![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (187) « ראשון ... 86 87 [88] 89 90 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 14 2012, 18:05 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
..
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2012, 13:57 PM
|
||||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשמח, לפרטי. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 15 2012, 16:38 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מי רוצה שרשוור?
לא משנה לי, אבל עדיף לא מעל R. נוושא? לבחירה שלכם D; מבטיחה שיש לי רמת שרשור גבוהה, אני משקיענית ויודעת לפסק מצויין ולהשתמש באנטרים. אז... שרשור? -------------------- קרן || 12 || כיתה ז' || מתה על שרשורים בכל הנושאים || יודעת לפסק ;-) || רוצים שרשור? || תשלחו לי הודעה! || נו, קדימה! למה אתם מחכים?!
בבקשה , כל מי שיכול לתרום לי אפילו חרמש אחד . בבקשה . אני חייבת משנה כינוי ... כל מי שרוצה שרשור - לפרטי ! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2012, 18:11 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באלי שירשורוש כזה.
על הכל חוץ מדמדומים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2012, 12:11 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה שרשור ראשון
מי שרוצה, בפרטי -------------------- ziv כינוי משותף עם יעלווווו!! •19•זיו•גריפין כי האמיצים מנצחים•מ. המחילה (בדימוס)•עוד כל מיני דברים בדימוס• • Life's too short to even care at all • You wanna be a loser like me • ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2012, 12:18 PM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו לשרשור מקורי,
מבטיח שיהיה.. מעניין D: -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2012, 15:27 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרוש שרשור.
על נושא מומצא,הזוי או מגניב. או על ספר. אם זה על הארי פוטר בא לי משהו הזוי.כמו..הרמיוני\וולדמורט. -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2012, 16:52 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נסי וג׳ייקוב..
פתאום באלי אחד :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2012, 18:19 PM
|
||
![]() מוגל |
הייושD:
מי רוצה שירשור על כל נושא קיים עדיף פנטזיה? מומלצת כתיבה ברמה בינונית-גבוההD: (ד''א אני טל) -------------------- ![]() קרדיט לי 3: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2012, 19:35 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מחפשת משהו לשירשוריישן...
עדיף פרד וג'ורג', או אחד מהם באיזשהו שיפ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2012, 20:32 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצפה לשירשור, לא מעל R :)
ומי שרוצה על ארטמיס פאול? אעאאעע הוא שולט ![]() -------------------- נממ נממ נממ |נטלי| --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 19 2012, 22:32 PM
|
||
![]() Whatever People Say I Am, Thats What Im Not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דרושה פרטנרית, עדיף שתשחק את הבן, אני מתעבת לשחק את הבן, אני מוכנה להתפשר בעניין הזה.
מישהי עם ידע בינוני בניקוד וללא תגובות של מילה אחת. תשלחו לי ה"פ. -------------------- ליז • הרבה תפקידים בדימוס ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2012, 15:18 PM
|
||
![]() מוגל |
שרשור?
כל דבר חוץ מדמדומים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 21 2012, 18:04 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זקוקה נואשות לשרשור אינקרסרון *_*
בעיקרון בא לי קיירו ואטיאה, אבל אני פתוחה להכל. לא כחול, מישהו שיודע לכתוב כמו שצריך וכותב יותר משורה בכל תגובה. אממ, ועוד לא קראתי את סאפיק אז תתחשבו. -------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
|
|
פורסם ב: May 21 2012, 18:08 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למי שבא לא שירשור שיגיד לי בפרטי!~
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |