![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 84 85 [86] 87 88 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 2 2012, 17:12 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבקשה, אם מישהו מכם קרא את הספר 'כנפיים',ומעוניין לעשות על זה איתי ועם ליאל שירשור משולש שיפנה אל אחת מאיתנו. תודה רבה,כי זה דחוף.
-------------------- איה •15 (לנצח.) • שירשורים•אמה רוברטס היא מושלמת ולא פחות מזה 3 >
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2012, 23:31 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור!
שרשור! שרשור! על כל נושא,רצוי ה"פ. תפנו בפרטי. -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2012, 00:48 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שירשור מישהו?
מישהו שיודע לפסק ברמה בסיסית לפחות, תאומים בפרטי. *לא משרשרת בדרוגים גבוהים* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2012, 00:50 AM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בשוונג, בואי אלמוג D:
-------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2012, 09:40 AM
|
||
![]() Knowledge in my pain ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש פרטנר\ית רציני לשירשור,
שלחו ה''פ ![]() _________________________ I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me -------------------- उस व्यक्ति ने अमरत्त्व प्राप्त कर लिया है, जो किसी सांसारिक वस्तु से व्याकुल नहीं होता. ॐ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2012, 12:58 PM
|
||
שרשור על משחקי הרעב, כשאחד קרייריסט והשני לא, ולא משנה איזה דירוג.
--------------------------------------------------------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2012, 13:56 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
למישהו בא שרשור? כל נושא,עם עדיפות להארי פוטר וxman :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2012, 14:07 PM
|
||
![]() Goddess of beauty and love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היו לי כמה שירשורים, לא זוכרת עם מי, שנמחקו לי בקריסה...
אז אני רוצה שירשור בנושא דמדומים או כמעט מלאכים. מישהו שיש לו שפה בסיסית, לא נוב, מישהו בוגר, אך שלא יתעצבן אם אני כותבת לא לטעמו >< שמגיב, כותב הרבה, ומישהו נחמד D: מי שרוצה שיישלח לי ה"פ. אני לא אראה אם תכתבו פה. -------------------- ![]() שירה ♥ ותיקה ♥ מוסיקה ♥ מ. מה שעל הבלוג לשעבר ♥ מ. Lady Only לשעבר ♥ פרשתי לאלתר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2012, 18:38 PM
|
||
![]() הילאי ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור על ניקו\ofc, הofc היא הבת של דיוניסוס, לא אכפת לי מי יהיה מי, לא אכפת לי באיזה דירוג, דחוף.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2012, 18:43 PM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי!!!
אני לא מספק אותך ? :[ -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2012, 21:00 PM
|
||
שרשור.
R+ לא משנה על מה. כתיבה יפה ומפורטת. בלי שגיאות כתיב כי זה משגע אותי והכי חשוב כתיבה רומנטית!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 22 2012, 10:25 AM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש מישהו לשרשר איתו.
על כל נושא(עם עדיפות ללב של דיו, הארי פוטר והרואים למרחק). שיהיו עם רמת כתיבה גבוהה, שידע לשרשר הרבה ולאורך זמן רב. לפרטים יש לשלוח ה"פ. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 22 2012, 13:31 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור?
היו לי כמה שרשורים שנמחקו. אם מישהי קוראת את זה וזוכרת שהיה לנו שרשור שתגיד לי, טוב? -------------------- כלום לא עצוב, הכל כרגיל כלום לא קורה פה, כלום לא קורה פה, הכל שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 22 2012, 16:01 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה איתי? Princess of Darkness- רוצה איתי? -------------------- מי נים איז שי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 22 2012, 17:28 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שרשור?
מישהו? על כל נושא אפשרי. אין ממש עדיפויות. -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |