![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 81 82 [83] 84 85 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 14 2012, 01:52 AM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחפשת פרטנר לשרשור על הספר- עיר של עצמות מאת קסנדרה קלייר.
המעוניינים לשרשור מתבקשים בכל לשון של בקשה ללחוץ על שם המשתמש בצד ימין, להיכנס לתיבת ההודעות ולשלוח לי הודעה D: -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2012, 11:17 AM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה לשרשר על סיריוסוורוס\סוורוסיריוס, איך שלא תקראו לזה.
יש לי רק שתי דרישות, וגם הן יותר בקשות מדרישות. 1. לדעת לפסק נכון. אני מדברת על הרמה הבסיסית ביותר, לדעת איפה שמים נקודה, פסיק וסימן שאלה, וגם על זה אני מוכנה להתפשר. 2. לא לשנוא את סוורוס! אני לא מתכוונת ללרצות להתחתן איתו(למרות שאם אתן רוצות, יש לנו הרבה במשותף XD), אבל כן להבין אותו. אני מתכוונת - נגיד שיש ציר מספרים, ומספר חיובי זה רגשות חיוביים ומספרי שליליים הם רגשות שליליים - הדרישה שלי היא אפס לפחות. עדיף אחד. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2012, 12:03 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על הקונדסאים/לילי וג'יימס אבל כל נושא אחר יתקבל בברכה.
דברים שכדאי שתדע/י: 1. אם אתה לא יודע לכתוב רומנטי אז לא משנה... 2. לדעת לתאר [גם נשיקות] ולא לתקוע אותי לתאר לבד 3. להיות יצירתי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2012, 13:14 PM
|
||
![]() Baby, I wanna live FOREVER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוני, רוצה עוד שרשור ^^ ?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2012, 13:24 PM
|
||||
אני אשמח ^^ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 14 2012, 14:23 PM
|
||||
![]() Baby, I wanna live FOREVER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שולחת ה"פ :) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 14 2012, 17:57 PM
|
||
עוד מישהו רוצה לשרשר איתי חוץ מרעותי..?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2012, 18:08 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני
-------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2012, 18:09 PM
|
||||
אמחמו כבר משרשרות אני רוצה מישהו שעוד לא שרשר איתי :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 14 2012, 18:10 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי על נושא אחר....בבקשה אני נואשת!
-------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2012, 18:11 PM
|
||||
אוווווווווף.... אם ביומיים הקרובים אף אחד לא ישרשר איתך אני פותחת אחד. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 14 2012, 18:12 PM
|
||
שיהיה...שרשור מישהו?
|
|
פורסם ב: Feb 14 2012, 23:03 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה? -------------------- שי|13 רייבנקלואית גאה | גיייל 33> | שרשורים | מווקה [-; לשעבר | Lady Only Love ![]() קרדיט לעדי :) מדהימה שכמותך3> באתי להתנחל לך בחתימה,את מדהימה,חמודה,אני בטוחה שאת יפה, השירשור שלנו סגיד וכך גם את^^ אני נורא נורא אוהבת אותך שירשוריישן קטנה (או שיישוריישן יותר מאגניבD:) אוהבת♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 14 2012, 23:35 PM
|
||
מישהו שרשור..?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2012, 08:21 AM
|
||||
כן! על מה? -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |