silence, hiding I'm fighting for you Garry's theme/Fighting for you/Lyrics:ashe --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 11 2012, 00:32 AM
|
||
![]() מוגל |
אני רוצה שרשור
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 12 2012, 19:20 PM
|
||
![]() Baby, I wanna live FOREVER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המפ. שרשור ?
למי שמתחבר לעתים קרובות. ומשקיע. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2012, 15:33 PM
|
||
שרשור,לא משנה איזה דרגה.
על הכל,לגמרי הכל. מי שמעוניין שישלח לי ינשוף. -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |